Love you

Min fina älskling hos morbror i lördags


Min natt

Hejsan!

Var några dagar sedan jag skrev något, och det är bara för det var cpar hela tiden, går inte lägg in bilder och tar 100 år innan inlägget publiceras !

Idag har jag iaf jobbat till halv 4, sedan har jag bara strosat runt här hemma, är sjukt trött så kommet somna tidigt inatt :-)

Haha i natt fick jag för mig att jag och Isak var instängda i vårdat rum, jag hade gått upp till väggen i rummet och knackat och letat efter en dörr men det fanns ingen dörr ut för den var igenmurad, jag var helt svettig och hjärtat bultade skithårt, var skiträdd, men efter typ 10 min eller hur länge jag nu stod där så såg jag dörren ut och jag gick och la mig igen! Jag brukar ju se massa saker när jag vaknat på natten, (skuggor eller skepnader) eller så får jag för mig såna här konstiga saker som inatt hehe, jag vet jag är lite speciell!:-)


Ukraina-Sverige

Hejsan!

Sitter i soffan med en ond hals och krasslig kopp å käkar strepsils, alltså vart hemma idag från jobbet och vilar upp mig, vill ju inte bli sjuk till semestern!

Idag är det Ukraina-Sverige ni ska väl titta på matchen och heja fram Sverige? Det ska jag pappa zeke och älsklingen göra iaf:) Till det ska jag laga potatisgratäng med massa vitlök i och kött till det, efterätt blir fruktsallad med marsansås, mycket bra med frukt när man är skuk:-)


Hamilton

Nu sitter jag och älsklingen å kollar på Hamilton och käkar kesella kul å veta va?:-)

Känner mig lite krasslig idag med, huvudvärk och Halsont:-( hoppas jag blir sjuk innan Turkiet isf !


Student

I fredags var jag på min kusins student i Småland:-) var kul att träffa alla släktingar, var ju ett tag sen man såg vissa hehe :-)

Jag gosade mest Loke:-) ska lägga in mer bilder från min systemkamera när jag fattar hur man får in bilderna på datorn!:-)


Gosis

Gosade med zeke innan :-)


Jordgubbar och glass

Så otroligt gott är det här, kommer äta ihjäl mig på detta i somnar:-)


Bodys

Kolla vad coola bodys Isak köpt till Loke:-)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_205434844.jpg" class="image">


Blåslagen

På matchen i söndags blev jag stämplad på ytterknölen på foten å jäklar vad ont det gjorde!! fick samtidigt en spark på benet också, eller kanske inte samtidigt då hon inte kan ha sparkat mig med båda hennes fötterna samtidigt hehe:-)

Har ett blåmärke på andra foten också sedan 2 veckor sedan som gör grymt ont med ! Det går bra nu med min kropp haha bara massa skador.


Se&hör,hänt extra och bild

Hejsan! Nu verkar det gå ladda upp bilder!! Är hemkommen från jobb och röntgen, jobbade till 12:30 se snabbt hem och duscha min vidriga kropp innan det var dax för ett besök på röntgen för att kolla mina ljumskar om jag hade någon muskelbristning eller bråck, men såklart hittade inte läkaren något!! Konstigt att de inte hittar något när man haft ont där i 2,5 år å knappt kan gå ibland och det strålar ner till knäna!! Jaja skulle gå vidare med detta sa han, så på torsdag ska jag ringa vårdcentralen och få en ny tid och kolla med svaret.

Idag är det ingen träning eftersom den är flyttad tills i morgon då jag jobbar kväll såklart, nästa träning är torsdag då jag med jobbar kväll, sedan på söndag kan jag träna för då jobbar jag till 15:45 å träningen är 19:00 eftersom matchen mot byttors är inställd.

Har förresten börjat prenumera på 3 skvallertidningar hehe, skulle bara vart 2 men glömde att jag redan beställt se&hör med:-) älskat att läsa skvaller:-)

Kvällen spenderar jag i soffan med jordgubbar å glass, blir nog en långpromenad sen med om jag orkar ta mitt arsle å gå ut hehe:-)


Fredags

I fredag var vi på brännan och snackade skit å drack cider,


Matchdax

Hello!

Idag vaknade jag upp första gången halv 4 imorse samma igår med, fattar inte varför jag vaknar så tidigt:-/ men sen somnade jag om till halv 11:-)

Klockan 17:00 idag är det dax för match mot rävlanda!! Då måste vi väl ändå kunna vinna! Har gått skit för oss nu i början av sesongen, fast är väl så när man kommer upp en division, svårt att ställa in sig på deras spel eftersom vi aldrig mött de innan och vet inte hur de spelar. Men rävlanda har vi ju mött förra året eftersom de också gick upp till 3 an .

Nu är det bara 14 arbetsdagar kvar tills semestern!!! Wihoo första veckan sk vi åka upp till Isaks stuga i Örebro, då ska vi bara slappa å träffa hans släkt,grilla,bada,plocka jordgubbar få massa myggbett,gå mysiga promenader ner till ån mm:-)
Andra veckan åker vi till Turkiet med Christian och Emelie, blir 1 vecka i Alanya (2 mil ifrån centrum) på ett all inklusive hotell som är jätte fräscht:-) sista 4 dagarna så vi bara vara hemma, eller Isak har ju en vecka till sen men jag ska tillbaka till jobbet!! Kommer bli bästa sommaren:-)

Ne nu ska jag ladda med mat å vatten i mina depåer!!


RSS 2.0