Sova?

God kväll,
Nu var filmen slut och jag funderar på att antingen vara vaken till tolvslaget och ta lite kort med kameran eller försöka sova nu, men det kommer väl inte gå så bra kan jag tänka mig så som våra grannar lever! Kuuul att man ska upp vid 06:00 och jobba,  hörs i morgon:)

Yankee Candle

Det här underbara ljuset som luktar såå gott köpte jag i veckan inne på lycka för 169 kr:)




Nyårsafton

Tjosan:)
Idag har jag jobbat som sag till 15:00 gick hem lite tidigare för mådde så illa, jag ska inte fira nyår på något speciellt sätt i år, eftersom jag jobbar 12 timmar i morgon, så blir det bara lugn hemmakväll med sambon och hunden lite god mat förhoppningsvis och lite god dricka med:)
Hoppas alla ni andra har en kul nyår, ta det lugnt med drickandet:)

Canon

Med den här kameran ska jag ta massa fina kort till bloggen!! julklapp och present av min underbara pojkvän! :)<3


Thailand oktober 2011

Här är några bilder på mig och min pojkvän när vi var i Thailand i Oktober i år, jag var så skakis när jag skulle sätta min vid denna "lilla" kissen !!


Phuket Zoo






Snääälll kisse



Puss! :)


Söta små bebis apor











Kata Beach



Alice beach


Phi phi




Alice Beach

Våran thailändska kompis



Patong Centrum


Phi phi





Alice Beach


Fantasea









Alice beach

Patong

<3


Jobb

Hej "alla" läsare!

Nu sitter jag på jobbet och har en liten lucka, ska strax iväg igen. Det var ju inte liiiite kallt i morse när man gick ut! Idag jobbar jag till 15.45 idag, sen blir det en lugn nyårsafton för mig eftersom jag jobbar 07.00-22.00 i morgon!! Antingen ska vi bara vara hemma och äta något gott eller så åker vi till farmor och pappa en stund!

ha det bra hej! :)


Jag och min bebis på julafton:)



Läggdags

Hej allihopa, idag har  jag haft mkt för mig, bland annat vart på blodcentralen,kyrkogården,jobbat och lite så, nu ligger jag helt utslagen i sängen efter n lång dusch!:) upp och jobba i morgon bitti med så ska sova nu.

RSS 2.0