Shopping

Hellooo

Kom hem för en liten stund sedan, benpasset gick relativt bra, hade för lite energi för att ta ut oss till max, blir ju så när man bara gått upp från sängen och sedan bara ätit havregrynsgröt och ägg på knäckemacka, så hedanefter blir det eftermiddagar vi kör istället då vi fått i oss två mål mat och vart igång lite innan, (Y)


Efter gymmet blev det solning för min del medans Jessie vänta snällt på mig, sedan gick vi hungriga till Orion och tog varsin LCHF tallrik, men blev lite äcklad av all fett, typ bacon,fetaost och dressingen så mådde lite illa efteråt:-/

Blev ett besök på stan också för lite shopping, hittade världens finaste vårjacka som jag bara MÅSTE ha!! Med fick lägg undan den för jag var tvungen att räkna på min kassa hemma, det var inte mycket kvar i den men jag kommer nog klarar mig månaden ut så köper jackan i morgon!! Gaaah så fin!

Detta köpte jag idag, träningslinne,Hood tröja till träning,sportbh och mascara!:-)


Ben och röv

Det blir träning idag! Känner mig bra så varför vila då?:-) så på schemat idag står det ben och röv, hoppas inte mitt knä börjar krångla som de gjort de sista gångerna jag kört knäböj:-/ förstör ju halva passet då.

Efter gymmet blir det lunch och mys på stan med jessie, ska fixa lite tills lördag (jessies fest) och även kolla på träningsläger, jag måste dock hålla i mina pengar denna månaden för alla äckliga räkningar ville komma denna månaden plus att jag är skyldig Isak å pappa pengar med;-/ FML säger jag bara, haha vill ju kunna leva som jag brukar:-D vill fixa mitt hår också ju så jag hade vart fin tills lördag:-( buhu.. Ilandsproblem jag vet! Haha,

Nu tycker jag att pappa ska komma hem också, han har vart borta i 2,5 vecka och idag drar de till Bangkok och shoppar å har kul:-( vill med ju.... Men påmindas kommer han äntligen hem!:-)


Gulaschsoppa

Hade ingen lunch idag så testade denna färdiglagade gulaschsoppa från maxi, köpte även en fralla till så det inte blev för tråkigt, har inte ätit bröd sedan i december och gud vad gott det var! Smakade helt okej faktiskt, fast det slår ju förstås inte hemmagjord gulasch:-) det var billig också endast 29 kr, värsta reklamen jag gjort nu haha:-)


Ingen träning

Idag blev det ingen träning med Minela efter jobbet:-( jag började känns mig dålig på jobbet, hatar mina luftrör!! Nu är det 7:e gången jag har ont i de, hade även ont i halsen och huvudet. Men det som är så konstigt är att detta går i skov, det kommer och går lite då och då, kan gå över på ett par timmar och det kan även sitta i i en vecka:-/ och på vårdcentralen vet de som vanligt ingenting.....!!

Så har bara vart soffäng sedan jag kom hem, och nu kollar jag på dinosaurier på 2 an:-) tycker verkligen sånt är skit intressant, igår såg jag på en dokumentär om jorden och dess uppkomst, sitter som klistrad !!:-)

I morgon är det ju benpass med Jessica igen, min träningsvärk har precis gått över sedan i lördags så lika bra att köra påt igen, hoppas vara luftrören är med mig !




Rast

Sitter ensam i lokalen och har rast nu väldigt läskigt och ensamt haha, känns verkligen som någon annan är hör också, fast inte mänsklig om ni förstår:-/

Känner mig bättre nu faktiskt, fast kan ju bero på de 2 alvedonen jag tog innan hehe, bara några besök kvar sen kan jag gå hem och vila.. Imorgon blir det handling med två till kollegor och det ska faktiskt bli skönt, då kan man göra sig lite "finare" utan att tänka på att smutsa ner kläderna:-) är även skönt att ha lite omväxling:-) hoppas bara på att jag är frisk med, på kvällen sen ska jag köra ett ryggpass med Minela på Svenssons, ska bli kul att träffa henne med:-)


Jordgubbar

Bad Isak köpa hallon kesella igår kväll till mig när han åkte från en kompis, han fick åka runt i 3 butiker för att hitta min kesella, och då fanns det endast EN lite burk kvar till mig, när han kom hem så hade han även köpt jordgubbar och räkor som vi doppade i pressad citron!:-)

Underbara han som köpte det och åkte runt i hela Borås för att hitta kesella som jag bad han, som jag dock inte ens se ätit än! Hehe

Blev jordgubbar all bran och mjölk i morse:-) nomnom


Sjukt hängig

Ligger i soffan och tror att jag ska bli piggare, vaknade upp och kände mig hyfsat bara lite huvudvärk, så jag tog på mig Träningskläder för att gå ner och ta en morgon PW men kände sedan hur allt bara kom, världens huvudvärk, migrän typ! Halsont, ont i luftrören och snorig, min tinitus tjuter så otrolugt högt med, så säger bara JIPPI! Verkligen nu jag vill bli sjuk! Hoppas det inte bryter ut för det brukar jag ha tur med, får alltid känningar överallt och sen går det över tills nästa dag, måste ju träna, jobba och gå på jessicas fest på lördag denna veckan!!

Fick tur att börja halv 4 idag ist för 2, så det känns lite lättare iaf, så ska bara vila vila vila nu innan, käka några Alvedon och dricka te:-)




HAHA ARMAR!

Haha jag körde ju armar idag inte axlar!! Tur du såg det Jessica;-) så alltså ARMAR,mage och PW;-)


Axlar mage och PW

Kom nyss hem från gymmet, blev axlar PW i 45 och sedan lite mage, promenera hem och tog en dusch och nu laddar jag med lite lax och ris innan jobbkvällen börjar :-)

Fick vårkänslor ute idag, solen lyste, inte så kallt och snön började smälta, kopplas all snö försvinner nu så vi får våååre!!

Om ni indrar varför jag aldrig skriver något om fotbollen nu så är det för jag har tagit en liten paus, är inte lika motiverad till att träna fotboll som förbättring min kropp på gymmet nämligen, så får se när jag börjar igen, kommer nog börja sakna den snart och då är jag tillbaka igen!:-)

Nu ska jag slänga mig i soffan zeke och vila innan jag ska iväg igen:-)


Fläckar

Blev lite fläckar på tänderna efter blekningen, man ska nog göra detta fler än en gång hehe, men nu har jag inga mer så får vara lite fläckig i käften:-D


Men de ser faktiskt lite vitare ut om man kollar en bit ifrån :-D haha


Tandblekning

Fick tandblekning av Isaks kompis igår som jag tänkte testa nu:-)

Är remsor som man fäster på tandraderna uppe och nere, låt verka 1 timma:-) återkommer med resultat, fast tog ju ingen före bild:-/


Myszeke

Kolla vad mysig Zeke var igårkväll, hoppade upp och somnade på husse, lilla plutten, han är verkligen husses grabb, han kunde väl vara lite mammig:-(


Trääääningsvärk

Go kväll, sitter i soffan med världens träningsvärk i röven! Körde ben och röv igår som tydligen blev väldigt bra pass!:) de gillar jaaoog:-) har även käkat lite polly,honungsmelon (som var helt torr) , passionsfrukt, några pringels och en 0,5 l cola zero ikväll, tyckte jag var värd det för allt slit i helgen!! :O hehe borde låtit bli men det går inte alla gånger!:-)

Gillar dock inte att jag för ondare och ondare i mina knän samt ländrygen när jag kör knäböj:-/ måste köpa skydd och bälte, fick låna Isaks kompis bälte igår när jag körde och det kändes ju bra under tiden men inte efteråt, hade ju fått ondare utan, så det ska jag inskaffa när lönen kommer på onsdag! Asså jag har aldrig vart såhär pank i hela mitt liv, eller under tiden jag jobbat vill säga, hade 0 kr kvar för några dagar sedan, har fått låna pengar av Isak till mat och dylikt jag behöver, denna lönen ska jag vara mer rädd om! Måste ju liksom ha kvar pengar till mat!

Dagens träning blev axlar,mage och PW i backe 45 min, blev ett mycket bra pass, kändes det som iaf:-) märker jag i morgon på träningsvärken, fast det är svårt att få träningsvärk i axlarna har jag insett, har typ aldrig fått det liksom :-/

I morgon är det jobb från halv 4 till 10 så då blire träning vi halv 12, och äntligen är Jessica frisk så hon hakar på armpasset!!:-D efter armar så blir det PW i 45 min på bandet också så man får bort lite fett😊


BÖGGRANNE

Är så trött min min granne nu va så det inte är sant, han ska ha fest var och varannan helg, och han är 40 år!! Han är dessutom Hårdrockare och säkert knarkare, innan Isak skällde ut han för 4:e gången så hade han på hårdrockslåtar så det ringde klockor i huvudet på mig, dessutom stinker det så otroligt mycket rök, och ingen vanlig rök heller utan den riktigt sticker i lungorna så jag sitter med svår andning nu och har så ont av det! Måste gå ut och vädra lungorna snart Asså ! I morgon blir det ett samtal direkt till hyresvärden, han ska bort härifrån! Och dagen efter han haft fest ska han alltid komma och ursäkta sig, som att det är okej då! Men nästa gång jag ser han eller han knackar på ska jag verkligen inte vara trevlig, ååå han har förstört min lugna fredagskväll nu så är verkligen inte på humör, kommer hem efter ett gymmpass och en 8 timmars arbetsdag och är helt slut, så börjar han med sitt! Han har väl inte ens ett jobb verkar det som, ligger alltid och pratar med någon tjej på morgorna.. Jaja nu orkar jag inte skriva mer om den idioten.

Idag har jag som sagt jobbat 7-15:30, de ringde i morse och sa att jag kunde jobba dag för en var sjuk, och då tyckte jag det var kanonbra eftersom jag är ledning helgen, Men nu när jag insåg vad kvällen hade att erbjuda så kunde du likaväl kvittat !

Efter jobbet drog jag och Isak till gymmet, eller rättaresagt vid 17:00, körde rygg och 45 min PW i backe på löpbandet, sedan åkte jag hem och fixade mig lite, åkte sedan iväg till city och Spice and Rice för att köpa mat och godis till min sjuka vän jessica som var magsjukis:-( stackarn, så lämnade sakerna utanför hennes dörr eftersom Isak är så rädd för att bli sjuk:-) hehe, hoppas hon mår bättre snart så vi kan träna ihop igen, var så otroligt tråkigt att träna själv idag:-(

Just nu har grannen dragit till MC, hur jag vet det ärr nämligen för att Isak och hans kompis är där och ser han, haha lite komiskt😝 skönt att han drog härifrån iaf!:-) sitter och kollar lite dokumentärer på ipaden och laddar för ett tungt benpass i morgon!!!

Byebye


850 kcal

Dagens träning bestod av först armar, som kändes att de skulle sprängas för vi fick värsta "pumpet" i armarna hahahha jag vet att det låter töntigt att vi får det, men det är faktiskt så, man kan få pump fast man inte har så stora muskler. Känslan är så obehaglig och så störande att man bara vill sluta, jaja hoppas det går över när vi är lite mer tränade i armarna:-)

Jessica mådde tyvärr illa stackarn så hon fick gå hem efter armpasset:-( hoppas det blir bättre snart jess! Men jag körde iaf mage efter det, lite plankan vanligt och sedan på sidan, situps på situpsbrädan med 5 kg tyngd på bröstet ca 100 stycken, vanliga situps med en 3 kg boll som jag tog över huvudet varje gång jag kom ner och efter det gick jag på bandet i lutning 15 och hastighet 7 i 1 timma och förbrände 850 kalorier,

Så nu ligger jag avdöd i sängen och ska kolla lite avsnitt på ipaden:-) ska jobba kväll i morgon men de kanske ringer mig på morgonen om någon är sjuk för jag ville helst jobba dag för jag är ledig i helgen, så får hoppas de ringer och dörr att jag kan jobba idag!:-) sedan blir det träning träning och träning hela helgen, som jag läääängtar, mest till ben och rygg😝


Den otroligt dumma gula stop knappen råkade jag trycka på när jag gått i 15 minuter så blev så otroligt arg att jag gick ännu mer istället haha,

Försökte hitta bra bilder och liknande bilder på de övningarna jag körde/-)


Trött

Go kväll!

Nu ligger jag i sängen dötrött och spelar candy crush haha blivit beroende av det!!

Ikväll har Jag och Isak ju haft vilodag och då har vi kollat på en film sol var typ 3 timmar lång! Handlade om hur svarta behandlades på 1850 talet, och prisjägare å sånt haha, bra förklarat va?:-D men den var faktiskt intressant.

Ska snart försöka sova så jag orkar med morgondagen som består av jobba och sedan träning med jessan !

Natti natti


Soool

God förmiddag!:-)

Äntligen har solen tittat fram på våran kära jord och då blir jag extra glad:-) känns så härligt och man kan låtsas att det är sommar lite :-D

Idag är det jobb som gäller ända fram till 15;45 och efter det ska jag ner och posta jackan och skicka tillbaka den eftersom den var för stor och lite annat jag inte gillade med den:-/

Sedan är det vilodag för mig, iaf från gymmet hehe, jag kommer nog gå på bandet hemma lite och bränna lite fett😄 har fått nått fel i huvudet som säger att jag måste träna varje dag och absolut inte får vila ett något hmmm:-/ lite jobbigt är det men men...

Puss påer


Ryggpass

Hello kom äntligen på min inloggning på bloggen!! Shit fick panik då jag tog bort appen och var tvungen att skriva i lösen å allt igen som jag inte kom på innan nu...!!!

Jaja, har vart ledig nu i två dagar och de dagarna har bestått av träning,städning och lite smått och gott:-) har ju inte skrivit nu på ett tag så nu får ni allt i ett:-)


Igår var det axlar (som är värsta passet ever! Vill ju bara käggasig ner och dö för det ör så jobbigt!:-) men men hoppas på att bli starkare i de med någon gång:-) sedan idag blev det rygg som funkar rätt bra nu efter lite träning... Sedan kör vi även mage varje dag efter varje pass😝 måste även få bort fettet från magen som gömmer mina små rutorna som jag faktiskt har under fettet hehe, tro det eller ej:-) men det tar vi sista månaden innan sommaren😊


Kul att jag tog typ 14 kg i knäböj första gången jag började på gymmet för 1,5 månad sedan och ny kör på 50:-D men fick inte med det på bilden här nedanför för körde på 40 kg innan jag la på 10 till:-) men det bevisar ju att träningen ger något, har typ inga bilder på Jessica när hon kör för jag får aldrig lägga upp de, men de kommer så småningom när hon inser att hon är grym !!:-)



Jobb hela helgen

Då var det lördag och jobb står på schemat, började 7 och slutar kvart i 4, efter det kötta armar på gymmet med jess och kanske cammo skulle haka på oss:-)

Jobb samma tid i morgon också och sedan träning, måndag och tisdag är det lediga dagar då ska jag vila ut och träna !!

Kul inlägg va?:-D


Alla <3ans dag

Idag är det som ni vet alla hjärtans dag, och jag tycker som några andra att man borde visa sin kärlek alla andra dagar lika mycket som man gör på just denna dagen, visst är det mysigt att få saker och en extra puss eller kram idag men det vill jag alltid ha och inte bara på alla hjärtans dag, men är ändå glad att dagen finns för lite mysigt är det ändå :-)

Hoppas ni får en bra dag idag själv ska jag till badhuset med Isak och sedan mysa hemma med en bra film och något att knapra på tror jag 😊❤


Ledig dag fast fullt upp

Hello på er, skriver inte så mycket nu förtiden för vet inte vad jag ska skriva om, är ju bara träning å jobb för min del nu för tiden och det kanske inte ni vill läsa om.

Iaf veckan som vart har jag jobbat och tränat 7 pass tror jag det är, vi kör ju alltid en eller två muskelgrupper per dag, och idag är det dax för rygg, skulle tagit set igår med axlarna men både jag och Jessica var helt döda, orkade typ i febrilt Igår:-/ hoppas på passet blir bättre idag,

Efter träningen ska jag gå i stan med mamma lite, hon ska kolla kläder och jag ska snällt bara gå med och inte köpa NÅGOT:-( buhu har 700:- kvar att leva på denna månaden, aldrig vart så fattig i mitten av månaden :-( men som tur är ska jag få tillbaka hälften av vad mitt gymkort kostar om året från jobbet, vi får nämligen friskvårdsbidrag:-) värsta bra ju!

Och efter jag vart med mamma ska jag och älsklingen till badhuset och mysa runt lite innan en lugnt och mysig hemmakväll tillsammans:-)



Här är lite bilder på hur träningen går


Borås fältrittklubb?

Fick min jacka i dag på posten och när jag öppnade den var det en besvikelse:-( den var alldeles för stor och fyrkantig, sedan står det Borås fältrittklubb och en bild på en häst armen, och även hästar på alla knappar på hela jackan... Hmm nu är frågan, ska jag byta storlek och behålla den, eller skicka tillbaka den helt? Den är ju fin förutom märket:-/ hmm får tänka på saken


Jackan

Wiiho igår beställde jag denna ursnygga jacka!! Som jag letat efter en sånhär perfekt jacka och nu äntligen hittat den! Hoppas verkligen den kommer senast på fredag så jag kan använda den i helgen!!!


Träning träning träning

Har tränat 3 gånger nu på 1,5 dag igen, så är helt mör i kroppen, igår gick jag och jessie till knalleland för att trimma våra ynkliga armar, men först gick vi på bandet i 30 minuter så svetten bara rann, efter det blev det biceps och triceps i maskinerna och hantlar, efter det gick vi hem till Jessica och Lasse mat och slappa lite.

På kvällen sen var det dax för fotbollsträning som bestod och fys mest och sedan spel på nästan helplan, var bara att åka hem,äta och sova.

Ställde klockan på 09:20 idag för vi skulle träna halv 12, gick upp lagade gröt,makrillknäckis och ett glas juice och slevade i mig det, mötte upp jessan och gick neråt mot gymmet och lättade rumpa och ben, blev benspark i maskin 15*3 baksida och rumpa på maskin 20*3 ,
Knäböj i smitten 4*12 men först 10 kg plus stången som väger 10 kg, sedan la jag på 20 kg ist och körde 40 kg 12*3

Efter det körde jag utfall med 40 kg 12*3

Sedan en annan rumpdödare 2*12 men 10 kg hantel i ena handen,

Och tillslut en rumpdödare i maskin 3*20

Så hoppar på go träningsvärk i morgon!!

Nu ska jag ut med Zeke och sedan vandra ner till jobbet för att jobba kväll. Taggad till Max (not)

Bye

Några bilder sedan igår och några bilder jag körde idag, men vette tusan vad hon gör i ena övningen här hon ligger åt sidan, jag låg rak och tryckte med benet och andra benet ska vara i luften, den sista övningen böjer man knät och går ner en bit,


Veckan

veckan som vart har jag tränat både fotboll,brottning,fettförbränning och styrketräning,jobbat, vart i Ullared och myst med Isak, mycket bra vecka helt enkelt.

Jag hade ju semester i helgen och då blev det en lugn och mysig helg med bara träning,slapp och Ullared.

Idag är jag också ledig och då är det slapp tills träningen börjar ikväll på arenan, hoppas snön lägger sig snart så det inte snöar hela kvällen när vi ska träna, och imorgon är det det jobb som gäller då jobbar jag dag, onsdag ledig igen och sen jobb torsdag å fredag innan det är dag för en ledig helg till😊 kommer bli ytterligare en bra vecka det här:-)

Gud vilket tråkigt inlägg men nu vet ni vad jag gjort i veckan:-)

Här nedanför är det några bilder på lute saker jag köpt i ullared, doftljus,leksak till Zeke, mobilfodral,:-)


RSS 2.0