Bula

Shit upptäckte en stor fet bula på mitt smalben, var när jag fick där där sparken som gjorde så otroligt ont, fick , det syns inte lika mycket på bilden som i verkligheten, vill inte veta hur blått det kommer se ut i morgon


Oavgjort

Go kväll:-)

Dagens match var mycket tuff och många sparkar,armbågar,händer mm fick man på sig som resulterade till en vadkaka,glappade käke efter en smäll med en handflata, en fot sparkad på smalbenet hmm var var det mer? Haha de gick alltså in hårt som datan både fult och rättvist, (mest fult;-))

Vi hade mest spelet men de lyckades ändå göra ett mål som vi sedan refuserade till 1-1, de vann alltså serien eftersom de bara behövde spela lika mot oss, men vi kommer ändå upp till 2an och hamnade väl på 4:e plats som nykomlingar i DIV 3 och det är fasen så bra:-) oslagbara hela hösten är vi också:-) gryymnna vi är pumor!!

Efter matchen åkte Anna-Karin och Johanna med till mig hen så lagade vi mat och kolla film, mycket trevligt :-)

Nu är jag helt död så jag och min vadkaka ska gå till korgs natti natti folket

Provade en ny kesella idag, rabarbsmak
Zeke klättrade på Ak och Johanna hela kvällen också och ville leka och slicka de i öronen hahah cp Hund


Lunchrast utan mat

Hello!
Sitter halvsovandes i massagestolen nu (har suttit här i 1 timma typ) och får mina hårda knölar utmasserade, hehe.


Blev ett fåtal timmars sömn i natt, kom i säng sent, och sen skulle Isak upp och kolla någon body buildning tävling vid 04:00 så då ringde hans klocka och jag vaknade, sedan somnade han tydligen om så blev ingen titt för han haha, så som han pratat om det, han får se den på ipaden när han vaknar ist:-)

Var alltså supertrött i morse men pallrade mig upp ändå och ut i kylan med zeke, fixade mig och gick till jobbet.

Nu ska jag bara ut med lite mat sen slutar jag, jobbar bara till 13:00 idag eftersom vi har våran sista fotbollsmatch i eftermiddag, och den får man ju inte missa, skulle egentligen jobbat till 22:00 ikväll men jobbat inse timmarna i morgon kväll ist:-) bra man kan lösa allt på mitt jobb:-)


Bye


Dop och BRÖLLOP

Nu ska ni få höra, var ju på lokes dop idag, när dopet var färdig säger prästen att det är något mer att viga, då ska min bror och hans tjej "fru" GIFTA SIG!! de har inte satt någonting så säger de då?! Blev helt paff. Så kul för de! Önskar de all lycka:-):-)

Blev riskastning i massor utanför kyrkan god mat i församlingshemmet,present öppning, ovändade lekar, och massa tjat:-)

Tog ju nästan alla kort med min systemkamera och de ska jag lägga upp så fort som möjligt, blev även ett par bilder med mobilen, här är några


Utslagen

Nu ligger jag utslagen som en strandad val i soffan, vilken intensiv dag jag haft! Fullt upp hela tiden från uppgång tills nu.. Jobbet gick bra med, fick jobba med jasmina så det var kul:-)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla tv eller någon serie:-)


Supernöjd

Haft en superstressig dag hittills med besök hos frissan, solning, köpa doppresenter, folk som hit för att köpa saker, så nu är jag helt slut, så ska jag gå och jobba snart med!!

Jag blev supernöjd med mitt hår som Matilda på Upper East gjorde!! Mitt ansikte blev mer inramat och det känns som ögonen blev blåare, :-)
Köpte med mig en inpackning i spary format från märket Nashi också, den är superbra, (hörde jag iaf) och jag se haft oljan till den innan och den var superbra, den reparerar håret och gör det mjukare och finare:-) kostar bara 195:-


Frissan

Nu sitter jag hos Matilda på Upper East och ska bli fin i håret:-)

Mina händer ser läskiga ut!! Haha


Bedtime

Nu ligger jag i sängen och ska sätta på något avsnitt av någon serie och sedan nana, i morgon ska jag till frissan vid 11:00 och gör en make over med håret;-) säger inte hur, hade ju massa olika förslag men nu vet jag hur jag ska ha det:-) så kika in i morgon runt 14:00 så kanske jag lagt upp en bild;-)

Ska även göra lite andra ärenden i morgon innan jobbet vid halv 4, ska till klockaffären och kolla om de kanske byta batterier i mina klockor, sola, kolla efter en dop present till loke och så ska jag möta några som ska hämta saker, han som ska köpa datorn av mig kommer hit och ska omformatera den innan han köper den men för han var tydligen datatekniker, huu vågar jag släppa in en äldre man i min lägenhet när jag är själv? Ja då han är säkert snäll:-)

Natti natti ! :-)


Gula naglar

Sitter och målar mina naglar gula och fina nu såhär på kvällskvisten:-) har fått värsta långa naglar nu, jag lyckats aldrig få långa naglar utan att någon nagel går av eller fjällar men så fort jag är utomlands så blir de långa och fina, så undra varför de helt plötsligt blivit långa nu,

Jaja tråkigt inlägg jag vet:-)


Shoppingen

Hittade ju såklart lite saker i stan innan idag också, här är de jag hittade:-) var också lite ynderkläder men de vill jag inte visa upp här:-)

Den svarta tröjan är jättefin på men på bilden här så blev den inte så bra, ni får en bild när jag har på mig den sen också:) sedan blev det massa doftljus, laktrits,jordgubb,citron,vanilj mm:-)


Supermysig dag

Bilder sedan idag

Issa ligger i Våran säng som vi vill köpa!!:-)


Mysdag

 Nu kom jag innanför dörren efter en prommnad med zeke, vi följde issa ner till södra torget för hon skulle åka hemåt.
 
Idag har det vart en supermysig dag med issa, vi mötter nere i stan för lite shopping, efter ens stund hamnade vi på chilli ett bra tag och kollade och provlåg deras soffor och sängar eftersom issa ska flytta så hon behövde nya saker, jag hittade en drömsäng som jag med vill ha, den var verkligen superskön och fin, exakt sån jag vill ha ju, vi måste verkligen ha ny soffa och säng så får se hur det blir med det. när vi kom hem så gich vi in på en sida som Isabells pojkvän tipsade om som var www.trademax.se, eftersom han också letade efter möbler hemifrån så hittade han den, så vi gick in där och kollade och upptäckte att de hade samma säng som vi precis provlåg i och tyckte var underbar, det är en kontinetalsäng med super goa och mjuka madrasser och en sänggavel med nackkuddar, perfekt om man sitter i sängen och kollar på ipaden eller läser på kvällarna, sedan hittade jag även en jätttefin grå stor soffa med mycket med plats och två divaner och med massa härliga goa kuddar som jag ville ha, vi har ju en rätt så liten soffa nu och är i behov av en störra och finare så den jag hittat kommer bli perkekt, förrutom att vi inte har så stort vardagsrum, hehe,
så nu ska jag bara övertala isak att vi ska köpa en sån så kan jag sova som en gudinna, de levererar dessutom sängen hem till dig fraktfritt inom 4 dagar så man själv slipper tänka på att hra släp för att hämta varorna, värsta bra ju:) så passa på att köpa saker därifrån nu eftersom det är rea nu med.
  också  var lite billigare, de hade otroligt mycket olika saker på sin sida, massa olika fina soffor till ett jättebra pris, så därifrån ska vi köpa sängen och soffan istället   
 
 
 
 

Vägledning

Ni vet hon jag gick och spådde mig hos för ett tag sedan? Hon ska iaf komma till Grand hotell på lördag-söndag mellan 10-18 så kan man få meditation mellan 17:00-17:20, 17:30-17:50 för 100:- i 20 minuter, man ska få ny energi utan de så det är bra om man är mycket stressad och har tungt jobb sa hon. Sedan lägger hon även kort och då tar hon 200:- för 20 minuter, det borde ni gå på om ni är nyfikna på sånt och behöver ha "hjälp" vägledning i livet.

Bara ett litet tips!:-)


Morronpigg;-)

Shit vad jag vaknar "tidigt denna veckan då när jag är ledig, men det är ju bara bra, då hinner jag med mer saker:-) idag vaknade jag 09,50!!

Sitter och käkar lite frulle nu och sen ska jag slappa lite och sen fixa mig och gå ner till stan för shoooping ( men bara lite;-))


Biomys

Blev lite biomys med älsklingen såhär på kvällskvisten, såg Hamilton 2 som var mycket bra:-)

Nu ska jag krypa ner och kolla på bonde söker fru på ipaden, imorgon ska jag gå i stan med issa och shoppa lite, sesamen det träning på kvällen och möte efter det..

Jag måste hitta något bra jag kan köpa till Isak för han snarkar så förjävligt nu för tiden!! Det gjorde han inte innan då andades han bara lite högt, det är ju det mest störande som finns när man ska sova!! Får alltis rycka i han föera gåbger så han lägger sig på sidan!! Grrr



Natti natti


Fika på Viskan med BFF

(skulle upp 18:00)

Hejsan!

Nu är jag och min älskade Jessica i stan och kikar runt lite, hon shoppar och jag spanar in vad jag ska köpa i morgon hehe;-) har redan hittat massa jag vill köpa men kan tyvärr inte köpa alltså jag måste spara tills Thailand:-(:-)

Jessica fick med sig lite saker hem iaf medans jag kom hem tomhänt:-( buhu:-)

Efter stan gick vi till viskan och satte oss och tjötade och beställde lasagne och varsin "negerboll" mycket gott, men vi blev så mätta så vi inte orkade röra oss,:-)

Alltid lika mysigt att träffa min underbaring:-)❤


Ute i parlen

Nu är jag och Zeke ute i parken och busar, han behöver ha av sig lite energi:-)


Skolkataloger

Hittade några gamla skolkataloger sedan skoltiden när jag rensade hehe ena är när vi slutade 9 an och hade sånt där spex foto:-) jag är med sjuksköterskekläder haha och den i svartvit gick jag i 1 an tror jag på omvårdnad, sen den sista gick jag i 9an haha, SÖTA BILDER! (not)


Städar

God dagens,

Idag gick jag upp 09;45!! Duktigt va?;-) fast det var bara för en tjej skulle komma vid 10:00 och hämta lite saker hon köpt:-)

Efter hon vart här så har jag städat och rensat lite i köket, hade så sjukt många papp påsar och plastpåsar så de fick åka i soporna, så nu måste jag ju bara gå ner med det också och slänga de i konteinern:-/

Såhär såg det ut innan:-)


Loppis

Helllooo

Ligger i sängen nu och kan inte sova, så läser lite bloggar och kollat lite skit på mobilen, idag fick jag jobba med Jenny på jobbet, så gick extra bra idag, bra team work vi hade och kvällen gick superfort:-)

Nu har jag börjat lägga upp massa skit på loppisen på Facebook igen haha tänkte jag skulle få in lite fickpengar till Thailand nämligen:-) så hoppas jag får sålt så mycket som möjligt:-)

Imorgon (idag) är jag ju ledig, då ska jag möta två stycken som köpt saker från loppisen, pappa kommer hit å ska kolla lite saker, kanske färga håret, (min utväxt är inte att leka med) fika med jessan och sedan mys med älsklingen förhoppningsvis:-) koller bli en bra dag!:-)

Fuck jag har något skit i halsen som är jättestörande, det känns som massa hår:S hmm appråpå sådär :-D haha

Ne nu ska jag försöka sova och "fräsa" bort håret i halsen:-D natti natti!:-)

Fräch tjej jag vet mohaha, eh det bjuder jag på;-)
Vill typ färga det som på bilden hör nedanför, kanske lite mörkare slingor:-)


Tröjan

Här är bild på tröjan jag köpte igår:-) inte den bästa bilden men den får duga:-)


Rekord

Nämen godmorgon, såhär tidigt har ni knappt aldrig fått ett inlägg när jag är ledig eller jobbar kväll Haha, vaknade flesta gången 09:20 sedan tänkte jag att lite till får jag sov, så vaknade 10:05 då:-) så nu är jag pigg och ska gå upp:-)
Är ett litet flugas som surrar i fönstret som nog vill ut, Zeke har suttit och hållt koll på den ett tag nu, så får väl släppa ut den lilla stackaren :-)

Kul inlägg va?:-)


Läggdax

Är helt slut i kroppen och huvudet nu så jag går och lägger mig, har ju hållt igång massa idag som stan, lägenhetskoll, solning, barnpassning mm:-) imorgon väntas lunch ned pappa och sedan jobb:-)

Natti natti gott folk


Är och myser med loke nu medans brorsan och Lena är på bio:-) han är så snäll och mysig ", förutom när han lämnade ett paket i blöjan till mig;-) hehe men det var bara att byta, satte på han pyjamasen efteråt så nu är han klar för sängen:-)


Protein

Har suttit och kollat på lite bra grejer från gymgrossisten som jag vill prova och hittade det här:-)

Fatburner,bars och någon måltidsersättning:-)


Pappa i BT

Hehe hittade pappa i BT igår bär han fyllde år, där var han 24 år och ungkarl:-)


BT

Innan när jag skulle gå ut med Zeke så såg jag att Borås tidning låg i vårat fack, vi prenumenerar ju inte på den så det var konstigt, men det fick följa med in så tack för en gratis:-)


Mysdag

Hello,

Idag har jag vart med issa, hon skickade ett mess i morse och undrade om jag ville hänga med och kolla i hennes nya lägenhet på tapeterna hon valt, men väl där såg hon att det var helt fel med tapeterna, det var helt tvärtom not vad hon ville ha, så nu skulle de fixa till det:-) efter det gick vi hem till mig och käkade frukost och busade med Zeke, sedan vidare ner till stan för lite simning,banken och kik i affärer, fanns massa kläder jag ville ha på Gina och HM, och det är klart att man alltid hittar massa när man är luspank så när man inte har pengar:-/ men inne på HM hittade issa en jättefin tröja som jag ville ha, gick därför och provade den och upptäckte en fläck mitt på magen så jag fick den därför för endast 100 riksdaler:-) vilket kap!! ( fick låna 50 kr av issa och tog mina sista 50 från kontot) Visar bild på den senare:-) så nu har jag alltså 0:- på mitt konto tills torsdag!! Såhär pank har jag aldrig vart flera dagar innan löning, vad hände där?! Hmm tur att Isak får pengar i morgon:-)

Påväg hemåt så gick jag in på jobbet för att kolla om jag kunde byta bort min söndag kväll eftersom vi har vår sista match med b-laget då och jag vill gärna vara med eftersom vi kommer vinna serien, så de skulle kika på det och höra av sig imorgon när jag jobbar:-)


Nu blir det lite chill tills tills brorsan hämtar mig när jag ska vara barnvakt:-):-)


Vinst

Go kväll på er!!

Har inte orkat blogg innan nu hehe, åkte ju och spelade match direkt efter jobbet, liiiite stressigt, slutade ju egentligen kvart i 4, men lyckades bli klar 15:05 skulle hem,packa och laga/värma mat och sedan äta, fick i mig maten på cirkus 5 minuter samtidigt som jag sprang runt och packade, sedan kom Malin vid 15:25 och hämtade upp mig kom till samlingen med hjärtat i halsgropen men det blev en lyckad match ändå fast all stress, vi vann med 7-1 tror jag, eller 8-1 hehe jag lyckades göra 4 mål idag med!! Wiiiho vad hände där liksom? Hela höstsesongen har gött superbra för mig med målgörandet, i våras gjorde jag bara 4,5 typ, :-/

Jag lyckades sparka bollen på motspelaren så den kom rakt upp i mitt ansikte, så nu har jag en liten blåtira som värker vid ögonlocket:-/ hehe

Det känns verkligen att jag spelat en hel match i kroppen, har värkt från topp till tå, undra då hur det kommer kännas i morgon!!:-/

Ne nu ska jag sova, i morgon är jag ledig då ska sova ut och sedan på kvällen ska jag vara barnvakt åt Lokebus:-):-):-)


Pappa 56 år!!!

Hej!

Är hemma på rast nu och ska käka samma mat som igår kväll:-) hehe var ju supergott så varför inte:-)?

Var som ett kolli när jag vaknade i morse, vill inte gå upp och tänkte att det kommer bli en seg dag, men ack så fel haha, är ju redan lunchrast och inte så Mycket att gör i eftermiddag, ska försöka komma hel lite tidigare med eftersom jag har match vid 17:00 och samling 15:45 (och jag slutar 15;45!) men lär kunna sluta 15:00 senast:-)

Idag fyller min kära pappi 56 är förresten!! Men det firade vi med redan med dunder och brak i onsdags, får se om han kommer och kollar på min match sedan så ska han få en födelsedagskram:-)

GRATTIS PAPPA !!!:-)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_505ed401ddf2b35633004cb7.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_505ed4019606ee77a996ed85.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_505ed4019606ee7758a108ed.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_505ed402ddf2b3565c004a99.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_505ed4039606ee7769d04287.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_505ed403e087c33ebbc89db7.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_505ed403e087c33ebbc89db8.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_505ed4049606ee77b09207c8.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_505ed401ddf2b356700045fd.jpg" class="image">


Maaaat

Var tvungen att gå (åka med Isak ner och gå upp) till city för var dö hungrig och hade ingen mat hemma man kunde laga, så fick bli kött,Bea och refflade potatis (kommer ej ihåg vad de heter) hehe, blir alltså en lugn hemmakväll för mig eftersom jobbet kallar i morgon:-/


Vinst!!

Tjenare!

Vi lyckades vinna idag också!! Slutade 4-0 och det var årets kallaste match, satt på bänken i 60 minuter i h skakade tänder och mina tår blev till isbitar, men sedan när jag kom in lyckades jag få till en drömträff och in i mål!! Så det kändes inte helt meningslöst ändå att åka till Trollhättan iaf, bara lite haha. Så nu ligger vi före bergdalen och det känns underbart!!!

Ikväll vet jag Inge riktigt vad jag ska göra, antingen dra med brudarna på förfest innan de ska ut, eller så stannar jag hemma och kollar film och myser med mig själv,:-/ hmm återstår och se

Mys i sängen med familjen haha


Matchdax

Då var man uppe med tuppen idag, redan 10:15, fast var bara för brorsan skickade ett mess så jag vaknade, men det gjorde inget för jag vill ju komma upp i tid:-)

Nu sitter jag och laddar med gröt,macka och juice till dagens match borta mot Trollhättan!! långt att åka såhär på en lördag:-/ lite tråkigt, men men vad ska man göra:-)


Hemma i min säng

Kom hem för en stund sedan, slängde i mig min sista thaimat som blev kvar sedan innan idag och sedan hoppade jag i sängen för att sova, imorgon väntas ju match mot Trollhättan, (borta match tyvärr) och då måste man vara pigg och utvilad haha bäst att nana nu:-)


Zzzz

Zeke och jag somnade i soffan hör hos Ak innan:-)


Mys kväll

Hej på er!

Är hos Ak nu och vi försöker hitta en bra film att se, de två första vi satte på var katastrof dåliga, så nu sitter vi i soffan och surfar och tjötar:-)

Vi är så onyttiga, fått i oss ,chips,och polly:-)!! Bra uppladdning inför matchen i morgon,(y)


Väntar

Sitter i soffan och väntar på att Rebecca ska hämta mig och Zeke för vi ska nämligen åka till Ak och mysa ikväll med film,tjöt och gott!:-)

Var och solade innan ju, och shit, blev värsta brun ju, brunare än vanligt!! Me like:-) efter solningen kom Isak och hämtade mig så drog vi till spice and rice och köpte mat:-)


Rast

Då har klockan redan blivit 12 och jag har vart hemma på rast, vart ute med Zeke och fått i mig lite ris och lax:-)

Shit morgonen och förmiddagen har bara rusat förbi:-) det gillar jag:-)!!! Efter jobbet tänkte jag ta en solning och sedan kanske träffa issa en snabbis...

Zeke har hittat något under soffan så han möblerar om med mattan lite haha, han syns ju knappt mot mattan:-)


Trööött

Då ska man gå upp och jobba nu då!! Fattar inte varför jag alltid ska vara såhär trött när jag ska jobba dag, plus att jag alltid mår illa när jag gör upp tidigt.... Känns som man är magsjuk typ så funderar alltid på att sjukanmäla mig, men när man fått i dig frukost brukar det alltid bli bättre, så hoppas på det idag med... Hoppas även ryggen känns bättre när jag kommer upp, var så stel i den i går kväll nämligen..

Trött vovve har tur sol får lugga kvar !!:(


Powerwalk

Var ute på en Powerwalk för att känna hur mitt knä kändes, (har ju haft värk i det inte tag nu) och efter en liten stund när jag sprang lite så började värken komma, det fick ändå från ljumsken och en bit ner under knät:-/ hatar att alltid ha ont, är verkligen något nytt ställe varje månad typ, ryggen är ju medfött så den kommer jag alltid ha... Men vad är det med min kropp?? Får ta en helkoll på min kropp hos läkaren snart.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_505b4a1be087c33ec903d3b7.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_505b4a24ddf2b3566d00147b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_505b4a25e087c33eaf004027.jpg" class="image">


Naturdiet

Köpte två naturdiet när vi var på Willys innan med, de ska ju tydligen ersätta en måltid, men jag tror inte de är så bra, så vet inte varför jag köpte de haha,

Den med hallon/granatäpple smakade supergott iaf:-)


Shopping

Var ju i stan med mamma och Simon en snabbis innan, hittade då ett par nya boots, mina gamla läckte nämligen in och jag har haft de i 3,5 år typ så de behövdes ett par nya nu,

Var även på Max för lillebror var hungrig;-) jaja jag tog också en cheeseburgare:-/ hehe


Tokzeke

Ännu en ledig dag och jag njuter!:-) regnet öste precis mer och jag sitter inne, har tvättat och dammsugit och kollar nu på det okända;-)

Ska snart gå ner till tvätten och plocka ner den eftersom min tid gått ut, det blev mycket tvätt idag, så nu är allt rent äntligen:-)

Är så opepp på träningen idag med, vet inte vad det är med mig, hoppade ju träningeni tisdags för jag inte kände för det och plus för jag hade ont i knät och ryggen, så vet inte om jag känner för det i dag heller:-/ kanske tar en lång promenad med Zeke:-)

Bilder på zekebus, haha han la den lilla gossedjuret under huvudet och vilade, han tvättade även min fot haha


Kalas

Som vanligt ligger jag nerbäddad i sängen för att kolla film/serie:-) får nog bli ensam mamma söker ikväll:-)

Kom hem från kalasfirandet hos pappa för 1,5 timma sedan, var mycket trevligt med brorsorna med respektive, lilla loke farmor, Stellan, Isak och pappa såklart.. Maten som bjöds på var thaimat i massor till förrätt, och blåbärspaj och hallonpaj med vaniljsås/glass till efterrätt:-) blev supermätt och belåten:-)

Lite bilder från kvällen, pappa i som nya skjorta från min och Tony


Tandläkaren

Då var jobbdagen slut och jag är ett vrak, sitter just nu hos tandläkaren och ska kika läget i min mun efter tandtroll:-D hoppas på inta hål, men är inget ovanligt för min del att kg har hål, varenda gång jag vart hos tandläkaren har jag har antingen hål eller början på hål!! Jag borstar tänderna 2 gånger om dagen och tar tandtråd och tar munskölj ibland, men ändå så får jag hål!!

Senare ikväll blir det ju kalasdax för pappa:-) blir supergott thaimat:)


Svarthårig

Shit tänk att jag vart såhär mörk!!

Nu när lönen kommer tänkte jag färga håret mörkare, men absolut inte såhär som på bilden, jag tänkte lägga i massa olika ljusa och mörka bruna slingor:-) är trött på att få sån där mörk utväxt när man har så ljust hår, de syna ju med en gång, men om jag har massa mörkare slingor så kommer det nog se bättre ut:-) får hoppas det iaf:-)

Tänkte som bilden på den tjejens hår här nedan:)


Blev inget badhus

Det blev inget badhus, Isak var tvungen att träna idag eftersom vi ska till pappa på kalas i morgon och så får han ha vilodag då istället, var både skönt och tråkigt hehe, är så seg och ville bara bara hemma och slappa idag, men vi åkte till stan iaf och köpte present till pappa och kollade runt lite:-) när jag skulle gå ur bilen innan så högg det till i ryggen på mig, så har värsta ont nu när
jag rör mig:( buhu.....


Nu sitter jag och kollar på det okända igen med massa levande ljus haha,


Badhuset

Hellojsan!

Har inte orkar blogga innan nu, vaknade så sent idag också!! Vad är detta? Haha, jaja, pappa tog med Zeke hem i går så han stannar tills i morgon, så då slapp jag gå ut med han innan, så jag kunde ta det lugnt och bara tänka på mig själv, satte på mig onepicen, gjorde iordning frukost och satte mig och kollade på gamla program av Xfactor:-)

Men just nu ser jag på det okända, det får man ju inte missa;-)

Skulle behöva sola idag med så inte all färg släpper, eller all och all, den lilla jag har, för vad är inte bättre än att känna sig brun och fin?:-) ska se om Isak har lust att vänta på mig sedan och efter det dra till stan och köpa en present till pappa innan vi ska till badhuset:-)


2,8

Förresten så är det 2 år och 8 tillsammans med Isak idag!:-) och nej vi har inte firat de haha, nästa fira blir 3 års dagen som är dagen efter min födelsedag, den 17:e januari:-)


Blommor

Go' kväll:-)

Ligger i sängen nu efter jag duschat och käkat lite tacos som blev över sedan igår och, bra att man gör för mycket så man har dagen efter:-) kan ju som sagt föräta mig på tacos:-) jobbkvällen gick mycket snabbt ikväll, tiden bara rusade förbi och vipps så var jag hemma igen.

Innan idag när pappa och pom kom på fika så hade min supersnälla pappa med sig två blommor och två krukor till mig!! Jag brukar nämligen säga att jag vill ha mer färgglada blommor hemma men att det aldrig blir av att jag köper några så då passade han på att köpa det till mig:-) snälla pappi, tack:-)


Imorgon är jag ju ledig, och då frågade Isak om vi skulle gå till badhuset och simma:-) tycker det är så härligt att bara vara där någon/några timmar och bara ta det lugnt, simma några längder för att känna sig hurtig, sedan sitta i bubbelpoolen resten av tiden och bara känna värmen genom kroppen:-) så det blir det i morgon eftermiddag/kväll och efter det någon bra film och god mat, en perfekt ledig dag!

Blommorna jag fick av pappi:-)


17/9

Idag vaknade jag 11:45 ! Känns så tråkigt att sova så länge, halva dagen går ju bort, men ändå kan jag inte komma upp innan 10:00, ögonen är tu ha som bly, varför är det såhär?? Jag har alltid sovit såhär länge när jag är ledig eller jobbar sent, ända sedan jag var ca 12 år! Tänk om jag har någon sömnsjukdom eller sånt:-/ hmm, får väl börja ställa klockan och verkligen gå upp senast 10:00!!

Jaja, så idag har jag alltså inte hunnit med så mycket, vart ute med Zeke, käkat frukost, städat litegrann och nu kolar jag på det okända. Är jobb vid halv 4 sedan också...... Vill bara vara ledig nu, får vänta tills i morgon för då kommer den efterlängade ledigheten som dock bara varar i en dag haha,

Pappa och pom skulle tydligen komma hit snart med fika, mumms!!:-)

Zeke bus vill leka haha


Utmattad tjej

God kväll:-)

Ligger i sängen och har tunga ögonlock nu, utgång igår och jobb idag, så var väldigt seg på jobbet idag men det gick snabbt och smidigt som tur var:-) jobbade med valbona så gick extra bra:-)

I morgon jobbat jag OCKSÅ, 7 dagar av 8 blir det då, bara vart ledig i torsdags!! Men sedan är jag ledig varannan dag denn veckan som kommer och det ska bli skönt, ska snart sova men först kika något avsnitt på ipaden:-)

God natt:-)

Trött hund:-)


Jobb

Hejsan!

Då var det dax för jobb nu, lite peppad tjej alls, gårdagen var superkul, mina brudar är ju galna ihop:-) kvällen började hos Ak, sedan tog vi taxi ner till Harrys då vi dansade så svetten yrde:-) sedan plockade Isak upp mig så skulle vi till MC drive in, men såklart var skiten stängd för jag så gärna ville ha!!!:-/


Party

(skulle upp igår 19:00)

Nu är jag Påväg till bussen till Anna-Karin och the girls:-)


Aldrig vart tröttare

Shit asså, aldrig vart tröttare än vad jag var nu när jag gick upp! Ögonlocken var liksom fastklistrade och gick inte öppna. . Jag bara slängde på mig något, mina mörkblåa gif mjukis och en grön stickad tröja haha snöggt! Ska ut med Zeke nu innan jag går med.... Döda mig ...


Loke

Glömde lägga in lite bilder sedan jag var hos brorsan och Loke i går med förresten:-) loke var arg och mycket svårflörtad igår, han son alltid brukar vara så glad och skrattar så fort man tittar på honom, han hade nog bara en dålig dag som vem som helst:-)

Jag hann och gosa en stund med plutten iaf , här är godingen


14/9

God kväll:)

Kom hem från jobbet för 1 timma sedan och har sedan dess duschat,rastat råttan och käkat, Nu ligger jag utslagen i sängen och har en hund jämte mig som vill leka och är värsta pigg! Han har blivit jätte lekfull sedan vi kastrerade han hmm konstigt det brukar ju bli tvärtom haha, men är ju ett tecken på att han mår bra iaf och det är ju bra:-)

Idag var jag och pappa i stan ju och kollade runt i affärer och käkade lunch, (såklart blev det golden;-)) jag hittade en gosig halsduk och ett par nya beskydd, (bild nedanför här) det blev även en tid bokad hos optikern, jag ska fråga de om jag kan ha i mina månadslinser hela månaden utan att ta ur de, och så vill jag ha en högre styrka i linserna, ser nämligen inte helt perfekt.

Ska slå på något avsnitt av någon serie snart och sedan sova, för i morgon väntas nämligen jobb igen från 07:00-15:45, efter jobbet blir det partaj hos Ak:-) ska bli superkul!!

Fick förresten reda på att jag får 1 månad till på vikariatet, sedan skulle jag säkert få 3 månader till eftersom en person ska ta tjänstledigt till typ januari och då skulle jag få jobba åt han, detta fick jag själv fråga chefen, annars hade jag nog inte fått resa på något än!! Skulle ju fått reda på detta för 2 veckor sedan men inte hört ett Piss, konstigt att man måste gå själv och fråga hela tiden....

God natt på er!


Byn med pappa

Hellojsan.

Sitter och käkar lite frukost just nu och väntar på pappa, vi ska nämligen ut och äta och gå på "byn" som han sa igår haha, han ska kika på kavaj tydligen och jag ska köpa en till doppresent till loke:-)

Ni kanske undrar hur det går med min "strikta" kost, isf har jag inte haft värsta strikta kosten men jag har dragit ner på sockret och kolhydraterna, så jag har därför gått ner 1,5 kilo på en vecka, vägde 65,2 innan som jag aldrig vägt innan, och bu väger jag 63,2 son jag alltid gjort innan, ska försöka vara duktig med sockret och kolhydraterna hedanefter också så ska jag nog komma till 60 som jag vill:) jag vill liksom bara få bort lite fett på mage och höfter.


8-1

Då blev det en ny vinst med B-laget! 8-1 som sagt, laget spelade mycket bra med inte mycket stämde för mig tyckte jag, hade en som punkmarkerade mig hela matchen och fick panik på henne!! Jag lyckades göra 1 mål som tillochmed dommaren tyckte var snyggt hehe:-) så det var tur jag fick in det målet annars hade jag kände mig värdelös, min tränaren sa positiva saker, men jag måste känna själv att det går bra för att vara nöjd..

Nu ska vi åka och handla på Ica maxi för vårat kylskåp skriker efter mat!!!


Annelundsparken

Tog med Zeke på en runda i annelundsparken in jag ska ta bussen till samlingen, sedan blir det ett litet stopp hos brorsan,lena och loke innan också så jag kan hämta lite saker jag har där, han bor nämligen bästa vid våran klubblokal


Sminklös

Sminklös runt ögonen, fick så läskiga ögon här tyckte jag, undra om det är linserna som gör det

Haha ego pic


Paj

Nu har jag duschat Zeke , (var på tiden) skulle gjort det efter han kastrerades för ca 1 månad sedan, men har bara inte blivit av hehe, så nu är han ren och snart fin igen när pälsen torkat:)

Har slängt i mig lite kyckling,potatis och sås nu som blev över sedan igår, så ska jag även trycka i mig lite paj som pappa hade med till oss igår:-) sedan hittade jag lite choklad Isak fick igår som jag ska "smaka" på och se om de går att äta;-) hehe


Städat

Nu har jag vart duktig och städat litegrann, dammsugit, torkat av i kylskåpet,dammat och plockar lite, sitter och pustar ut i soffan nu till det okända:-)

Vi fick fina kuddar av Isaks mamma går när Isak fyllde år:-) fina va?-) sedan är det bild på resultatet av kylskåpet efter jag tvättat av alla hyllor och så, vi har dock knappt någon mat hehe,


13/9

Heello!
Då var jag vaken och utvilad, har drömt så konstigt i natt så jag inte kommer ihåg vad det var:-/

Nu ska jag upp och hoppa ut med sedan blir det kanske lunch med pappa innan samlingen, sedan måste jag ha nya beskydd med ju, :-)

Haha Zeke sträcker sig


Kalasdag

Hejsan på er! Sorry att jag inte bloggar mer idag, har haft fullt upp plus att min mobil stängdes av när vi var hos svärmor och svärfar:-/ hehe, väl där fick vi mat och tårta så magen stod 1 meter ut och man kände sig gravid... Not good för min mage och vikt haha, jaja, var väl där i några timmar tills vi skulle skjutsa Isaks mamma till tåget, (de är skillda och hon bor i Fritsla) efter det åkte vi hem till Christian och hämtade en iPad som min pappa ska köpa, när vi kom hem så kom pappa och pom hit med blommor,mat,efterrätt och en liten present till Isak som var några burkar tonfisk haha.

Och nu ligger jag utdöd i sängen och väntar på att Isak ska komma så vi kan se några avsnitt av solsidan:-)

I morgon är jag äntligen ledig och ska soooova ut! Sedan blir det ner till stan med antingen pappa eller någon kompis, ska köpa nya benskydd och kanske något litet klädesplagg;-) hehe, på eftermiddagen har jag match med B laget!! Taggad till Max, jag tycker det är skitkul att spela i b-laget nu när det blir så mycket mål för mig hehe:-)

Natti natti på er ! :-)

Lite bilder på katter å Zeke när vi var ute innan idag, nyfikna skitar haha


Älskling 21 år

God morgon på er!

Idag var jag uppe med tuppen och gjorde frukost till Isak som fyller år, gick upp redan 05:30, de ni;-) eftersom han brukar gå upp 05:50 så tänkte jag vara klar innan han:-) så ni sitter jag här och väntar på att gå till jobbet eftersom jag bara brukar ta ca 20 min på mig:-) hehe,

Idag är det inköp på jobbet som gäller, då handlar vi hela dagen till våra brukare:-)


Trött chey

Orkade inte kolla klart Hitman som vi påbörjade, är för trött för det och måste tänka på att jag ska upp tidigt i morgon för att överraska min pojk imorgon bitti!! så nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska kolla igenom min nya hänt extra tidning och se om det är något nytt skvaller:-)
Natti natti!!


Protein pannkakor

Då var jag hemma från träningen som gick sådär, fick ont i baksida lår/rumpan:-/ det är min gamla skada som träder fram... Hoppas det känns bättre tills på torsdag för då är det match mot öxnevalla!!:-)

Nu står jag och lagar proteinpankakor till kvällsmat, det är mindre än 1 g socker per pannkaka och knappt några kolhydrater alls, och mycket goda!! bra va?

Blir nog en liten film också innan det är dax sängen, i morgon är det ju en stor det för Isak som blir 21 barre haha:-)




Hemma på radt

Är hemma på rasten nu eftersom Zeke måste ju ut:-)

Slängde i mig grillad kyckling och ris innan också, ( Zeke fick hälften;-)) hehe han lovade att inte berätta för husse som köpt den;-)

Zeke älskade även klubba med, jag skulle smaka om den var god (som dem inte var) så han fick den;-) ja jag vet att jag ska gå ner i vikt, men har faktiskt vart duktig och ätigt havregrynsgröt 2 morgnar nu!! Och knappt ingen godis eller läsk!!! (6 polly bara) hehe

Ne nu måste jag kila:-)


Jobbich

Tjenare!

Sitter på jobbet och har rast nu, är otroligt seg idag eftersom jag vart ledig i helgen, då blir jag alltid såhär seg på måndagar! I morgon och onsdag har jag två dagturer! Kill me, hur ska jag orka gå upp?? Mm, på onsdag fyller min kära pojkvän 21 år! Då blir kalas för honom, han har redan fått sin/sina presenter i förskott men ska hitta på något litet till för man måste ju ha något när man fyller år hehe, alltså på dagen man fyller:-) måste bara komma på vad, lite ont om tid för att fixa det bara, för bli i morgon efter jobbet, då kan jag passa på att sola med när jag ändå är nere i stan:-)

Ne nu ska vi jobba på här:-)


8-3

8-3 slutade machen idag och 3 underbara poäng tar vi med oss, för mig blev det bara 45 minuters spel men lyckades ändå sätta två bollar i nätet:-)

Nu har vi 6 raka segrar, det går bra nu:-)

Nu har jag käkat lite och sitter och kollar på Ghost whisperer:-)


MATCHDAX

Då var det dax för match mot rävlanda!! De ligger sist i serien och vi spelade i samma division förra året, (vi ligger 4,5 tror jag, så detta ska vi väl ta hoppas jag:-)

Igårkväll ställde jag mig på vågen och den visade 3 kilo för mycket!! Alltså 3 kg än vad jag vägde för någon/några veckor sedan! Så i morse blev det havregrynsgröt med mosad banan på, och denna veckan som kommer nu bli det strikt med kosten och mer motion, det här tillåter jag inte! :-(

Har även tvättat i förmiddags, eller håller på. Så ska jag snart käka Isaks tacosoppa snart och packa min väska.


Ansiktsmask

Köpte en ny ansiktsmask idag också som jag provar nu, maten blev supergod fast jag gjorde den;-)


Hemma hos ak

Var även en sväng hos ak innan stan för hon skulle göra sig iordning. Då passade jag på att ta kort i hennes hårda säng haha, jag skulle hoppa och slänga mig i hennes säng för jag trodde den var värsta mjuk, men det var tvärtom helt stenhård var det haha

Yeah pósarn


Inköp

Var och hämtade ut ett paket innan idag också från HM, där i innehöll det en väska och underkläder wiiho

Var även inne på total utförsäljningen på Nake up store och köpte concealer och en en blå kajal penna, för endast 100:- totalt, vilket kap. Sedan köpte jag en concealer penna på kicks:-)


Utgång

Tjena!

Sitter i soffan nu efter en intensiv dag på stan med Ak, romantisk middag för två på jensens,matlagning här hemma och lite plock, är otroligt trött idag efter gårdagen, det tar på krafterna att att ute haha,

Igår som sagt var underbart kul! Alltid kul att gå ut med mina flickor, kvällen började i GIF stugan som Emina hade hyrt, hon fyllde nämligen 18 och det måste ju firas stort.
Jag,Lollo Ak och Johanna kände oss lite för gamla när vi steg in i lokalen, haha alla var typ 16,17,18 år, och alla bara kolla snett på oss och undrade väl va fasen vi gjorde där, men vi satt vid ett bord och hade kul för oss själva, när klockan blev 23:50 kon taxin och hämtade oss och vi rullade in mot stan, kikade runt vart det var minst kö att gå in, kon överens om att brännan var bäst, så det fick det bli, dör satt vi en timma ungefär och tog varsin 40 meter (en drink) och den var lika god denna gången som förra gången:-) efter det var vi hungriga så då knallade vi runt på stan och försökte hitta något vi var sugna på, blev MC för mig och Ak och sedan kebab för Lollo, efter det hotade vi runt lite till i stan till det var dax att gå hem, skildes åt och gick åt olika håll.

Idag vaknade jag första gången vid 7 och var sviiiin törstig!! Klev upp och drack typ 1 liter vatten tog två Ipren för jag hade så ont i mage och rygg, la mig igen, vaknade vid halv 10 igen och var lika törstig då, gick upp tog 2 glad vatten och yoghurt och banan, ut med Zeke och sedan å la mig igen, vaknade 12:00 typ, fick ett mess av Anna-Karin som frågade om vi skulle dra till stan, och självklart var jag på, mat på jensens och sedan lite kik i stan.

Nu håller jag på att laga potatis gratäng och kött som vi ska smaska i oss ikväll:-)


Fotbollskik

(skulle upp igår)

Nu är jag pappa och pom nere på GIF och kollar fotboll:-) loke har somnat nu i vagnen så gott


Hercules och polly

Nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på Hercules och käka polly, (jag ska käka) det var Isaks filmtips och jag valde förra gången haha, polly är ju så underbart gott:-)

Issa kom aldrig hit innan för hon var trött som jag mycket väl förstår efter 5 timmars sömn på 2 dagar, så vi ska träffas i morgon istället en snabbis efter jobbet, blir lite solning och kika i några affärer:-)

Saknar Zeke som tusan nu när han är hos pappa i 2 dagar:-( så tomt utan han ju... Jaja får träffa han imorgon:-):-)


Huvudvärk

Fick vara kvar på jobbet 25 min extra idag bara för vi hade möte i slutet, när jag skulle gå hem så fick jag världens huvudvärk och blev täpp i näsan:-/ så blir vila från träningen idag, så issa kommer hit en stund senare och uppdaterar mig om hennes resa mm:-)

Fick inte reda på idag heller om jag fick förlängt vikariat fast chefen sa att vi skulle prata idag, men inte ens prata gjorde vi!!! Jättekul att gå runt och inte veta någonting hela tiden... Hoppas väl på i morgon då!

Ligger just nu i soffan och kollar på bygglov eller vad det heter, de gör om andras påbörjande arbeten:-) supertrött är jag också som ni ser på bilden..

Söt tjej.com


Massage

Då var det lunchrast och jag sitter i massagestolen, gött att trycka ut lite knutor:-)

Blev supertrött nu när jag satte mig ner, kommer säkert nicka till när jag är klar med detta inlägget...

Idag jobbar jag till halv 4, efter det blir det hem, laga lite mat och slappa lite innan träningen, efter träningen ska jag och Issa på bio, blev nog Batman vi skulle se:-) har inte sett föregående filmerna eller, eller jo första tror jag;-) haha.

Längtar så tills helgen! Min lediga helg har kommit igen, då ska jag hitta på följande: i morgon slutar jag jobba halv 3 på jobbet, efter det ska jag ner till stan snabbt och sola, hem snabbt och fixa mig, vidare till brorsan för faster Sara ska vara barnvakt mesans brorsan ska spela match:-) vi ska ner och kika på matchen också som spelas på GIF, efter matchen så har Emina 18 års fest i gif stugan (hehe barnkalas) Ne skoja Emina;-) ska bli superkul, är ett gäng från laget som ska dit tillsammans. Lördagen har jag inget planerat, kanske ner till stan, kika i affärer, kvällen vette tusan heller, umgås med någon fin vän eller vara hemma med Isak bara, för se.

Sedan på söndagen har vi match med A laget mot rävlanda borta.

Så kommer alltså bli en kanon helg!

En bild på mig i massagestolen, "väldigt vackert" haha och sen en bild på Zekes nya gossedjur som han tyckte om så mycket så han slet den i stycken, det var tacket Haha:-)


Laga mat

Hemma från jobbet, gick snabbt idag men var så seg,trött deppig så var lite jobbigt på den fronten, tur jag jobbade med Eldana så jag inte var själv,

Nu står jag och lagar kött,ris och gräddsås till våra matlådor i morgon, efter det ska jag käka något och slänga mig i duschen och sedan sova!


.......

Nu sitter jag på jobbet och har rast, har käkat min gamla halva pizzabit från i söndags, och till efterätt köpte jag jordgubbar och lätt glass:D så nu är jag proppmätt:)
 
Idag är jag trött och lite deprimerad, mycker tankar i huvudet som jag inte vet vart jag ska göra av, huvudet sprängs snart.....
 
inte mycket att skriva om idag,

Kalas

Då var vi hemkomna från svärfar, var där en stund efter träningen och firade han, gav presenter och käkade tårta!

Träningen var mkt bra och rolig idag, gjorde övningar som jag tyckte om och det blev mycket skratt:-) det är så det ska vara, det ska inte vara för allvarligt då blir det bara tråkigt...

Blev mycket lek med laserpennan också, Isaks pappa lekte och höll på ett bra tag med den, Zeke är helt galen i den, han älskar verkligen att leka med den:-) ska inskaffa en sån så vi kan leka i parken med den när han är lös:-)

Ne nu ska jag läsa klart min nya skvallertidning och sedan nana, i morgon väntas jobb från 14:00-22:00

Blev inga bilder hos svärfar, men här får ni 3 till innan träningen


Träningsdax

Då var det dax för träning!! Har ont i hela kroppen känns det som, så blir nog ingen bra träning

Lite fjant bilder


THAILAND HERE WE GO

Då var det spikat och klart!! Den 4:e november åker jag pappa och pom till Thailand, blir att stanna i Bangkok en dag när vi kommer dit, gå till ambassaden för att söka efter uppehållstillstånd åt pom i Sverige, sedan även massa shopping och sightseeing i staden, efter det drar vi till Hua Hin en vecka för sol,bad och annat chillidill, sedan far vi vidare upp en bit i norra Thailand för att hälsa på poms föräldrar där vi stannar i 3,4 dagar, de se nämligen inget riktigt hus där med toa eller dusch eller liknade, utan det är ett slags fattigt lantlig thailändsk hus utan toalett eller dusch, så får se hur det går, men ska bli kul att se de riktiga Thailand:-)

Blir borta från den 4:e-19:e:-) åå vad jag längtar!!!


Viskan mys

Nu kom jag och Ellinor nyss hem från viskan, tog en liten lunch där, jag tog som vanligt en Caesar sallad som jag faktiskt åt upp hela (nästan iaf) denna gången, det var nog bara för jag inte tog någon cola till utan drack vatten duktig som jag är:-) hehe

Efter tjöt och mat så gick vi upp till mig, och inväntar dagens träning som börjar halv 7, inte sugen på att träna i detta väder, men kommer bli kul när man väl är där:-)

"Söt" schleten tjej!! Elli ser bravur iaf:-)


Det okända

Sitter och tittar på det okända, favvo programmet eftersom jag själv är så insatt i andevärden och ser skepnader och andar också. detta programmet går varje dag i 7 an klockan 13.00 för den som är intresserad:)
 

Lediga dag

Hejsan,
 
Idag är min lediga dag äntligen, men den blir inte så ledig ändå, först i förmiddags så var jag ute med zeke, ringde A-kassa och lönekontoret, (skulle kolla med A-kassan om jag fick ersättning från de om jag inte får förlängt vikariat, och med lönekontoret om jag kommer få alla de pengar som jag förlorat under 1,8 år, eftersom jag har fått lön som outbildad fast jag är utbildad, och det skulle jag få sa de bara min chef skickar in några papper!! så det kommer bli en härlig summa pengar när det kommer!! :D) Sedan ska jag laga mat, träna,och sedan kalas hos svärfar som fyller år idag! hektisk dag fast jag bara hade velat vara hemma och ta det lugnt egentligen.
 
torsdag ska jag tydligen få reda på om jag för förlängt nu! har väntat ihjäl mig på att få veta nu, men hörde från en "fågel" i går att jag skulle få ett 50% tjänst i något/några år, och då kan jag gå in extra när jag kan så det blir mer procent, men det var ju en fågel som sagt som sa det och inte chefen, men hon var säker på att det stämmde, så får väl se på torsdag,
 
Det är jobbigt att vara ung och inte veta något, inte ha något fast jobb, som jag nu, man går bara runt och undrar hur länge man får stanna kvar och inte kunna planera några stora köp eller ta lån eftersom man kankse inte får stanna kvar efter 3 månader, ingen fast bostad, inget körkort ( men det kommer när jag får tillbaka mina pengar)mm, jag vill vara 30 år då brukar man nästan ha "allt", Familj,körkort,förmodligen hus,fast jobb så man inte behöver oroa sig hur länge man får jobba och slipper oroa sig...... Längtar tills dess:)!
 
jaja nu ska jag kika runt lite här på datorn så ska jag vänta tills pappa ringer och berättar att "det" är klart;)
 
Hittade en bild på Loke när farmor fyllde år haha, pepp kille:)
)

Parken inne idag

(skulle upp igår)

Här är bilder för dagen:-)

Zeke träffades sin kompis Vilja i parken idag, (vilja är kristins hund, Kristin spelar/spelade fotboll med mig, och vi är även släkt på något håll haha) så de höll på att leka ett tag där tills en annan liten 7 månaders hund kom och var nyfiken på vilka Zeke och vilja var, så alla 3 lekte ihop sedan en stund med:-)


Linser

Heeello!!
 
Sitter på jobbet nu och käkar co co och dricker 7 up, är supermätt sedan jag och pappa var på golden, hehe aa blev faktiskt det idag;) så jag orkar verkligen inte äta någon mat nu! möjligtvis när jag kommer hem:) är jättetrött idag sen kunde jag ju inte sova längre än 09.30 i morse, mina ögon vill liksom bara gå i ide nu ett tag.
 
Efter jag och pappa var på golden så stack vi snabbt och köpa linser till mig så nu ser jag igen, var typ 3 månadersedan jag såg sist:D haha, har inte orkat gått ner till stan och fixat det innan nu när jag åkte med pappa:)
 
igår kom min älskade Jessan kommit hem från Kreta, wiiho, hon har haft det underbart där nere i värmen, som jag förstår. Sedan kommer underbara issa hem på onsdag från Turkiet också som hon vart i 2 hela veckor!! fatta vad gött hon har/haft det, så det mys på torsdag kväll med henne och mys med jesaan så fort som möjligt hon kan med!! mina fina vänner<3
 
Gud vad klockan tickar på när man sitter vid datorn på rasten, så snart ska jag bege mig ut och hjälpa pensionärer i nöd igen:)
 
Eftersom jag inte har bilder på jobbets dator så lägger jag in bilder från min mobil i ett annat inlägg:)
 
Puss haj

Vaken nu?!

Vad hände där? Jag vaknade 09:30 och nu kan jag inte somna om, detta är inte likt mig haha, sover ju alltid till minst 10:30, sedan har jag ju jobbat hela helgen och spelat match på det så jag borde vara supertrött:-/ hmm jaja gör väl inget att jag har mer tid innan jag börjar jobba vid 15:30!:-)

Innan jobbet har jag inga planer, lappa sa att han skulle komma hit en sväng se, och då blir det ju alltid att dra ut och käka, och hjälpa han med antingen kort/minneskort eller något med hans dator haha, han lär sig nämligen inte eefter första,andra eller sjuttionde gången utan det är samma sak varje gång haha lilla pappsen:-)

Sen skulle vi nog boka Thailand idag med!!! Wiihoo!!:-)

Hoppas verkligen jag för reda på om jag för förlängt idag med, annars blir jag arg!! Hehe


Hahat någon som fortfarande är trött, slappis;-)


9-2

Hallojsan i galojjsan!!

Vinst med 9-2 i blev dagens match, första halvlek stod det 2-2! Sedan kom målen i andra halvlek.... Vi hade ett ihopa plockat lag för massa var bortresta men vann ändå mot hemsjö som hade samma poäng som oss:-)mycket bra spelat idag pumor! (jag gjorde 2 mål) hehe

Efter matchen drog jag och Ak (Anna-Karin) till stan, beställde pizza och hämtade ut biobiljetterna till bourne!;-) sedan vidare hem till Ak för att smälla i oss varsin fet pizza, jag orkade dock vara halva..

Sedan blev det snabba ryck till bion, åkte 20:55 å bion började 21:00! Sedan var Rebecca sen med, så vi lunkade in i biosalen kvart över 9 hehe, tur det inte var så många, jag har inte sett någon av de andra 3 bourne filmerna, så jag fattade inte allt !:-)

Väl hemma vid 23:30 är jag helt slut i kroppen, ändå från topp toll tå, mina ben värker sönder efter matchen och mitt huvud och mina ögon går i kors så ska nog försöka sova nu:-)

Natti natti

Fina bilder från dagen hhaha,


Match!!

Heello:-)

Nu var jag klar för dagen så nu går jag hem. Har samling vid 4 så skyndande mig så jag skulle komma hem lite tidigare å käka och så, match idag mot hemsjö med B-laget, vinna är det som gäller!!!

Är supermega trött med bara,, men det för över när man kommer ut på planen:-)

Igår la jag mig i sängen 22:00!!! Vilket är ett under, har aldrig hänt innan, be så otroligt trött efter jobbet igår så var som ett vrak hela kvällen, ändå åkte vi till stan, solade och handlade. Vaknade upp lila trött som jag brukar vara, konstigt nog,

Hmm nu ska jag in i våran bunker till lägenhet, ingen teckning alls där inne. Men det går att surfa nu sen vi fixade bredbandet, men inte ringa!! Jaja skriver efter matchen sedan, tjoo


Neil Armstrong

Neil Armstrong dog samma dag som jag,Isak,bengt,brorsan å loke var på universum och testade hans kläder som han hade, om det nu var hans, Lite läskigt!!

Hittade ett inlägg om han när jag jobbade, läs sista raderna först och främst, hmm undra om det stämmer..



Slappis

Kom precis hem från stan , kollade lite walking skor till mig och isak, blev att Isak fick ett par han ville ha i tidig födelsedagspresent, sedan blev det en liten tröja till mig också:-) efter det blev det en solning på 20 min för att inte utstå med att vara likblek, mitt solarium hade nya rör med som jag såg efteråt, bar inte lite varmt! Fick lyfta upp rumpan och ryggen hela tiden för att inte bränna sönder mig.....

Nu ska vi ha myskväll här hemma med film,varna mackor ock godis! Kommer typ somna illa kvickt, är supertrött!!

Hade lite modellande innan vi drog till stan haha , visar tröjan jag köpte senare:-)


3,5 timmar

I natt fick jag endast 3,5 timmars sömn! Kan ju säga att jag var så död i motse efter att haft sovmorgon hela veckan också!! (Utan i tisdags dag) i morgon är set ju upp tidigt idag sen sovmorgon igen:-):-)

Nu ska jag gå till affären och köpa mig något att stoppa i mig till lunch:-) hoppas de har något riktigt snarrigt som jag är sugen på:-)

Ikväll vette tusen vad jag ska göra. Vill hitta på något kul:-/ får väl se med någon sen,


RSS 2.0