Mys

Kom hem från jobbet för en stund sedan, hoppa snabbt in i duschen, fixade chai te och rostade mackor, sedan kröp jag ner i sängen, tände ljus och satte på en film på ipaden, mys!

I morgon ska jag upp 06:10 för att jobba! Jäsp, men det kommer säkert gå jättebra och snabbt så är jag hemma sen igen, jobb på söndag med, samma tid, direkt efter jobbet ska jag å spela B-lags match mot hemsjö hemma på sjöbovallen efter det blir det bio med min gnutask till vän Anna-Karin:-):-)❤



Bra citat

Friends are like boobs, some are real and some are fake!

Stämmer mycket bra, vänner ska man ta vara på och ägna sig tid åt de som är guld värda, dåliga vänner ska man inte ödsla tid på så de kan man radera bort.

Ett gäng bilder på härliga vänner som är guld värda!:-)


HAHA

Jag är ju smart! Har ju redan skrivit att jag ska till Thailand! Så skriver jag att ni får reda på det nästa vecka! För nästa vecka är det typ säkert:-) haha smart chey!

Nu sitter jag på jobbet och har rast, blev på så dåligt humör direkt när jag kom till jobbet:-/ är nog för jag ska jobba hela helgen och inte fått reda på än om jag får förlängt vikariat, hmm, nästa vecka sa hon att jag får reda på det eftersom hon själv inte fått svar från en som ska ta tjänstledigt, jag har rätt till att ha reda på det 1 månad innan mitt vikariat går it och det är sista dagen idag, så då är min chef tvungen att förlänga mig 1 månad extra om jag inte skulle få förlängt så jag kan söka annat isf!

Jaja får väl se nääästa vecka då istället, jag kommer ju åka till Thailand iaf tror jag.. Är så sugen på att dra dit nu nu nu, ska shoppa massa i VS butiken och på de andra stora kända galleriorna i bangkok!!! Ååå längtar!!!:-)

Nu ska jag njuta i massagestolen resten av rasten...


Seg och trött chey,


Glad tjej!


Hejsan!!
 
Nu sitter jag i soffan och kikar runt på datorn på olika saker hehe:) beställt några saker från Hm också, idag är jag glad för jag vet en s ak som inte ni vet, men det kan jag inte berätta idag heller :D mohaha, nästa vecka blir det nog istället:)
 
Zeke håller på att cpa runt här, han fick ju massa små gossedjur av oss när vi kom hem från liseberg för ett par veckor sedan, och nu springer han runt här med de i munnen, upp i soffan till mig ich lägger den på min magen, sedan när jag tar den ska han ocksp ta den så jag inte får den, han luras alltså, så vill han att vi ska ha dragkamp med det lilla goddedjuret, haha, knäppis,
 
Snart är det dax för jobb, men innan det så blir det kika det okönda, käka tacorester sedan igår,promenix med zeke å lite sånt:)
 

 
 
 

Svinänglarna

Den filmen såg jag nu, riktigt bra film, den var väldigt gripande så jag fick många tårar att rinna, :-(

Är glad för för issas skull idag då hon fick sin drömlägenhet här i villastan där jag bor, fast 3 gator ifrån mig!! Wiho kan vi ses ofta sen! Detta är du värd❤
Sen är jag även glad för en till sak Men det får ni kanske reda på i morgon:-D


Ne Nu ska jag försöka sova, i morgon väntad jobb 15;30-22:00!

Köss och smek :-D

(Ja det är en riktig schimpans)


Reskollning;-)

Heeello.

Nu har jag, pappa och pom käkat tacos och sedan choklad pudding med grädde! Heelt proppmätta ligger/sitter vi i soffan nu och kikar resor;) hehe ja ni hörde rätt, jag ska nämligen åka med de till Thailand i november!!!:-) ska åka runt lite, först bangkok,upp till poms föräldrar 8 timmar från Bangkok och sedan till hua hon tror vi:-) pom ska söka uppehållstillstånd i Sverige och då måste man söka det i landet man bor i, så det ska vi göra:-) ska bli superkul!

Idag var ju jag och mamma i stan en stund lite, kikade på cubus och present till loke, fick med mig ett par svarta byxor och en grå stickad tröja....

Blev ingen träning för mig idag för idag för min ljumske gör ont:-( sedan blir det ingen matchboll i morgon heller för jag jobbar kväll och ingen kunde/ville byta:( får kanske bli match på söndag istället med B-laget om jag får.



In til stan

God dag:)
 
Nu har jag snart fixat i ordning mig och mammi kommer strax förbi och ska hjälpa mig att ta bort stygnen från zeke, sen ska vi in till stan en snabbis eftersom mamma inte mådde så bra så kan  vi inte göra allt vi tänkte:( får bli en annan dag när lillebror är med och hon mår bätte.
 
Nu sitter jag och lyssnar på backsteets boys gamla album från 90 talet:D nostalgi här:) de är ju så bra :)
 
Lite cambilder, så gött att kunna ta kort med datorn och lägga upp direkt nu,
 
 

Full moon

Goo kväll! Nu har jag slängt mig i sängen och ska läsa nyaste numret av se och hör, innan när jag gick hem från jobbet så såg jag att det var full måne, tycker det är häftigt med planeter,månar,rymden,övernaturliga saker ska nog börja studera lite sånt:-)

Kvällen har gått snabbt som vanligt idag, fast jag började 14:00, börjar ju annars halv 4, i morgon eller på fredag ska jag få reda på om jag ska få förlängt vikariat, eftersom mitt jag har nu går ut sista september!! Gaah är så nervös för om jag ska få eller ej, får jag inte så har jag andra planer memoarer vet först hur det blir.... Hmmm hoppas på chefen ringer i morgon!!

Ne nu ska jag läsa så jag inte sommar för sent, natti natti


29/8

Ännu en dag med jobb, men börjar inte innan 14:00, nu har jag precis käkat frulle så ligger utslagen i soffan och kolla top modell.

Imorgon är jag ledig och då ska jag träffa mamma så ska vi gå i stan och köpa dop present till loke, jag ska kika på födelsedagspreseter till pappa och Isak för de fyller år snart med!! Ska även se om jag hittar något till mig med som jag hoppas hehe, sen ska vi även ta bort Zekes stygn för det har gått 10 dagar sedan han opererades då. På kvällen sen blir det träning hoppas på bättre väder då än var det var igår på träningen, gick åt skogen då, allt gick bara kasst, jag hade inga linser så jag såg helt suddigt när det började bli lite mörkt,det regnade massa så bollen bara flög iväg och inga passningar gick dit de skulle, jag fattade inte en övning så det var ju meningslöst för mig aa mm!! Hehe måste nog beställa mer linser i morgon med, har inte haft i några på hela sommaren!! Inte bra Sara! Jag för ju bara sämre syn då eftersom jag anstränger ögonen så mycket för att se bra så blir linden mer sabbad:-/


28/8

Hejsan alla pigga och glada!

Just nu håller jag på att jobba, eller jag jobbar inte exakt nu men är på jobbet:-) har en liten lucka så ska springa förbi hemma och kolla till Zeke som är själv hemma..

Idag var jag som vanligt sketatrött när jag vaknade vid 06:00, men efter lite pussar från Zeke och Isak så piggnade jag till och gick upp:-)

Idag är det värsta kallt ute ju, går oh fryser med jacka å allt på:-/ det är ju iofs snart september , tänk snart höst!!:-( fast lite mysigt kommer det allt bli, massa tända ljus,gott tv,stickadetröjor och andra fina höstkläder:-)

Haha söt kille,


Läggdax

Då var det dags att nana, jobbkvällen gick snabbt och smidigt idag som tur är, i morgon är det jobb igen 07:00-15:30!! Sedan på kvällen blir det träning med pumorna !!:-) haha kortfattat info !

Natti natti folket

Puss och godnatt


Jobb

(skulle upp vid 14:00)

Då var man på jobbet, är så seg och orkar verkligen inte jobba idag... Är nog bara för jag vet att jag ska jobba nästan varje dag denna veckan som jag är så seg....

Puu hoppas kvällen går fort


Tvätt

Då har man tvätt tid och jag började tvätta vid 11:00 hehe så börjar jag jobba 14:00, hinner nog inte med så mycket, skrev upp en tid i morgon också:-)

Nu sitter jag och käkar frukost, fralla och proviva mango:-) underbart fint väder ute, men dock lite kallt i vinden är det, de gillas, inte att det är kallt utan vädret annars!!:-)

Jag vaknade vid 09:00 i morse utav att min fula granne spelade super Mario så det lät ett och samma ljud hela tiden!! Han är liksom typ 20,25 något och bor hemma, hel skum kille som alltid går förbi en och tittar ner i backen haha, ska nog lägga in en stöt :-) sen märkte jag att Zeke var dålig med:-( han liksom blev inte lika glad som han brukar när jag vaknade utan han ålade sig i sängen och byter positioner hel tiden och gnyr, sen ville han inte gå ut heller, väl ute så går han jättelångsamt, nere i parken spydde han också:-( lilla pusen:-(

Denna veckan ska jag jobba 6 dagar:-( vill inte!! Kommer bli en lång och tråkig vecka, hoppas den går fort.....

Ska in på datorn strax och blogga därifrån, kanske hittar lite roliga bilder jag kan dela med mig av:-) hehe

Bjuder på en sminklös bild,


biiilder


Mer bilder

 
 

Äntligen har jag min bärbara dator igen

 
Nu har Isak äntligen tagit hem min bärbara dator, det tog bara 2 veckor;) så nu kan jag lägga in bilder från systemkameran!! underbart att skriva på datorn också och slippa mobilen,
 
Här har ni bilder sen universeum i lördags.
 
 
 
 
Kommer mer bilder men min dator är inte iform, segast ever!
 

Derby vinst!!

Så underbart skönt med vinst!!! 1-0 blev det och vi spelade kanonbra idag tycker jag.. Hörde att Bergdalen sa att de skulle "mosa" oss men det blev inte så bra med det;-) haha, målet hyrde jag dessutom, tro det eller ej:-)

Nu efter matchen har jag gått ner till Ica och köpt mat som jag redan gjort i ordning och käkat upp, hungrig som en varg var jag:-) så nu ska jag slå mig ner i soffan och kika på film och äta ben and Jerry 😊⚽⚽⚽🍦


Matchdax

God dagens!

Då var maten färdigfixad och jag är ivrig för att spela match!!! Blev tacoköttfärs med crèmefreich och jasminris som får mätta min mage innan derbymatchen mot bergdalen början!

Matchen ät flyttat så den spelad på ramnavallens konstgräsplan, men det funkar väl också;-) hellre den än berdalens geggamojjaplan:)

Hoppas på vinst idag såklart, men det kommer blir en tuff match då berdalen är ett ungt och bollskickligt lag och dessutom fått några dalsjöfortsare till sig! Men det är bara ge järnet!!!

Kvällen igår var mycket lyckad, alltid kul att mysa med bästis, goda drinkar blev det, Goa skratt,opera i Stadsparken av några från hemvärnet, raketskjutning mm:-) och ikväll åker jessan till underbara kreta och har det gött! Hoppas verkligen du får det bra gumman, så ses vi när du kommer hem, Älskar dig!❤


Viskan med BFF

Nu sitter jag och min BFF på viskan och myser på viskan med varsin cider och fika samtidigt som det är opera i Stadsparken och hemvärnet som går omkring i kiltar där vi sitter, söta killar de där, ska nog inskaffa en kilt :-)

Underbara vän


Universum

Dagen på universum idag var mycket trevlig, loke var ett snällt barn ocj grät ingenting, massa fina,äckliga,roliga,fula och söta djur:-) men räknade med att se den 4,5 m långa hajen men det fick man inte en syl av:-(


Var 10 årsedan jag var där sist och mycket kommer man ju ihåg med är annorlunda nu när man är äldre:-)

Lite bilder , tog även med systemkameran men de korten kommer upp om någon dag


Universum

Nu är vi Påväg till universum i Göteborg:-) Isak,jag,Isaks pappa, brorsan och loke:-)


Studio

(skulle upp 21:00)

Hoppade in på studio (drop i solarium) för Isak var tvungen att sola innan vi kör vidare mot affären:-)


Ändrade planer

Nu blev det ändrade planer, Isak stannar hemma ikväll med mig, så vi ska kolla skräckfilm och äta massa onyttigheter:-)

Förresten köpte en brun utan sol body lotion idag, så nu har jag smörjt in mig med den, det bygger upp en jämt och naturlig ton efter varje man använder den:-)

Köpte den på Apoteket För typ 69 kr tror jag


Kvällsmys

Hemkommen från jobbet lagat mat,städat i köket och nu ligger jag här i sängen och tar igen mig,

Kvällen skall jag spendera själv då Isak ska träna och på bio med en kompis, jag kunde hängt men orkar inte så slappar hemma istället med skräckfilmn och springer mer till Ica eller hemmakväll och köper något gott jag kan smaska på:)

Zeke är hemkommen från pappa nu också och han kom gåendes till mig när jag steg in, han gick som vanligt och är typ helt återställd från kastreringen, han sov ju hos pappa igår till idag, och igår så skrev pappa ett mess typ 1 timma efter att de kommit till pappa att Zeke var som vanligt igen, jag ba: okej det gick fort från att absolut inte kunde gå för det gjorde för ont till att springans skogen i 200 km/h Mem det var ju skönt att höra iaf:-)

Ne nu ska jag käka lite å sedan kika tv-)


Svart till "anonym"

Då har jag fått en liten kommentar om mitt inlägg om andar!

För det första har du ingen jävla aning om hur det är och känns! Det är inte bara inbillning eftersom jag ser skuggor av män och öven andra saker din dumme fan, sedan såg jag en kvinna som inte var en skugga, utan hon var mer männsklig, jag har ärvt detta från farmors sida och jag tror inte att alla de "inbillar" sig att de ser andar! Så tyst på dig eller sluta läs om du inte tror på vad jag skriver, varför skulle jag hittar på något något sånt här som jag själv blir rädd av?!


Riktiga vänner

Nu är jag hemma på lunch och sitter och tänker på vilka mina riktiga vänner är egentligen, eller det har jag vetat ett tag, de vännerna står alltid kvar hos mig oavsett vad som än händer, hör av sig till mig och frågar hur jag mår,vill umgås med mig mm, de andra man "vännerna" man trodde var ens vänner skiter totalt i hur man mår och vill bara umgås när det är fest, och sånt gör mig så less!

Så alla ni som tvivlar på era vänner, gå igenom en för en och se om de är så bra som man tror, hälften går nästan att ta bort då.

Detta ordspråket om killar kommer och går är snarare såhär: vänner kommer och går men killen består!

Och nu hoppas jag att mina riktiga vänner vet vilka ni är, ni är guld värda, så nu ska jag inte lägga någon mer energi på de utan på mina riktiga vänner!!❤


Jobbelijobb

Idag vaknade jag 12:10!!! Värsta sent ju, så jag fick panik av att klockan var såpass mycket och flög upp ur sängen, fick ut med Zeke och sedan käkade frulle, så ringde pappa och sa att han och pom skulle komma (pom är pappas nya) så de kom hit kvart i 1 och filade och så, sedan tog de med Zeke hem eftersom jag ska jobba dag i morgon och någon måste passa han så han inte slickar sig på såret...

Åå längtar så tills helgen, dåvlit det massa kuligheter bland annat, LEDIGHET,universum i Göteborg med Isak,mys med Jessica och fotbollsmatch förhoppningsvis:-)

nu måste jag sticka till jobbet! Puss haj


Nuuuuu så!!

Nu när jag var ute med Zeke så kissade han! Och det se närmare 30 sekunder han stod och kissa! Wii duktig pojk.... Dessutom gick han också i kopplet utan att jag bar han någonting, tror han känner sig "handikappad" eller något med tratten på sig för så fort man tar av de så blir han som vanligt, fast han gick ju iofs som en avdankad hyena hehe, sen satte han sig emellnåt och ville slicka sig men då drog jag i kopplet så gick han vidare:-) känns bra att han mår bättre och har KISSAT! Tog bara 2 dagar..... Nu är det bara från andra ändan det ska komma med.. Det får husse ta tag i när han slutat jobbet, för nu ska jag strax ge mig iväg till mitt jobb,

Kan det inte bara sluta regna så jag slipper bli dygnsur!!!

Puss

Hehe fin bild


22/8-12

Då var det en ny dag idag, består mest av regn och jobb, kul kombination!

Natten i natt var lugnare än igår för Zeke, det var nog eftersom han kröp under sängen och la sig på sitt vanliga favoritställe:-) han har inte besökt "toan" är så att säga :-/ så jag ringde veterinären nyss och rådfrågade, hon sa att det var helt normalt att han inte vart på toa än, det berodde på sövningen sa hon, det se hårt på en att bli sövd, men annars är han som vanligt i sättet tycker jag, han vill inte gå än heller och det skulle jag försöka få han till eftersom han äter som vanligt så måste han röra sig så magen kommer igång.

Jag tog av han tratten nyss och satte på han ett par kallingar, jag tror att tratten skaver på han så han blir bo också nöjd med kallingar istället hehe, ser ju lite kul ut men hellre något bekvämare för han när han redan har ont än att få ondare av tratten, jag gav han nyss sprutan med pencelin också men nu upptäcker jag att det ligger lite i pälsen på han så antingen har det läckt ut lite från hålet som blev eller så fick jag inte i det helt, men jag borde ju fått i det eftersom jag drog ju ut nålen en bit från han när jag var klar:-/

Nu hoppade han upp i soffan också, eller hoppa och hoppa, han satte upp tassarna så hjälpte jag han med rumpan:-) han ville mysa med matte:-)

Oj vad mycket hundskriveri det blir nu på sistone, men det får ni räkna med eftersom Zeke inte är bra än:-)

Nu ska jag slappa lite i soffan med Zeke innan jag ska jobba senare ikväll :-)


Solsidan

Nu blir det något avsnitt av solsidan i sängen innan vi ska nana,

Zeke ligger och gnyr här jämte mig, vet inte riktigt vad han vill, mem tror han vill under sängen för där ligger han varje natt hehe, lilla plutten:-(


12-0

Yes det stämmer, 12-0 i dagens match!!! Spelade ju i stort sett ut de brune bönerna hahah, jag gjorde 5 hela mål så nu har jag gjort mitt för året ut haha, riktigt kul att göra massa mål, händer ju inte så ofta nu för tiden att man gör mål À-laget så får passa på i b-laget:-)

Zeke blir bättre och bättre verkar det som, men han har inte kissat eller bajsat än och det har gått 2 dagar:-/ men veterinären sa att det kan bli såhär pga narkosen, men humöret är han som vanligt och pigg å så, bara de att han inte går så mkt, han reser sig när någon kommer och går något steg, utan att få ont så det är ju bra framsteg:-)

Jag ska jobba kväll i morgon med fast jag är ledig egentligen men måste jobba in de timmar som jag förlorade sen idag:-)


HM

fick hem en katalog medlen hm idag på posten och hittade mycket saker jag ville ha faktiskt, brukar inte hitta mycket i de nu för tiden, är så mycket fula gula och bruna färger och konstig stil:-/


Matchdax

Snart är det dax för match, idag möter vi bruna bönorna (kabel 80) med B-laget! Är riktigt taggad så hoppas på en bra match! Har ni inget att göra så kom och heja på oss:-)

I natt så blev det inte mycket sömn för mig, zeke vände och vred sig mycket, slog tratten i sänggaveln, var andfådd och varm så jag fick ge han vatten ur min hand flera gånger, men han har gjort framsteg idag,iaf med humöret, men han kan inte gå än, men när pappa kom innan som han tycker så mycket om, så rusa han till dörren som han brukar göra men la sig direkt ner och fick jätteont:-(

Så min dag har vart att tagit hand om Zeke, matat han, gett han vatten ur min hand,tvättat runt såret och klappat han, vi satt även ute lite innan på gräsmattan och Zeke käkade massa gräs som om det var hundmat:-)

Blev spagetti och köttfärssås innan till middag:-)


Inget kisseri

Zeke har inte velat kissa idag, så fort jag bär ut han och ställer han på gräsmattan så lägger han sig ner, han för för ont när han går vet han:-(

Jag kunde vara hemma från jobbet i morgon med för "vård av hund" Ne men skämt å sido, jag kunde ta semesterdag eller tjänstledigt, så det känns bra att jag kan vara hemma och ta hand om min son:-) hehe

Jag ska vara med på B-lagets match i morgon också fick jag reda på för ett tag sedan, kul ska det bli, möter kabel 80;-) då är Isak hemma med Zeke!!:-)

Nyss när vi var ute såg det ut såhär


Hungrig hund

Då var vi hemma igen, allt gick jättebra hos veterinären, Zeke ville först inte somna in när han fick sprutan men efter ytterligare lite till så somnade han in tillslut och gick fick bära han till britsen, usch tycker det såg så hemsk ut så mamma fick stå jämte och hålla eller vad hon gjorde, det bara knöt sig i min mage.... Zeke fick skäras sist av alla 3 hundar, mammas hund först å sedan mammas kompis, de har lite mindre hundar.

Efter 2 timmar med bilresan med så var vi hemma, jag har gjort mat som bestod av kött,potatis och gräddsås, jag hade inte ätit på 7,8 timmar sp var vrålhungrig, likaså Zeke, han fick gelémat,torrfoder,skinka och flytande smör, men han verkar fortfarande få ner mer i sin lilla mage, han har ju inte fått äta sedan igår vid 16:00 typ åt han sist... :( usch vad hemsk jag känner mig, men hoppas han kommer känna sig nästan som vanligt igen efter ett par dagar...

Vet inte hur jag ska göra i morgon heller, jag jobbar ju dag och vill inte lämna han själv hemma, pappa kunde komma in vid 12 men då är han ju själv hela förmiddagen:-( hmm... Åå mår dåligt när jag ser att han inte mår bra:-(


Veterinären

(Skulle upp 15:00)

Nu väntar vi på mammas kompis hund ska skäras, Zeke ligger i min famn och snarkar. Han spydde 4 ggr innan men det var normalt . Stackarn:-(

Hör är han sövd:-( lille stackarn, Varning för läslig bild när han ligger på britsen:-(


Åskar och blixtrar

Vaknade av att det small till och märkte att det blixtra, åskar och spöregnade ute!! Jag är dessutom själv hemma med och livrädd för åska:-( buhu

Får väl pallra mig upp och käka lite frulle nu!!


Äntligen !!!!!

Nu är jag hemma från denna otroligt långa dag, är heeelt slut i kroppen och definitivt huvudet, så mycket man fått prata med alla tanter och gubbar idag, det är ju inte speciellt lågt man får prata för de ska höra heller haha, så nu har jag hunnit få i mig en fralla och en kopp chai te och bara ligger utflötad i soffan.

I morgon är jag ledig men då ska herr Zeke kastreras!! Isak har åkt och lämnat han till mamma nu, som var lite onödigt att han gjorde eftersom mamma kom på att hennes kompis skulle med och kastrera sin hund också i morgon och då åker hon förbi stan så hon hade kunnat plocka upp oss men det kom mamma på nu så hon får bara plocka upp mig istället så åker jag med min plutt när hans bollar ska skäras bort:-/ stackarn han kommer inte få äta på massa timmar heller nu för han måste fasta innan han ska sövas:-( åå kommer lida så med han i morgon:-( buhuu, så nu hoppas vi att han blir en lugnare och tjockare hund hehe:-)

Efter det skall min otränade kropp få känna på träning.. Min träningsvärk börjar försvinna nu haha, men tur att allt är igång nu men matcher och träningar så jag med kommer igång, annars rör jag mig knappt.....

Ne nu orkar jag inte skriva mer, köss i krösset kära läsare!:-D

Trött chey


Uppe med tuppen

Nu är jag snart klar för jobb tills 22:00 ikväll, ska bli underbart, när denna dagen är gjord kommer jag vara så trött, tur den bara är var 6:e vecka:-)

Igår kväll simmade jag i soffan till filmen vi såg, chras of the titens eller vad den hette, sov hela natten igen utan att vakna en enda gång! Har gjort den nu i mer än 1 vecka, är så skönt.

Jaja hoppas ni får en bra dag idag skriver väl mer på rasten eller ikväll!

Skulle bli bra väder idag och det syns redan ute:-)


Elfsborg-Helsingborg 2-1

Underbart att Elfsborg vann idag mot Helsingborg!! Stolt elfsborgare... Starkt att vända från 01 till 2-1 också! Duktiga pöjkar:)


Trött chey

Nu sitter jag äntligen i soffan, direkt efter jobbet hämtade Isak mig så åkte vi och handlade, men först en snabbis till Max och tog en hamburgare för vi var såå hungriga, väl på max så var det nog 500 poliser där inne som skulle käka, såg lite roligt ut när alla stod i kö, vågade inte ta kort när jag var där inne, men sedan när de gick ut så tog jag en smygbild, hehe

Sen åkte vi och storhandlade på Willys, och det kalaset gick på 1600 kr! Men vi delar ju på det såklart, så ni har vi mat så vi klarar oss i 3,4 dagar ungefär, haha nej skoja, men kanske 1,5 vecka iaf:-)

Ikväll ska Isak göra thaiwook som vi ska smaska i oss till en bra film, sedan kommer väl jag decka i soffan så trött som jag är efter dagens jobb, jag går ju knappt aldrig upp tidigt på morgonen eftersom jag jobbar mycket kvällar och är ledig många veckodagar, men varannan helg jobbar jag dagturer förutom en söndag då jobbet jag 15:30-22;00, jaja nog om det,

Tjingeling

Nu är kylskåpet och skafferiet äntligen fyllt igen!! Och Zeke har fått ett nytt ben att gnaga på


Träningsvärk och jobb

Då var ledigheten slut och nu börjar jobbhelgen! Idag kväll i morgon dag till 15:45 och söndag 07:00-22:00!!! Skjut mig! Men det ska nog gå snubbe och bra som vanligt, jag är så seg när jag vet ledig några dagar, då vill jag bara vara ledig ännu mer.... Nästa vecka är med en "go" vecka sen börjar de "jobbiga veckorna med massa jobb...

Idag vaknade jag 11:00 och som vanligt gick jag ut med Zeke på promenad och sedan käkade frukost, fick inte mycket sömn inatt för en viss pojkvän låg och snarkade!!!! Bara för han kan sova så bra på nätterna, men inte jag, kul för han... Hehe.

Nu väntar jag på det okända ska börja och sedan ska jag lapa lite sol innan jag ska dra till jobbet..




Matchreferat

Då var det matchreferatet som skulle upp med, det skulle vi kunna hoppa över, men jag skriver väl ändå, matchen slutade 0-0, som var lite orättvist, vi borde vunnit faktiskt, vi hade det mesta under hela matchen, de var mest för tjonga iväg bollen uppåt och hoppas någon tog den där uppe, sen missar Sara sina chanser som vanligt så inget mål blev det för mig, får gå i extra kurs för anfallsspel så jag sätter bollarna:-/ jaja bättre lyckat nästa gång, efter (och under matchen) fick jag sååå äckligt ont i ljumsken/rumpfästet så nu kan jag knappt gå utan att det ser ut som Agda 95 år med käpp! Gör så sjukt ont, ska gå och kolla detta snart, kan ju vara en bristning där bak i fästerna eftersom det gör sjukt ont :-/

Nu ska jag nog kika film och tycka synd om mig själv:-) hehe


Färgning

Idag kom ju sanah hit så jag skulle färga hennes hår, hon har vart svarthårig och är det ifrån grunden och ville bli blond, hon har vart hos frisören 3 ggr innan och gör blev detta resultatet, inte riktigt som tänkt, men nu är det bara att lägga i en annan fin färg i hårbottnen där det blev som ljusast


Före under och efter,


Matchdax

Nu är jag Påväg till match, minst 1 mål idag!! Jag bloggar mer ikväll om min dag med färgning och matchreferat :-)


Matchdax

Idag är det dax för match, men inte innan klockan 19:00 ikväll, så innan samlingen ska jag väl plocka här hemma lite, kika tv, gå promenad med Zeke å så:-)

Nu har jag använt min nya brun utan sol från ACO i 2 dagar och jag ser skillnad nu:) det blir en lätt solbränd hy tycker jag, mycket bra köp må jag säga....kostade 89:- för den som undrar:-)

Nu har jag bara mascara på mig, det syns inte jättemycket men ändå så man inte är kritvit som jag var innan:-)


Myskväll med ak

Nu åkte Ak (Anna-Karin) precis hem, vi har haft en mycket mysig kväll med först en promenad runt Coop och sjukhuset sedan åkte vi ner till city och handlade massa frukt och chips, vidare mot spice and rice och köpte mat, och till slut hem och kollade när brassarna spöade Sverige i fotboll med 3-0, blev även en massa tjöt om allt möjligt:-)

Nu sitter jag själv i soffan och funderar på om jag ska lägga mig i sängen och kolla film på ipaden eller ligga kvar i soffan och kolla tv, det blir nog sängen om jag ska vara ärlig :-)

Fina vän


Segaste ever

(Skulle upp vid 18:00)

Nu har jag väntat på Ak som är segare än segast! Hon skulle höra av sig vid 16:00 (som hon gjorde) så skulle hon bara ära å sen skulle vi ner till stan å sola och fika, men NU var damen klar så nu blir det andra planer, ut och gå,ner och köpa thai och kanske något annat och sedan kolla Sverige matchen!!:-) blev bra ändå:-)

Då kan man ta massa kort när man väntar haha, har börjar föra "fågelbon" ingått nu, men denna blev inte så bra hehe:-)


Rensning

Nu har jag precis sorterat en av mina garderober hehe,

Såhär blev resultatet, kunde väl vikt lite finare men men


Räddningstjänst

Hittade lite fina bilder sen skoltiden när vi hade räddningstjänst, synd att man inte var mer engagerad hehe, tyckte mest allt var jobbigt, särskilt på vintern, men man lärde sig mkt ändå och mycket var roligt, som rökdyka,livräddning å så:-)

Saknar skolan, för det var då man träffade sina vänner som man aldrig gör nu längre tyvärr:-/ kan man inte spola tillbaka tiden eller spola fram typ 10 år:-)

Är är några bilder


Underbara sol

Idag lyser solen och jag sitter ute och solar, fast nu är jag inne och kollar på "det okända" hehe det måste man ju bara se om man är "medium" som jag:-)
Idag vaknade kg 11:20!! Och jag kände att jag sovit för länge så jag hoppa upp fort som fasen och gick ut med Zeke på "morgonpromenad" så gick vi och satte oss i parken och solade,

Idag ska jag fortsätta att sola om inte solen sviker mig sen när det okända är slut, sedan kanske jag ska till Anna-Karin ikväll och umgås med min lilla puma:-)

Imorgon ska jag vara med B laget och spela match mot rydboholm eftersom jag inte kan vara med på A lagets på söndagens match för jag jobbar 07-22 då:-( och de ska vi krossa !! :-)


Blond VS brunett

Jag funderar starkt på att färga håret i bruna olika slingor igen som jag hade för typ 1,5 årsedan, men jag vette fasen om jag ska, jag gillar ju variationer, men jag gillar inte att det slits så på mitt redan så tunna och slitna hår.... Jag kommer nog alltid ha blont på somrarna så jag hade ju färgat tillbaka det nästa sommar igen isf, men behövs variation på hösten/vintern när allt annat är så tråkigt och dött:-)

Vad tycker ni jag ska ha?:-) ett tag hade jag nästan svart!!!:-O hehe

Här är lite bilder på hur mitt hår sett ut,


14/8-12

Idag var jag och pappa på golden och käka oss feta:-) det är verkligen det bästa stället man kan äta på här i Borås tycker jag:-)

Efter vi käkat gick vi in på Gina och kollade om de hade mina svarta favvo jeans, men icke sa Nicke, de hade tydligen slutat sälja de!! Kul!! Får jag hitta ett par andra favvosar:-/ sedan efter det hoppade jag in på Apoteket och köpte en ACO brun utan sol kräm som jag hört är bra, sedan efter det åkte vi hem hit till mig och skulle fixa eftersändning av kort från en resa pappa hade gjort men då cpa datorn så det gick inte, så fick jag bråttom till jobbet och pappa körde ner mig,

Jobbet gick snabbt och smidigt idag igen som vanligt, bra när det flyter på så:-) jag började känna av min hals på jobbet också, hade ju skit ont i den och luftrören för 2 veckor sedan och nu är det tillbaka:-( så jag tog en varm dusch och en stor kopp med mitt favvo te (chai) och har bara suttit vid tven tills nu...

Lite bilder sen dagen


Jobb

Hejsan!

Nu ligger jag och väntar på att pappa ska komma så ska vi dra och käka på golden, var ett tag sedan jag var där nu, kanske 1 vecka sedan;-) hehe... Idag är det jobb som gäller vid 15:30-22:00 så opepp när man vart ledig 3 dagar, men sen är jag ju ledig i morgon och torsdag också så man ska väl inte klaga;-)

Ska hjälpa pappa med att skicka efter lite bilder på datorn sen med så det kommer väl vi hålla på med hela tiden innan jag ska jobba:-)

Jag vet att jag skriver väldigt sär men ni får leva med det:-) är kass så skriva och rätta å så:-) men hoppas ni fattar ändå:-)

Ja jag gillar min nya dress, ska byta om nu:-)


Overallen

Heter det overall? Hehe jaja här är bilder på hur den sitter på:-)

Gillade inte hur byxorna satt, ser ut som man har större lår, sedan är de inte så tajta som vi ville ha de:-( men men, funkar väl ändå, tröjan var bra, men dock lite lång i ärmarna men det gör inget, går ju att vika upp haha:-)

Hahah bilder från alla vinklar

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_502941e8e087c3673800001e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_502941ebe087c36c29000001.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_502941ef9606ee7a06000038.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_502941f1ddf2b31679000018.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_502941f19606ee7dcb000026.jpg" class="image">


Solat

Nu har jag kommit hem från stan, Isak körde mig först till knalleland så jag kunde hämta ut min nya overall från fotbollen på intersport, sedan körde han mig in till stan så gick jag och solade min bleka kropp i 25 välbehövliga minuter, och sedan efter det gick jag till Ica och köpte lite frallor å juice mm:-)

Var helt svettig när jag kom hem nu, påsarna vägde massa plus att jag solade innan och blev varmt å sen gick upp för 1,a 2,a, 3,e och fjärde Villastan för att komma hem! Hehe

Så nu ska jag slänga mig i duschen och sedan slå på en film:-)


Gamla bilder på mig

Haha här ska ni få se massa fula och söta bilder på mig, :-) från 1 ålder till 12 typ


Slappdag

Hej på er!

Idag sov jag ut till 10:30 och det var underbart, har kunnat sova 3 nätter i rad nu utan att väckas på natten av andarna, och det känns så otroligt skönt att inte vakna upp i natten och se de och bli skiträdd...

Under förmiddagen har jag hållt på att städa och greja lite här hemma, det ser alltid ut som ett bombnedslag här, någon som vill offra sig att vara hemmafru för en billig peng;-)?

Nu har jag fått träningsvärk i hela kroppen igen, hade precis blivit av med min förra träningsvärk sen förra matchen haha, jag är sååå otränad just nu så det inte är sant, måste komma iväg ut och springa lite någon dag i veckan, för nu på tisdag jobbar jag kväll och då kan jag inte träna:-/

Nu ska jag kolla på det okända, skulle behöva sola med..,... Hmm kanske drar ner till stan sen om jag får för mig att orka det hehe:-)

Fick lite rabatter från HM idag, det skall utnyttjas :-)


Vinst!!!




Nu är jag äntligen hemma, (eller kom hem för 40 min sedan) Matchen slutade 3-2 till oss och det ska vi vara stolta över, var otroligt varmt att spela och så hade många i laget känningar i kroppen. Min kropp är ju helt slut nu från topp till tå, mina ljumskar/sittben är ömma och gör ont,min fot är som den är, (ont i vissa läget pga stukning eller blödning i senorna) knät känner jag av, och ryggen gör ont, = otränad och gammal kropp:-)

Har också hunnit laga lax och ris till kvällsmat som jag ska hugga in i nu, så ska jag sätta på en film och gosa ner mig i soffan, i morgon är jag också ledig och då ska jag bara slappa och ta igen mig hehe:-)

Världens största saftglas:-)


Matchdax

Nu är vi hos svärfar och hälsar på innan jag ska iväg och spela match match!! Idag möter vi skoftebyn som ligger i trollhättan, blir en lång väg att åka dit så jag lär ju inte vara hemma innan 20:00 ikväll:-/ det är lite långtråkigt med bortamatcher, idag ska jag försöka göra mål!:-)

Zeke fick ta sig en dusch i badkaret innan för han var så smutsig sen han vart hos mamma igår, så nu springer han runt här ute och försöker torka sig:-)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ec29606ee0335000008.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed39606ee7ef400000c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ed6e087c323a0000067.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ee09606ee70a800003f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50278ef5ddf2b37272000002.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_502794d9ddf2b307ba00001c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_502794d9ddf2b307ba00001c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_502794d9ddf2b307ba00001c.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_502794d9ddf2b307ba00001c.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_502794eee087c351b700001b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_502794eee087c351b700001b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_502794eee087c351b700001b.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_502794eee087c351b700001b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_502794eeddf2b367140000b2.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_502794eeddf2b367140000b2.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_502794eeddf2b367140000b2.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_502794eeddf2b367140000b2.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_502794eeddf2b370ff000077.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_502794eeddf2b370ff000077.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_502794eeddf2b370ff000077.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_502794eeddf2b370ff000077.jpg" class="image">


Hemgång

Nu är vi påväg och ska köra hem Simon, ända ute i mollaryd, (2,5 mil ifrån stan)

Dagen har vart mycket bra, bra väder,bra sällskap,tur för vissa på spel;-), och roliga karuseller:-)

Älsklingen vann två stjärnvinster! Förra året vann han 3! Jag vann INGENTING idag! Kul! Spelade rätt mycket ändå men hade sån otur, numret jämte mig fick det och det numret jag tänkte ta blev det, och nummer 16 som jag fick hos spådamen skulle jag ta en gång men då var det upptaget när jag skulle spela så då tog jag nummer 7! Och såklart blev det 16!! Jaja, så nu ska vi Ola ut med Simon och sedan handla om vi hinner sen HEM OCH SOVA! Är helt slut, är man gammal då eller? Klarade ju lätt att gå på Liseberg ändå till stängning men inte nu,

Lite bilder


Liseberg

Nu rullar bilen mot Göteborg och Liseberg, det är jag lillebror och Isak:-) kom iväg lite senare än tänkt men men, vi hinner nog åka lite ändå hehe, jag ska se till att vinna minst 1 stjärnvinst idag! Men siktar på 2;-)

Seriösa killar


Poster

Jag beställde hem en förstoring från postfoto.se för en vecka sedan och nu har den kommit, ska fixa en ram till den med, men än sålänge får den sitta uppe med tejp!:-)

Den blev lite stor med såhär blev det:-)


Myskväll med lillebror

Nu efter att jag städat och grejat här hemma så sitter jag och lillebror vid tven och mobilerna, jag bloggar och han pillar med sin nya samsung galaxy S3, han ska sova här i natt för vi ska nämligen till Liseberg i morgon, han fick det i present av mig när han fyllde år den 6:e augusti:-)

Snart när mörkret kommer ska vi kolla på The Ring 2 och käka massa onödiga kalorier :-)


Nyklippt

Efter jobbet idag var jag ju och klippte mig hos Matilda på Upper East, klippte bort mina slitna toppar och jämnade till håret efter jag haft extentions, det var mycket slitet i topparna, om några veckor ska jag dit igen och lägga i hårfärlängningen:-)

Gå dit om ni vill ha ert hår snyggt och till ett billigt pris, 350 för klippning och 20% , var det iaf idag:-)

Bild på hur det blev, känns mycket fräschare nu!:-)


Träning och ond fot

Godkvällens

Nu är jag hem från träningen och har duschat och så, träningen gick sådär, kondisen har inte kommit tillbaka än och foten var tvungen att tejpas mitt i allt då jag stukade till den igen, inte bra inte bra:-/

Just nu sitter jag och kollar på farsan, ville kollat på the ring 2 men vågar inte om jag kommer se massa i natt igen och det vill jag inte:-/.... haha

Lite bilder från träningen :-)


Tvätt,färgning och mat

Då har jag färgat både mammas och lillebrorsans hår, trodde aldrig Simon skulle gå med på att låta mig färga, men efter lite övertalning och sa att det kommer bli skitsnyggt och att många andra killar brukar göra slingor så gick han med på det haha;-)

Så båda tvås hår blev bra:-)

Sedan har jag även tvättat (eller håller på) att tvätta massssa tvätt, och sedan lagade jag kasselergratäng med ananas och grädda mm i:)

Nu inväntas bara träningen vid 18;00, är helt slut nu fast jag vart ledig, jag fick inte sova riktigt i natt heller då jag såg massa läskiga saker 3 gånger, vaknade upp, såg det, svettades och hjärtat rusade, sista gången jag vaknade av de lät jag lampan vara tänd och då vaknade jag inte mer sen, är som att när ljuset tänds så försvinner "de" å när det är släkt kommer "de" jag måste verkligen gå till ett medium snart, måste ju få sova i lugn oh ro!

Haha Zeke och mamma , hennes hår blev väl rätt bra iaf, från att det var rätt mörk utväxt och mörkblond/gula toppar, hon får ta silverschampo några gånger bara:-)


Soool

Gick ut på balkongen för att prata med mamma i telefonen eftersom det inte är någon teckning inne hos oss!! Och upptäckte då att det var soool, får bli lite solning nu innan mamma och lillebror kommer!:-)

Har förresten bytt bena nu i håret, nu kör vi på mittbena får se hur länge det duger:-)


Mina hårprodukter

Om ni är nyfikna på vad jag brukar använda för hårprodukter (som jag inte tror) men ändå så är de de här sakerna,

1. Från vänster wella pro series repair schampo och balsam, luktar gott och håret känns skönt efteråt, finns i mataffärer

2. Gliss hair repair schampo ock balsam luktar med ljuvligt efteråt och känns skönt, finns på HM,city mm

3. Joico K-pak moisture inpackning, håret blir supermjukt och lent av denna, finns hos frisören.

4. Silverschampo, använder jag när jag vill få bort lite gula skiftningar efter färgning eller vara att tvätta håret någon gång då jag vill få lite ljusare hår.(de bleker inte ditt vanliga hår utan de tar bara bort de gula i håret så det ser ljusare ut) det sa min frisör iaf;-) så silverschampo finns hos frisörer.

5. Sedan har jag ett schampo som verkligen renar håret från smuts och olja det känns rent i någon dag extra än vad det brukar, så man behöver inte duscha håret lika ofta om man har det, dock tycket jag inte det luktar så gott:-)


Sedan har jag även i värmeskydd (ibland) och nashi argan olja (efter varje dusch) i håret efteråt, oljan ger näring och ger håret glans och blir lent, prova den, finns hos vissa frisörer:-)


Träningsvärk!

Idag när jag vaknade hade jag en sån träningsvärk i hela kroppen, vet inte om det var bara sen matchen i förrgår eller efter massagen lite med Igår. Den värsta träningsvärken kommer ju två dagar efter så måste vara matchen som är skyldig!

Jaja, nu sitter jag och äter frukost, precis vart ute med Zeke med som var galen i att lukta på stolpar mm, det brukar ju han vara annars också men inte såhär!!

Idag har jag lite planer, först kommer mamma hit efter jobbet, då ska jag färga hennes hår, efter det ska vi ner till stan och leta doppresent till loke (brorson) som ska döpas den 29 september och jag hoppas innerligen att jag får byta med någon så jag kan gå! Sedan ska jag även träna ikväll, puu undra hur det ska gå med träninsvärken, vi har även vår första höst seriematchen på söndag och då gäller det att vara på topp haha....:-)

Byebye


Massage

Å herre min skapare vad skönt det var med helkroppsmassage, man känner sig som en nu människa nu ju!! Det enda negativa var att jag hade sån träningsvärk i nästan varenda millimeter av min 1,73 cm långa kropp hehe, men skönt var det, precis lagom hårt. Blir fler gånger man går dit, det låg i dammsvedjan så åk dit om ni vill ha lagoma priser och bra behandling,

Nu ska jag se på "våra pinsamma kroppar" och gosa ner mig i soffan oh bara känna endorfinet rusa i kroppen efter massagen:-)

Här nedanför ser ni priser och adress


Slapp i soffan

Nu sitter jag i soffan, har duschat,lagat mat och vart ute med Zeke så han har fått springa löst i parken:-)

Jobbdagen gick smidigt och fort idag trots regn och rusk!
Snart kommer pappa och hämtar mig så ska vi bege oss mot massagen, ska bli underbart att något masserar heeela kroppen, har dock träningsvärk lite här och var sen matchen igår så det kommer ju bli lite pain in the as!:-)


Massage

Hej på er!

Idag är det jobb till halv 4, mulet och tråkigt är det med! Hörde att det skulle bli bra väder i veckan ju men det var väl bara lögn:-(

Vid 18:00 idag ska jag på massage!!! Ska bli sååå skönt, det var pappa som fixade det å sa att jag behövde gå dit med mina ljunskar och rygg så han lägger ut pengar till mig:-) snäll pappi:-) så kommer han dessutom och hämtar mig å kör mig dit för jag vet inte vart det är....:-) kommer väl bli att jag går dit några gånger i månaden sen för jag kommer ha så mycket knutor å skit i min "gammal" kropp:-)

Ne nu ska här jobbas tjingeling


Min dag hos spådamen

Heeej! Nu ska jag berätta om min dag! Först var jag ju hos spådamen och blev vägledd genom livet, och allt stämde in precis så som det var, alla kort jag drog och de som hon la stämde, hon såg vad jag var för person, hur jag och Isak har det, att jag alltid kommer ha pengar så det behövde jag inte oroa mig för, och också att jag har bra koll på ekonomi (och det har jag) att jag har bra hand om människor och kommer fortsätta jobba inom vården, men troligtvis ambulansförare för hon såg en bil och vård så måste ju vara det:-), hon sa att jag kommer plugga till något, förmodligen sjuksköterska, och bara jag gör det så kommer jag lyckas, sedan att jag är ett medium bara att jag måste lära mig hur man tar kontakt med "de" jag hade även andar runt mig annars hemma och så men inte när jag var hos henne, jag hade många funderingar på hur livet skulle se ut och många krav (stämmer) och lite annat med:-) så det kändes bra, men jag skulle ju velat veta mer om andarna Men verkade inte som hon jobbade med just sånt, så nu ska jag söka upp en riktig medier som bara håller på med andar å sånt;-) Sen sa hon även att något positivt kommer hända snart, när som typ, och det var väl matchen idag, jag har ju inte tränat på hela sommaren ( bara löpt 3 gånger) så hade vi ju match idag och jag kom in i andra halvlek och gjorde 2 mål, och det gick även rätt bra för mig under de 30 min som jag spelade tills jag sparkade i gräset när jag skulle skjuta så jag drog upp en gammal vrickning!!! Ont! Så det var kanske att det gick så bra under matchen som var det positiva;-) eller så kommer något annat bra framöver som är ännu bättre:-)


Film mys

Hemkommen från jobbet, duschat, ätit och nu nerkrupen i sängen för att se film!! I morgon gäller det, då ska jag ju till spådamen:-) är lite smått nervös nu! Undra vad hon kommer säga om min framtid! Och hoppas hon hittar några andar som är vid mig så hon kan fråga de vad de vill mig:-) Ska dessutom upp och tvätta tidigt morgon och spela MATCH!! Har inte ens tränat på hela sommaren så ska kg vara med på match i morgon yeah yeah kommer nog bli bra!! så gäller att kunna sova i bra i natt!! God natt !!


Rast

Nu sitter vi och käkar lunch innan vi ska ut i regnet igen:-)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50202b82e087c3692e000010.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50202b86ddf2b3401e000007.jpg" class="image">


Vithårig

Då är man Vithårig! 😳😳 blev lite ljusare än vad jag tänk mig i håret.... Men jag vänjer väl mig snart, vill ju inte ha såhär ljust egentligen men nu blev det såhär! Hehe, jag som skulle ha massa bruna slingor haha hej då på bruna och hej på vitt !:-) Snart ska jag gå ut med råttan och sedan ner till Sunhouse för att få lite färg på min likbleka kropp, passar ju bra med mitt hör nu med, liksara! Haha, Efter solningen väntas jobb som jag hoppas går fort..hoppas jag får jobba med issa idag igen, då går det mycket bättre:-) Här ser ni resultatet,


Sova

God kväll:-) Har inte "hunnit" skriva något än idag så jag gör det nu, Idag har jag jobbat kväll med Isabell!!:-) typ första gången på 1,5 år haha, blir ju mycket roligare om det är en vän man jobbat med så man har mycket att prata om under tiden:-) Innan jobbet så åkte vi ut till farmor och pappa och hämtade våran son Zeke:-) pappa har typ delad vårdnad om han hahaha, han är där ofta nu, men det är bara för han ska få springa av sig,vara ute i skogen i och även för vi behöver göra något, jag vill inte att han ska sitta själv i lägenheten mer än 2,3 timmar nämligen så pappa brukar alltid ta han då:) snäll pappsi:-) Idag och igår har jag känt mig lugn och orädd när jag ska sova, mycket märklig känsla, typ som andarna har försvunnit och jag har blivit helad eller vad man säger:-) jag bokade ju tid på tisdag till ett medium om jag inte skrivit det redan, och när jag ringde och beställde tid så sa hon att hon kände igen mig röst direkt, och det är ifrån när jag gick förbi henne med Zeke och hon sa "fin hund" så sa jag "tack" (hon bor nämligen på samma gata som mig) men hon visste inte vart det kom ifrån för hon visste inte vem jag var men jag visste vem hon var haha, så det är kanske hon som kände på sig att jag var rädd så hjälpte hon mig med detta, jaja ni fattar säkert ingenting eller tror jag är helt knäpp, Jag ska iaf gå till henne på tisdag vid 14:00-15:00 och försöka se vilka som hemsöker mig!! Det kostar 500:- om någon undrar och också vill gå dit!:-) Ne nu ska jag sova så jag orkar färga håret,jobba och vara med issa i morgon:-). Natti natti! Färgen jag ska färga håret i morgon och jag i min onepice när vi kom hem från Turkiet


Fina kissarna

Lite bilder på min brors fina ragadolls:-) plus pappa och pom:-)


Huvudvärk

God kväll, Hemkommen från götet, med ett otroligt bankande huvud, måste vara vädret, jag brukar bli påverkad av det nämligen, men som sagt, det var mycket trevligt ikväll att träffa la famila, massa gos med brorson och katter, råkade även snurra in min brors flickväns hår i en ansiktsfläkt, Bra gjort Sara!! Men vi fick bort den efter ett antal minuters pill.... Haha lite kul faktiskt;-) Sedan blev det tårta och presentöppning, min bror fick en biljett till Barca matchen nu på onsdag:-( vill med:-( hehe men kul för han eftersom det är hans favoritlag:-) Nu ska jag bara slappa i soffan och vänta på att Isak ska komma hem så vi kan kolla film:-) Alla vill hålla loke haha

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_501d7fabddf2b3622f0000fd.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_501d7faaddf2b35ea3000114.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_501d7facddf2b30b0b000013.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_501d7face087c37a000000a1.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_501d7fb3ddf2b309a200000b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_501d7fb59606ee6f99000007.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_501d7fb79606ee6731000037.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_501d7fb8e087c310a100002c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_501d7fb99606ee4605000120.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_501d7fbf9606ee43c500011a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_501d7fbf9606ee4e180000c3.jpg" class="image">


Kalasdax

Nu kom vi precis till broder och vi är ifull gång för att leka med katterna och kolla filmklipp medans vi väntar på resten av familjen haha


Jobb å sen kalas

Hejoooj, Nu är jag på jobbet och sliter;-), väldigt gött väder ute faktiskt, inte kallt och inte varmt, lite smått lagom sådär..... :-) idag slutar jag 15:45 efter det blir det hem duscha, byta och fixa sig så ska mamma plocka upp mig vid halv 5 så drar ragga bilen vidare till Göteborg där broder tuck ska firas:-) Höra senare ha en bra dag:-) Schhleten chey hej!


God morgon

Idag vaknade jag 09:30 av att jag hade en mardröm, jag dog i den.... det var så läskigt, jag åkte en stor motorbåt med dubbeldäck, och det började blåsa skit mycket (typ storm), och båten skenade på i full fart och den åkte in i ett stort hus vid vattenkanten och började brinna, så efter krachen ropade de upp att det var 10 döda varav mitt namn "Sara Andersson" i högtalarna, jag trodde jag levde eftersom jag hörde det så jag fattade ingenting.. Sen tidigare i drömmen var jag hemma hos min barndomskompis och hon hade en tiger som husdjur, och den fick man inte stirra upp får då kunde den få för sig att äta upp en haha, konstiga drömmar jag drömmer!! Ne nu ska jag ut med råttan på kissepromenad :-) Ha en bra dag..


Rensat rör

Kanske ska berätta vad jag gjort idag på min lediga och på förbättringsvägarsdag, efter att legat i soffan i någon timma efter frukosten så fick jag för mig att jag skulle rensa röret i handfatet i badrummet... Och shit vad skit det fanns där i, massa mörkgrå/svart gegga och hår, fy! riktigt vidrigt plus att det stank skit, det var nämligen nästan stopp i handfatet så var tvungen att göra något åt det nu, men sen när jag var klar och skulle montera ihop skit delarna så fick jag inte det tätt så nu läcker det istället.. Jaja det var det, sen fick jag städryck och började dammsuga och torka skåpen i köket samt plocka undan all disk, så nu kommer det väl vara fint i cirkus 1 dag sen är det bombnedslag igen. Pust...... Efter den insatsen av fru Sara så har jag även slappt å kollat film och vart ute med Zeke x antal gånger:-) imorgon blir det jobb på kvällen, hade så gärna velat byta tur ju men var ingen som kunde, så Isak får åka själv ut till farmor och äta massa god mat,kanske se andar och ha kul medans jag ska jobba:-( jaja sånt ät livet:-) Natti natti


Andar igen

Fick precis mess av pappa som är själv hemma i farmors gamla hus ute på landet, och han berättade att han hade gått ut för att ta luft och stöter emot en vit läskig skepnad han går in igen, låser dörren och går upp på övervåningen för att sätta sig vid datorn, efter en stund hör han fotsteg i trappan och går ner till första våning och ska gå ut på gården för att kika, då är dörren upplåst?!!!! Så ringde jag han och pratade med han, han trodde det var farfar som skulle komma och gratta farmor som fyller år i morgon ...... (farfar dog 2005 hemma i det huset) :-( Skulle aldrig i hela mitt liv bo mitt ute i skogen helt själv, nu har han ju sällskap som är där mkt men just inatt är hon borta, plus att farmor och hennes gubbe kommer och sover där halva veckan. Uscha nu måste jag ha lampan tänt i natt!!!


2/8-12

Det är rätt gött att vara hemma och inte göra någonting när man är sjuk, men nu är det inte kul längre, jag vill göra något, arbeta för att få ut något av dagen å sedan hitta på något, men i morgon ska jag jobba äntligen, har frågat om någon vill byta med mig på jobbet så jag kan jobba dag istället för kväll eftersom lilla farmor fyller 76!:-) men inte fött var än, hoppas hoppas, Just nu ligger jag och Zeke och kollar på hans favvoprogram, Caesar, mannen som talar med hundar!:-) Zeke brukar springa fram till tven och kolla upp på den och springa fram och tillbaka längst den haha, tokern! Jag funderade på att dra till träningen idag med, men ska nog ta det väldigt lugnt nu när man nästan är frisk, har ju fortfarande ont i halsen och hosta, så det var nog ingen bra idé jag fick.....:-(


Igelkott

Jag och Zeke är ute på kvällskissen nu och har stött på en liiiite liiiiten igelkott, det var Zeke som hittade den annars hade jag aldrig sett den, så otroligt söt var den, Här ser ni


Dop

Hade dimpt ner ett dopinbjudan för min brorson loke i min brevlåda nu när jag kikade efter i den:-) den 29 september är det dax för den lille att döpas.. Får man ju börja kika på doppresen snartt!:-) kul!


Storebror 26 år

Idag är det ingen vanlig dag för det är min brors födelsedag, han fyller 26 år idag, så alltså 4 år äldre än mig, Hoppas du får en underbar dag så kommer vi ner och firar dig på lördag, eftersom han bor i Göteborg så blir det bättre att åka ner till helgen när man har mer tid!!! Hipp hipp hurra:-)


Andarna

Har en sovande kille i knät samtidigt som jag läser och surfar, behöver gå ifrån lite men vågar ej om jag skulle råka väcka stackarn... När Isak åker till träningen sen ska jag ge mig på att kolla skräck själv, jag är egentligen inte rädd för skräckisar när jag kollat med några kompisar eller när jag och Isak sitter uppe och kollar å så, tycker bara det är löjligt och otrovärt då, men om jag är själv hemma när det är mörkt klarar jag absolut inte av det, eller som igår kväll när Isak hade somnat i sängen och jag satt jämte, så vågade jag absolut inte sätta på en skräck, så det blev en svensk film istället (saknar dig) hehe men detta har väl att göra med att jag har talangen att känna av andevärlden som jag är rädd... Jag har dessutom vart rädd nu de sista dagarna när jag ska sova, har känt mig iakttagen och rädd inombords, hmm lite läskigt det där... Jag ser inte "spöken" som på den här bilden, men jag ser skepnader utav en farbror med hög hatt och lång kappa som står och stirrar på mig och ibland går omkring utanför sovrummet eller i sovrummet..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3202774/images/2012/pic_50195b21e087c3663c00003b.jpg" class="image">


Pappi

Här är mannen myten och legenden själv :-)


Pappa kom förbi

God dagens.
 
Nu sitter jag och pappa i soffan och surfar på varsin dator/ipad, pappa ska lära sig hur man använder den eftersom han antagligen ska köpa en,  det går bra för han han har redan hajjat hur det fungerar.
 
Innan vi satte oss här så drog pappa med mig å käkad pizza!! not good for me! men menska ju börja med träningen snart så fort jag blivit frisk....ich snart så blir det äppelpaj och marsansås med som pappa hade med sig när han kom.... hej svullebuk. !
 
 

Fg

Hj


RSS 2.0