Heeeelg

Heeeeeej!

Äntligen slutat jobba och helg står på ingång!:-) blir fullt upp i helgen typ:-) snart ska vi åka och storhandla, ikväll blir det äta på alleterassen och bio efter det med älskling och Anour:-) i morgon är det sesongsdax för oss att möta HUS, ubbhult/sätilla, och de ska vi KROSSA pumor!

På kvällen i morgon vet jag inte riktigt vad som händer kanske till Lollo på lagfest eller bara bra hemma, men blir nog vara hemma bara om Isak är hemma:-) söndag blir väl städardag! Trisst men måstes göras:-)

Går fortfarande inte lägga in bilder! Det suger:-/

Byebye ha en bra helg!


Sovmorgon

Vad skönt det var med sovmorgon idag!! Vaknade 10:45 men kände mig fortfarande trött då, men var bara att gå upp och ut med zeke på morgon promenix:-)

Idag har jag inte gjort mycket, lagt ut lite sker åt Isak på loppisen, hehe, han har ju massa skit som är ivägen här hemma:) haha, nu strax kommer Johanna och hämtar mig så ska vi till affären och sedan hem till henne och mysa:-)

Hoppas ni mår bra med! Tjena


Wihoo 0-1

Wiohooo Vi spelade så grymt idag mot dalsjöfors asså!! Blev 0-1 till de, och då var de målet de vann med ett självmål av oss:-/ det stod 0-0 i 90:ionde minuten så det blev förlängning 2*15 min, så när det var 5 min kvar så fick de det äckliga självmålet! Så grymma är vi som spelade så bra mot ett lag som åkte ur dam allsvenskan förra året! Var kanske vi som skulle spelat där haha:-) men Shit vad de klagade på dommaren, klängde i ryggen på oss och sa bortförklaringar till varför de inte gick så bra för de, haha så är det;-) de tyckte nog inte det var så "lätt" ändå att möta oss;-)

Var dessutom sviiiin kallt att spela, speciellt efter regnet öste ner!!! Så en varm dusch gjorde susen innan:-)

Ne nu ska jag sussa så gott och valna när jag vaknar i morgon!! Natti


DM match

Tjooo!

Nu är jag hemma på rast och käkar, sedan ska jag tillbaka till jobbet och jobba till halv 4, efter det blir det match mot DALSJÖFORS, hehe lycka till till oss säger jag bara :-) det är DM match så det är en viktig match dessutom! Hejja oss!!

Zeke har vart hemma idag helt själv! Duktig kille:) måste ju lära han nu, vi kan ju inte lämna bort han varje gång vi ska jobba dag båda två:-/

Byebye


Vinst!

God kväll alla nattugglor:-)

Nu ligger jag i sängen och väntar på min man ska komma hem:-) jag har haft egentid ikväll, men film ben and Jerry och godis!! Svullebuk tjena!:-)

Tidigare idag har jag jobbat till 2 och sedan åkte jag direkt iväg och spelade match som resulterade till 5-1 seger till oss ingen hehe :-) vad vi är grymma asså:-)!

Zeke mår bra nu igen förresten !!! Han är sitt vanliga pigga jag igen:-) känns så skönt att se han som vanligt igen efter så sjuk som han var:-(

Ne nu ska jag nana för om 6 timmar ringer set förbaskade äckliga larmet!! Jäsp!!

Natti,


Ledig dag

God dag,

Kom nyss hem från stan, har vart och käkat på thai med pappa, (som vanligt) haha och det var smaskena som alltid!

Zeke är fordrande dålig :-( jag har vart och köpt avmaskningsmedel till han nu med så ska se om det är det som gör att han är dålig, stackars min lilla plutt:-(

Ikväll ska jag kanske träna om inte zeke behöver min hjälp som jag tror, vill ju inte lämna han ensam om han är dålig, om hm inte blir bättre snart så ringer jag veterinären och kollar, han har vart såhär en gång innan med men då gick det över nästa dag.

Jag har kommit på hur jag kanske ska kunna gå ner i vikt, jag ska nämligen ha nyttig dag varannan dag:-) så knappt några kolhydrater eller socker varannan dag. Som igår då åt jag en smootie och två stekta äggvitor till frukost vid 11, sedan åt jag inget innan 17:30 och då blev det torsk med lite potatismos och en apelsin samt proteindricka, sedan vid 23:00 åt jag en avokado och en smootie:-) och så drack jag massa vatten under dagen med som jag aldrig gör annars, jag vet att detta inte är ett näringsrikt sätt men detta kanske funkar för mig då jag är dålig på att hålla mig ifrån sockret, och kolhydrater är inte bra med för mycket heller, men varannan dag borde jag kunna hålla mig till:-)

Jag har som mål att gå ner 3 kg:-) tror ni jag klarar det?:-)


Inga bilder

Nu går det inte lägga in bilder igen!! Grrrrrr


Spyor!

Spyor och skit är det enda jag torkat från klockan 03:30 inatt! Zeke är den skyldiga, han var ute hos pappa i förrgår tills igår nämligen och var med pappa ute på gården hela dagen igår, som resulterade till att zeke åt följande: jord,hästskit,ved,pinnar,padda,andra döda djur säkert och lite annat smått och gott han hittade! Men varför äter hunden ALLT han hittar det är ju inte normalt!

Nu hade aset spytt i våran soffa med!! Tack zeke verkligen snällt, tror vi behöver en ny soffa snart. han är jättemager nu och vägrar äta :-(

På onsdag ska zeke vaccineras, ringde veterinären nyss och bokade, kanske kan vara därför han spyr och höller på, bara för att han inte fått sin 1 års sprutan än,

Jaja, gårdagen Igår när vi var med jobbet och hade utvecklingsdag var väldigt dryg, skulle sitta i grupper och peta om olika saker vi fick om jobbet, vi hade bland annat om social dokumentation som vi skulle sitta och prata om i 7 timmar ca, sedan fick vi massa god mat med som övervägde det tråkiga:-)

Idag jobbar jag halv 4 till 22:00 ikväll sen är jag ledig i morgon och jobbar ändå till måndag sen:-(

Nu ska jag slappa lite om jag ni får det får zeke!! :-)


Hemma!

(skulle upp i förrgår haha)

Nu har jag kommit hem från jobbet, hunnit äta och pussa på zeke och Isak :-) ska hoppa in i duschen när miss body har rakat skallen :-)

Imorgon blir det jobb från 14:00-22:00! Och sen på onsdag har ju någon utvecklingsdag med jobbet, så ska vi vara i en lokal i äspered typ och prata om hur vi jobbar, hur vi ska minska på sjukfrånvaron mm från 7-16 , känns som att det kommer bli rätt drygt och att sitta där i 9 timmar, det är dessutom obligatoriskt med så man kommer inte undan :-/ hehe

Jaja bye bye


Ingen data kvar på mobilen !!

Haha jag har tydligen använt all data jag har att förbrukar på en månad redan!! Hur kan det komma sig egentligen?? Jag är ju inte inne mer nu och surfar än vad jag har gjort de andra månaderna-åren hmm konstigt, men sen stod det att jag kunde surfa med lägre hastighet så då gjorde jag då:-) måste kolla upp de här, det ju fasen 2 veckor kvar denna månaden !:-)


Spagetti och köttförsås

Nu ska jag käka lite spagetti och köttfärsås med tacos krydda of course haha:-)


Inredning

Åå vad jag vill ha en ny störta lägenhet och typ 100 000 för att köpa inredning för! Den lägenheten ska vara ljus,högt i tak,öppenspis och stora fönster, stort sovrum och stort vardagsrum, ett kök med en ö i mitten så man kan stå och laga maten på den, åå tänk om man var rik och kunde fixa detta!:-)


Slapp

Idag är jag så seg, he bara vart ute med zeke och suttit här vid tven än så länge haha, ska börja jobba vid halv 4 med :-( vill ha semester nu! Gud vad skönt det ska bli , en vecka i stugan och resten hemma eller någon annanstans :-) hehe massa sol,bad,utflykter,grilla,årliga besöket på liseberg, vänner och bara slappa:-) Isak har 4 veckor medans jag bara tog 2, tänkte spara lite tills i vinter så man kan åka utomlands då:-)


6-1

Jag glömde berätta om matchen i går ju! vi vann med 6-1 och jag gjorde hattrick i första halvlek:-):-) det gjorde jag sist i F12 i fristad goif! Och Jag var helt smärtfri i ljumskarna hela första helvlek sedan började jag känna av de efter 10 min in på andra halvlek, så det var ju bra att jag kunde spela såpass länge ändå:-)


Känguru

Zeke har tagit min present från Ellinor och bitit sönder den:-/


Solat

Tjabba tjena hallå :-)

Nu har jag Precis vart och solat för att förbättra mitt vita skinn:-) gårdagen var sketa grym! Tack alla ni som förgyllde den:-)

Idag blir det bara slapp hemma med en bra film som jag ska och hyra nu på hemmakväll:-)


Party

(Skulle upp igår)

Är hos Lollo nu på party:-)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_198540375.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_198540478.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_198540515.jpg" class="image">


Matchdax

Nu är det dax för match, vi ska spela borta i vedum som det tar en timma till! Känner inte till vedum eller att de har ett fotbollslag haha, men vem vem de kanske är svinbra, det återstår och se:-)

Efter matchen så blir det utgång med några brutts i laget, aka vara hemma hos Lollo i början och föra sen vet jag inte vart det bär av:-) men kul ska vi ha iaf:-)


Casper

Nu är jag barnvakt åt söta lilla Casper:-) har precis vart ute och gått i 45 min och sedan gav jag han välling så nu sitter han och busar med filten haha:-) mysigt:-)


Barnvakt:-)

Tjosan:-)

Är nu hemma på rast och käkar lite:-) zeke har vart med två kollegor på jobbet idag hehe det tyckte han var kul:-) han skulle nämligen få vara själv hela dagen idag med byggare som borrar och låter hela dagen, men nu i eftermiddag får han nog vara själv:-)

Efter jobbet ska jag vara barnvakt åt Malins bebis casper:-) ska bli mysigt, älskar att gosa med små bebisar:-) hoppas han inte börjar skrika för han tycker jag är en hemsk häxa bara😁 hehe ne det ska nog gå bra:-) han får sitta i mitt knä när jag sjunger för han isf:-)

En dam hade en kalender hemma men såna här visord eller vad det kallad:-)


Brunett/blond?

Åå vet ni vad jag tänker på nu?
Om jag ska bli brunett igen:-/ hehe kan se bättre ut nu när jag har längre hår:-) fast då vill jag ju ha set som på bilden här nedanför, tror jag😃 hjälp mig:-)

BlondVSbrunett??


God kväll

God kväll !

Nu ligger jag nerbäddad i sängen nyduschad och smörjt in mig med Victorias secrets underbara body lotion:-) jobbkväll har gått fort ikväll som vanligt, sista dagen imorgon innan helg!!! Wiiho lire saker står på schemat allt, lördag blir det match i vedum, och efter det blir det utgång med brudarna i laget, ska bli så sköj, var ett tag sedan man var ute:-) vi ska vara hos Lollo först och föra och snacka skit å så allmänt tjejiga:-) fredag å söndag blir nog slapp med Isak och zeke, hyra film och läka något gott (som vanligt) haha


Ladda ner en ny app som hette pixlromantic, kan göra skit coola bilder om man har något snyggt att ta kort på så haha:-)

Ne natti natti gott folk


BT

Förresten Borås tidning var på våran träning förra veckan och fotade oss, men ingen visste riktigt varför :-) men nu vet vi efter denna artikeln i BT, det var för att vi hade fått 15 nya spelare, tänk 15 stycken!! Rätt många:-) vi är ett bra lag i år och jag hoppas vi ska hålla oss kvar i trean, tänk om vi skulle vinna 3:an så får vi kvala om att fö spela i div 1!! De hoppar tydligen över 2;an vettifasen varför:-)

Jag hoppas verkligen jag kan vara med hela sesongen för mina ljumskar! De ska inte få stoppa mig, det är ju så kul nu:-)


Bubbelroom

Tjosan!:-)

Nu har jag och zeke vart och hämtat ut ett paket från Bubbelroom till mig:-)

Gud vad jobbig morgon jag haft!! De har vart utanför mitt fönster och grävt hela morgonen och ska väl hölls på tills 4! Har fått ha öronproppar i hela morgonen så jag hörde inte när en tjej ringde och skulle hämta en sak här som hon köpt! Tack kära grävare!! Nu håller de på att borra plus gräva härligt ljud här inne nu!! Varför måste de börja sååå jävla tidigt?!? Fattar väl för att deras arbetsdag börjar då men borra och låta jävel behöver man väl inte börja redan med vi 07:00!?

jaja nu ska jag väl fortsätta att tvätta och greja innan jobbet :-/

Fint vi har utanför fönstret:-)


Perfa

Tjo! Nu är vi påväg hem från träning och hämtat zeke hos pappa:-) träningen idag skit bra! Och då syftar jag på ljumskarna!! Kände ingenting första timman men sen kom det smygandes:-/ men verkligen inte som innan, sen adr jag inga värmebyxor på mig idag heller för jag glömde de, kanske ska köra på de nästa träning med, eller på matchen på lördag blir det ju:-)

Nu blir det hem, ta en dusch,äta och sedan SOOOVA!!:-) sovmorgon i morgon med för börjar halv 4:-)

Jag får sitta i baksätet medans zeke har tagit över framsätet grrr!! Haha


Hos johanna

Hejsan:-)

Efter jobbdagen som Bestod av inköp idag så gick jag till Johanna vi hyrde två filmer och köpte thai mat så nu sitter vi som två valrossar och kolla på film och käkar glass:-) Linn kommer hit sen med, och sedan drar jag och hon till träningen:-)


Toast

Nu på kvällskvisten blev det lite toast som kvällsmat, mycket gott mycket gott:-)

Ikväll är väl finalen i top modell Sverige med?:-) ska jag kika på och få ännu mer ångest!:-) hehe,


shopping

Tjollahopp,

Nu är jag hemma igen efter ha hämtat två väskor jag köpt, en tröja och sen köpte jag också en vattentät jacka inne på intersport som jag kan ha när jag jobbar och ät ute med zeke:-) jag hittade en fräch jacka på barnavdelningen faktiskt i storlek 160:-) sketa bra ju 350 spänn!:-) innan allt detta var jag och pappa ute och käka med? Blev faktiskt en kycklingsallad för båda:-)

Nu ska kg slappa framför tven!;-)


Kyl linement

Shit vad bra alcatraz var, gick dessutom två avsnitt efter varandra med! Måste fixa alla sesonger så jag kan kolla på massa avsnitt efter varandra:-)

Isak fick massera in mina ben med liniment som dessutom var kyl liniment för hästar!! Shit vad det "brändes" (kändes det som iaf,) det var INTE skönt! Kändes som jag var helt nerkyld efteråt satt och huttra och frös, Han tog ju 1 liter av det med eftersom han "råkade" få ut så mycket ! Jaha nu har det gått över, (efter 30 min lidande)

Imorgon ska jag hämta två väskor som jag köpt genom loppisen på Facebook samt en hood tröja och två barstolar!:-)

Haha kolla zeke som ligger halv utanför sin korg:-)


Alcatraz

Nu sitter vi och kollar den nya serien alctraz och jag äter ugnsbakade chips och mörk choklad med mint i smaskens!! Tror denna serien är något för mig, gillar verklighetsbaserade saker, eller den kanske inte är helt sann som jag tror men alcatraz fängelset är ju det. :-) synd att den nog kommer gå varje måndag och då brukar jag jobba kväll:-/


Seger

Då blev det seger idag då!:-) 4-2 till gifs pumor:-)!! Kallt att spela var det allt och bollen blev som en surkål på is:-D det gick skit för mig men för laget gick det bra !

Nu ska jag hem och lägga mig i soffan och slappa heeeela kvällen, fryser som en liten gnu för skorna läckte in under matchen och det regnade och blåste kallt sedan var duscharna is kalla med!

Byebye

 


Matchdax

God dagens:-)

Nu är det dax för match i detta fina vädret! Vi möter Gislaved, de ligger nog i Div 5 tror jag:-) hoppas den äckliga snön försvinner nu illa kvickt bara! Kommer ju frysa ihjäl,

Har tagit en diklofenak igår kväll och en nyss så hoppas ljumskarna är lite snälla mot mig på matchen!!

Vi hördes senare:-)


Tjenis

Nu har jag städat i min garderob, kanske vissa ser på Facebook haha, sedan städat lite i lägenheten också, Isak var i farten idag med och dammsög,skura golvet och plocka undan skräp! Duktig kille!!:-)

Börjar jobba halv 4 så nu tänkte jag ta det lite lugnt? Gud vad skönt jag sov i natt förresten, jag var ju i farten hela dagen igår plus att jag sov 3 timmar på natten, vaknade Inge ena när Isak kom in och la sig! Jag vaknar alltid av minsta lilla annars, sen sov jag till halv 11:-)


Imorgon och på tisdag är jag ledig!!! I morgon är det match som gäller mot Gislaved! Då ska min moster och mina kusiner komma och kika för de bor där nere, sen efter det ska vi hem till de och käka och umgås:-)

Byebye


Hemma

Nu har vi kommit hem från farmor och jag är jättetrött och fryser som en gnu, nu är väl alla ute och har kul kan jag tro, mesans jag ligger i soffan och kollar på tv och ska jobba i morgon:-/

Hos farmor åt vi lax med sky och potatis, sedan fruktsallad med grädde och någon konstig kaka:-)

Men var ändå hungrig nu när jag kom hem så blev en tacos😃 hehe


Fick även en påse bullar av Isaks mamma!! Ska nog provsmaka en!!:-)
Natti natti

Trött cheej


Slutat!!

Nu äntligen har jag slutat, Såå grymt trött! Men fortfarande mätt efter lunchen:-) ny ska jag bara hem och göra mig iordning och sedan vidare ut till farmor och fira påsk!!

Hoppas alla ni andra har en bra påsk!:-)


Påsk på jobbet

Lite bilder


Glad påsk!!!

Vi hade ju "knytkalas" på jobbet idag, och här är resultatet:-) mina saker är ägghalvorna med räkor,majonäs,dill och kaviar rom;-) super gott var det och proppmätt blev jag!!


Efter jobbet blir det påskmat hos farmor också!!:-) mumma!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_197302467.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_197302467.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_197302467.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_197302467.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_197302467.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_197302467.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_197302467.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_197302467.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_197302599.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_197302599.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_197302599.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_197302599.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_197302941.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_197302941.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_197302992.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_197302992.jpg" class="image">


Sååå trött

Godmorgon !

Det var inte liiite trött man var när man vaknade för 20 min sedan! somnade ca 02:30 inatt, kul! Är som en zombie, men mår lite bättre än igår men det kommer väl när jag kommer till jobbet:-/ kunde andas när jag vaknade iaf, men nu är det jobbigt igen, jaja bara att hugga i och jobba de 8 timmarna ! Vi ska dessutom ha knytkalas på jobbet med, :-)

Hoppas ni andra sover skönt !!


Sjuk?

Hejsan! Gick hem från jobbet tidigare för jag kände mig febrig å världens förkylning:-/ men gjorde klart det jag skulle innan jag gick, bara lite snabbare. Så ni har jag tagit en varm dusch och ska göra tacos för jag är så grymt hungrig, men orkar egentligen inte göra det, jag måste verkligen jobba i helgen!! Förlorar massa pengar annars eftersom det är röda dagar och dubbelt betalat!! Lite Ipren te och sömn är set det gäller!!
Har en sån dåålig nässpray med som inte hjälper typ så jag kan inte andas, måste ha den vanliga jag brukar ha!!


Solat och handlat mat

Nu har vi vart och handlat mat och förbättrat på brännan på studio drop in solarium:-) kylskåpet ropade efter mat, så nu är det fullknökat men godsaker:-)

Om en liten stund ska jag ner och jobba till 22:00, får tänka att det är OB hela helgen så det känns okej:-) hehe


Happy feet

Nu ska vi se happy feet 2, har inte ens sett 1an men det behöver man väl inte hehe?:-) det är roligt att kolla på barnfilmer ibland:-) mohaha


HAHA allt till salu

Hahhaha sitter och kollar på allt till salu, och Gud vilket mobbat par som leker star wars hemma och klär ut sig till barnkalas!

SÖTA!:-)


Påskägg

Nu har vi smällt i oss thai mat!! Gud så gott!! Var vrålhungrig (som vanligt) hehe


Jag fick med ett påskägg idag!!!:-):-) Älskar att få påskägg, extra roligt är det om det är något speciellt i det med förutom godis:-)

Isak fick ett stort påskägg av mig med massa saker i som: nobless, tonfisk,berocca brustabletter, chili nötter, gainomx protein bars,riskakor, eftersom han inte är så mkt för godis så fick han detta i sitt påskägg, asså han gillar ju godis med inte bra i kombination med träningen:-)







Sömntuta

Zeke ligger och nanar så gott i soffan:-)


Chai te!!

Godmorgon ! Hehe (för mig iaf)

Hoppas ni mår bra! Nu sitter jag och dricker mitt underbara goda te!! Chai te, fast jag har i mjölk ist och gud vad gott det är, prova!!! Äter också annan frukost till:-) senare idag ska jag möta massa loppiskunder haha, hmm vad mer ska jag föra idag?? Hmm inget tror jag , jo fixa en lite sak;-)

Tjena


Påskägg

Titta vilket fint ägg Isak fick på sitt jobb!!:-) vill med ha påskägg:-(
Isak äter ju inte godis så jag får nog smaka "lite" Mohahaha:-)


Träning

Hejsan! Idag har jag jobbat till 15:30, sjukt trött det sista, men när jag kan hem kunde jag inte sova inte, då var det dax för loppis hämtningar, fått sålt massa faktiskt:-) är ju bättre någon annan får användning av något jag inte använder:-) bra för både säljare och köpare:-)

Nu strax är det dax för fotbollsträning på ramnavallens konstgräs:-) har lite ont i ljumsken men tar en diklofenak på det och kör på:-) får hoppas det håller denna träningen:-) är ju så taggad på fotboll nu!!!

Hörs senare !


Smootie

blev sugen på något nu och eftersom kg köpte en ny mixer i helgen så tänkte jag att jag skulle höra en god smootie:-) la i kiwi,blåbär,banan och björnbär och lite blå mjöl (skulle haft lite till) och den blev faktiskt good:-)


Korvstroganoff och ris

Idag blev det Korvstroganoff och ris till lunch:-) men som vanligt glömde jag saltet i riset så det blev lite smaklöst hehe opps:-)


Korvstroganoff och ris

Idag blev det Korvstroganoff och ris till lunch:-) men som vanligt glömde jag saltet i riset så det blev lite smaklöst hehe opps:-)


Mobilskal

Nu har Jag vart nere i stan och köpt ett skal från en på loppisen men det var en i min förra klass som lämnade det, sanah, som var jättehundrädd så kunde inte stå för nära henne haha:-) naaw stackarn:-)


Svärmor

En dag förra veckan hos svärmor

 mce_href=

 


Match

Haha en fin bild på mig Ak och Johanna på Vårgårda matchen, jag sitter och stretchar för fullt :-)


Kolla himlen asså

Shit vilken fin himmel det var förra veckan asså:-) kan inte sova därför det blir lite knasiga inlägg:-)


Lååångt hår!

Å nu långt och fint:-) kommer aldrig kunna sluta med löshår, ser ju så mkt bättre ut med långt hår:-)


:-)

En före bild hos frisören innan löshåret åkte i


Natascha kampusch

God kväll

Nu ligger jag i sängen och läser natascha kampusch bok om när hon var inlåst i en källare i 3096 dagar!!! Tänk så länge! Fy vad hemskt, jag har precis börjat så inte hunnit läsa om så mkt än:-)

Imorgon är jag ledig! Då ska jag sova ut, möta några köpare från loppisen, kanske träffa cattis, och kanske träna:-)

Hörs i mon, natti natti !:-)


Jobb

sticker till jobbet nu då:-)


tjena


Glasskål

En söt liten glasskål


Kycklingar

Söta små kycklingar :-)


Protein shake flaska

En ny protein shake flaska då jag gjorde sönder min förra på träningen när jag råkade kasta den i asfalten:-( hehe


Fat

Ett fint silver fat av plast


Adidas

Det gär dock inte lägga upp fler bilder i samma inlägga hehe


Shoppingen

Lite mer av shoppingen :-)


YES!

ÄNTLIGEN kan jag lägga upp bilder!!! Wooho, har vart så tråkigt att blogga när man inte kan lägga ut bilder:-/

Men hejsan iaf:-) hoppas ni mår bra!! Helgen som vart har vi bara tagit det lugnt, fredags var vi hos svärfar, lagade mat kolla film å så, lördag åkte jag och Isak till stan och jag shoppade lite:-) på kvällen åkte vi till svärfar igen,ändock fick hamburgare och tittade på slumsog millioner:-) det är gött att vara där, för det är mkt större utrymme för både mig Isak och zeke:-) zeke tyckte om det då han kan busa med katterna och springa upp och ner i trappan efter en laser pistol haha:-)

Söndag var det match mot vårgårda!, Min första för året! Och oj vad kul och bra det gick eller bra och bra, gjorde 3 mål men kanske inte sprang så mycket!:-) vi vann med 8-0 dessutom!! hehe men kommer igång snart! Så nu idag har jag världens träningsvärk, eller världens kanske var ta i , har lite ont i låren,ryggen, magen och axlarna:-)

Idag har jag tvättat (eller håller på) sedan gick jag ner till frisören (Maria på made by) och klippte till håret lite så som jag ville ha det, klippte inte för mkt när jag satte i löshåret utan ville känna efter lite:-) så nu känns det mkt bra:-) ni för bild sen:-)

Om 1 timma ska jag börja jobba med, jobbar till 22:00 sedan:-) imorgon är jag ledig igen :-) då ska jag träffa några som har köpt saker av mig på Borås loppis:-) hehe! Sedan ska jag försöka hitta på något mer sköj, träna på gymmet kanske:-)

Ne nu börjar inlägget bli för långt för att ni ska orka läsa så jag slutar här:-)


Testar

Testar om det går att lägga in bilder nu


RSS 2.0