Zeke goes modell


Tog lite bilder på Zeke för ett par dagar sedan, var inte så lätt i -5 grader och en hund som varken vill sitta stilla eller kolla in i kameran, och ett koppel som är i vägen! Men några fina fick jag väl?:) hehe










Lager 157

Så, Nu har jag tid att blogga, va ju på lager idag och sedan var pappa här en stund efter det med. Fick lite saker inköpta,


Provade en fin mössa:D




pippi tröja


Slappp T-shirt
S
Slapp T-shirt

underställ till utomhusträningarna

Grå bondelid tröja


Ett linne

En svart halsduk



Rast och pigg! :)

Nu sitter jag och har rast på jobbet, blev en kyckling och ris låda från willys till lunch, de är väligt bra fom jag får säga, kostar 33 kr i vanliga fall, men nu var det extra pris så då fick man köpa 3 stycken för 60 kr! och då är maten fryst och bara att värma i 7 minuter, och gott är det med, prova de om ni inte orkar laga mat någon dag och det tar dessutom bara 7 minuter att värma, ska lägga in en bild när jag kommer hem så får ni se hur de ser ut.

Morgonen och förmiddagen har ju gått skitfort!! och jag känner mig utvilad med, fast jag jobbat hela helgen så är jag pigg och på gott humör:) Slutar 15.45 idag och då kommer mamma på besök, eller jag ska färga hennes hår igen, ska försöka få det ljust igen, men jag kommer lyckas! Jag har silver schampo med som hjälper en på traven:)

I morgon är jag ledig med såå skönt. sova ut och sedan hitta på något kul :) Pappa lager 157???:D hehe


Byebye hörs lite senare!! :)


Här är bilden på thaimaten:D




Brownie till max här

Nu sitter jag med mitt tända brownie ljus samtidigt som jag äter Ben & Jerry chocolate fudge brownie, Så äckligt gott!!

Tror ni jag gillar brownie och choklad eller??:D



Nytt i garderoben

Den här tröjan köpte jag på Gina tricot i fredags:) Har fastnat lite för rosa nu. Men på bilden här är den inte samma färg som den egentligen är, den är mycket mer rosa i verkligenheten:D orkade inte ta ett kort på den och lägga in, mycket enklare att ladda ner från hemsidan:) På bilden ser den rätt lång ut med, men den är bara till midjan, eeh får nog slänga in en bild när jag har på mig den istället någon gång, så fattar ni hur den ser ut haha.

På tisdag när jag är ledig ska jag och pappa kanske till lager 157 då lär det bli lite mer kläder, måste ha massa nya vårkläder, ett par jeans gärna med.




Träningskläder

Nu sitter jag i soffan efter en lååååång varm dusch och fix och trix och nu kollar jag på Handboll haha, man fastnar ju när man börjar kolla, är spännande för det går så fort, och man får väl Heja på Danmark, vad är serbien liksom;)

Så håller jag på att kolla efter lite träningkläder till gymmet och har hittat några jag vill ha i mina färger med, men de är dock rätt dyra så ska kankse ta det på avbetalning 23 kr i månaden:D Är mycket skönare att träna i såna här kläder än shorts och t-shirt.


Byxorna Better bodies 699 kr

Och linnet better bodies 549 kr


knlkjgo

Hejsan,

Har inite bloggat något i helgen, inte hunnit typ, jobbat hela tiden. Nu är jag på jobbet med, slutar 15.45 då ska jag hem och sova! har så ont i magen med så måste ta min "silikol" som det heter. Jag ska inte göra ett piss mer idag sen, jobbar dag i morgon också! efter det kommer jag vara helt slut. Ledig på Tisdag! då ska jag sova och göra något vettigt:)

Vill köpa nya gymkläder från better bodies men de är så dyra ju, så får se hur jag gör:D


inget bloggande

(Skulle upp igår)

Blev visst inget bloggande innan nu:) har haft fullt upp, först var vi ju i stan, sedan käkade, sedan hem hit och färga mammas hår och så klippte jag brorsan haha, blev inte så bra men bätrre än innan:D Och nu tillslut sitter jag i soffan och är tröött!! Vi ska ner och hyra film snart och köpa goooodis :D  så ska vi bara ha myskväll:)


kan inte sova

Hej alla nattugglor, ligger i sängen och kan inte sova:-/ har en snarkande pojkvän brevid mig med som inte gör saken bättre! Haha, får kolla lite bloggar till så ögonen går i kors. Imorgon blir det ju stan med mamma och lillebror ska checka lite kläder och käka lite mat å så , ska bli skojsigt:-) hoppas jag hittar något till mig med, skulle behöva ett underströk, ett pannband jag kan ha när jag tränar ute i kylan, ett par svarta låga boats och jeans och tröjor:-) Slänger in ett inlägg i morgon innan jag åker:-) natti marti

Zeke gillar Ceasar

Zeke gillar Ceasar och hundarna :D

Hahah kul mening jag fick med här:D



Mina presenter från mina fina vänner

Här är mina presenter från vännerna som jag skulle lagt upp för typ 2 dagarsedan.



Fina smyckes skrin som jag fick oav Lovisa och Elin


Yankee Candle ljus fick jag av Jessica<3

God body butter med doft av papaya från Jenny

Jordgubbsvin av Louise och frida

Jättefin lyckta fick jag av Johanna T och Sandra

Och lite choklad av Johanna och Sandra

Badkitt av Johanna P och Michelle

Fin ljuslykta med ljus och stenar av Anna

Ljus av Rebecca

Smart soppskål av Rebecca:)

Ett roligt mobilfodral av Linn haha


Tvätt och fotboll:D

God förmiddag:D

Nu har jag slängt i en tvätt, rastat Zeke och käkat frulle:) har bara tvätt tid tills 14.00 så får se hur mycket jag hinner, förmodligen bara en till. Idag är det jobb igen 15.30.22.00 och i morgon är jag LEDIG! :) fast kommer inte vara så mycket ledig i morgon, ska ju till stan med mamma, och sedan luncha och sedan färga hennes hår, och på kvällen sen kanske jag ska till några kompisar. och sen är det jobb hela helgen igen, ÄVEN måndag!!

Igår när jag tränade så gick det rätt så bra faktiskt, jag tog på voltaren på ljumskarna, värmebyxor och underställ, sedan på träningen så värmde jag upp i ca 30 minuter så jag kunde mig riktigt varm i kroppen, sedan när jag var med på övningarna så kände jag knappt något i ljumskarna, däremot längre ner i ljumskarna, vid sittbenen typ men det var verkligen inte som förra träningen! så nu vet jag inte hur jag ska göra igen! får träna när jag kan och göra samma saker då och se.


Den här tvättmaskinen skulle man haft, var ju lite söt:)

En rolig bild på mig när jag spelade i Byttorp

Funderingar på fotbollen



Hejsan,

Nu har jag jobbat klart! gick fort som jag trodde:D I morgon ska jag jobba dag, får vi se hur pigg jag är då haha, kommer vara som ett levande sombie. men i morgon ska jag åka och handla hela dagen till pansionärerna:) kul med lite omväxling.

Jag har tänk på en sak, jag sak nog ta ett uppehåll från fotbollen, med mina ljumskar så går det inte träna ute! :( såå tråkigt, men nu måste jag nog göra detta, har aldrig kunnat slita mig ifrån det innan i 2 år som jag haft ont, men nu får jag nog göra det. Ska kanske åka och pröva i morgon och om det inte går då så skiter jag i det, orkar inte ha så ont mer! Ska träna på gymmet i stället tills det blir varmare ute, då får jag se om jag kan träna igen. kommer väl ta 1 månad högst så är jag tillbaka på planen igen för jag saknar det! ne jag måste bli bra i ljumskarna nu!! ska gå till frisk i praktiken igen och fråga vad jag ska göra, var där förra året och då fick jag övningar för benen,ryggen och magen, men de hjälpte inget, fick nästan mer ont.


Tisdag 24/1

Nu är det 2 timmar kvar tills jag börjar jobbet, då ska jag hinna gå ut med zeke,laga något lätt att äta innan och blogga haha, hoppas dagen/kvällen går lika snabbt igen:)

Jag gick faktiskt upp 10.10 idag som jag sa, eller jag sa att jag skulle ställa klockan på 10.00 och sedan gå upp när jag orkar, men jag vaknade första gången vid halv 9!! och somnade om och vaknade när klockan ringde, och sedan snoozade jag 10 min:D duktig tjej är jag:D vet att detta inte är så tidigt för er men för mig är det tidigt som brukar sova till 11.30 :Dmen det känns bättre att komma upp tidigare när man ska iväg och jobba vid 2 eller halv 4, då hinner man göra lite innnan med.

Idag är det ju ett sånt jättefint väder också, då är det skönt att jobba tycker jag:) så tråkigt när det är grått och regnigt. Då bli man ju så blöt om fötterna och trött , = ingen bra jobbdag isf. Längtar tills våren då det är lagom varmt ute och solen lyser och allt känns så skönt då när man jobbar:) och sedan kommer sommaren då man kan ta med de äldre ut i solen och sätta sig och lyssna på fåglarna och prata om förr i tiden :)

Snart är det lön också, får mig på fredag dock, då ska jag inskaffa lite saker! måste ha några nya slingor i håret med, har ju bara kvar 30 stycken som jag satte i här i Sverige, de andra 80 från thailand har jag dragit ur hehe:D

mm väldigt intressant inlägg eller hur ? hahaha


Haha fin bild på oss va?:D



Min kväll

God kväll,

Nu har jag jobbat klart, eller om 20 minuter men jag har inget mer att göra, jag har gjort allt jag ska göra. Nu börjar jag bli hungrig med, och sedan har jag tandvärk OCH magknip på det, haha bra kväll:) 
 
Kvällen har gått mycket fort som jag anade, men det är ju bra:) i morgon börjar jag 2, då kommer jag inte hinna göra mycket, men jag ska faktiskt ställa klockan på 10.00 i morgon!! så får jag se när jag orkar ta mig ur sängen, måste ju hinna göra något innan jobbet annars känns dagen meningslös haha. kanske gå en långprommenad med Zeke och sedan städa lite kanske.

Jag har tänk att söka ett nytt sommarjobb i år faktiskt, vill testa på lite olika saker så jag vet vad jag vill göra, jag ska söka till BB som undersköterska där, barnskötare eller på förlossningen:) hade vart spännande, och så gosa med alla bebisar är ju ett plus!

Ska ringa deras chef i morgon och kolla med henne:)




Kommande vecka

Hejsan!

Igår blev det inte mycket bloggande, min dator var ju som sagt väldigt väldigt seg, och idag ska jag jobba 15.30-22.00 så blir inte mycket mer efter detta inlägget heller, kankse bli något mer;) Denna veckan har jag inte så mycket planerat,  förutom jobb, det gör jag varje dag utan fredag denna veckan! kul! men men. sedan ska jag försöka träna fotboll på onsdag och fredag, mina ljumskar krånglade ju nu igen när jag gjorde min första uteträning förra veckan. sedan på fredag ska jag vara med mamma, gå i stan lite och sedan hem hit så ska jag försöka få henne blond igen:)

Sedan kommer jag nog inte hinna med mycket mer denna veckan när det är så mycket jobb.

Nu ska jag gå ut med Zeke på en prommenad, och sedan när jag kommer tillbaka ska jag skala potatis som isak ska göra sedan med kött:D Oxh sen får jag ta mig ner till jobbet för 6 timmars jobb, kommer gå fort så är jag hemma igen! :)

En bild på mig, Älsklingen och två katter i thailand 2010


Mardrömmar!

Fy vilken hemsk mardröm jag hade in natt! Drömmde att våran älskade Zeke dog!!

Vi var tydligen ute på skärgåren jag och några till (kommer inte ihåg vilka) så hade jag två hundar till som var mina, så hade jag släppt ut alla hundar så de fick leka av sig under dagen, och  sedan hade jag och de andra gått in och kollat film och gjort annat i 6 timmar, utan att kolla till hundarna!

Sedan tillslut fick jag för mig att jag skulle kolla till hundarna ute, när jag väl kommer ut så sitter min lillebror på klipporna med en söndersliten Zeke, och berättar att zeke är död, att en räv eller något hade dödat honom, då bröt jag ihop och fick sånna skuldkänslor för jag inte hade kollat till de på 6 timmar, (hade ju aldrig gjort detta i verkligenheten, då kollar jag till zeke varje 5 minutare om han är ute själv någonstans hehe)
Sen så var jag ledsen under resten av drömmen, dagen därpå åkte vi hem från skärgården med zeke i tankarna hela tiden, allt vi lärt han under 1 år och hur han alltid kom och sa hej på morgonen när Isaks väckarklocka ringde, och allt annat som är speciellt med honom var bara borta nu:(

Men tillslut så vaknade jag och Zeke låg på Isaks kudde precis jämte mig och titta upp på mig och la sig på rygg och ville att jag skulle klia honom, då grät jag och förstod att det bara var en dröm! puuu.

Vill aldrig någonsin drömma något sådant igen!!!






Födelsedagsparty med mina brudar!

Hejsan igen. (detta inlägget skulle upp för några timmarsedan, men min dator vill inte sammarbeta!)

Har vart nere och solat lite och sedan var jag tvungen att städat lite här hemma och duscha och käkat, därför jag inte lagt in bilderna tidigare.

Nu ska ni få massa bilder sedan igår:) vi var som sagt hemma hos mig först och sedan blev det utgång till X&Y, väldigt lyckad kväll tack till alla er som kom och förgyllde mig dag:D!


De första partypinglorna har anlätt




Mina fina tjejer

Ticki spelar wii

Jenny:)

Mobilnördar

Min berömda min!

Haha Elin ba: ska nog ta mig ett chips till:D

Fina Johanna:)

Louise har kul med en saltpinne i sin bål:D

Haha linn är du trött på choklad?

Fina Anna

Älskade jessie ville inte vara med på ett seriöst kort <3

Fina Emina

Glad tjej



Paket:)





Sååå fin

Sött linn;)



HAHAH Lowa vad gör du?

Kolla min vänsterarm:O haha

Jag vann, men lowa trodde hon vann haha






Jag och min barndomskompis Anna:)


Lägger in bilderna på presenterna i morgon:)





morgon

God morgon, Vaknade vid kvart över 9 imorse och kunde inte somna om, gick ut med zeke och sedan kännde lite och la mig i sängen igen, igår var en jättekul kväll alla mina flickor kom och firade mig ( utom elli,minela och några till) och det blev så lyckat, massa fina presenter fick jag,mina brudar vet vad jag vill ha!:-) Eeh jag skriver mer på datorn sen, går för segt på mobilen, då får ni massa bilder med:-)

Hemma och slutkörd i huvud och kropp

Hejsan!

Äntligen har jag tid för blogga! Idag har jag ju jobbat till 15.30 som gick fort som vanligt, sedan gick jag och solade, och sedan gick jag runt på stan mes brorsan och försökte hitta något att ha på mig tills i morgon, men hittade NADA! hopplöst fall för mig, hittar aldrig något när jag verkligen behöver det, men när jag inte behöver ja då ska man hitta såklart! Sedan gick jag även in och "skrota" mitt guldhalsband och fick 776 kr för det, köpte en cocos body lotion på the body shop och sedan shoppa lite saft på systemet!

När jag kom hem slängde jag mig i duschen och nu sitter jag i soffan med mitt älskade brownie ljus och väntar tills Isak kommer hem från träningen och har köpt tacos!! (han åkte precis!) så om kanske 2 timmar får jag mat! är döö hungrig!


Ska bli så roligt i morgon, kul att så många kunde komma med. För de som missat, jag ska ha party för mig som fyllde år i måndag! :) Vi ska först vara hemma hos mig med lite spel,sång,dans,dricka och ha allmänt jävla kul, sedan dra de som vill ut någonstans!! :)



Mmmm sommar hade inte vart fel nu!


Inget bloggande

Idag har jag inte bloggat något, har inte orkat sätta igång min sega dator, sedan har jag vart och ätit på renäsannsen med pappa och sedan stack jag till jobbet kvart över 3, i morgon jobbar jag 07.00-15.30 sedan ska jag nog sola och kankse kolla efter något att ha på sig på lördag, sen också kanske med pappa till kyrkogården och sedan äntligen hem och ta det lugnt.

Lär ju inte bli mycket bloggande i morgon heller
. men något inlägg ska jag väl klämma in:)

Spikmatta

Nu har jag precis legat på spikmattan, klarade bara 10 minuter, gör ju så ont och så blir det helt kokhett i ryggen, men det ska ju tydligen vara bra för ryggen, ska göra detta varje dag och se om min rygg blir bättre, har ju problem annars också med ryggen, så är inte bara för detta jag fick i lördags på jobbet som jag ska börja med det, har en dålig kota i ländryggen (i L4) som det fattas en benbit i, (tror dom) som gör att det trycker på nerverna, och detta har jag haft sedan jag var 14 år, var mycker värre innan, då kunde jag inte ens spela fotboll eller knappt gå utan att det högg till, men har vart hos massa naprapater,ostiopater,sjukgymnaster mm. Nu gör jag inget sånt för ryggen längre, utan tränar bara fotboll och gymmar.








Övernaturliga saker

Nu ska jag berätta lite om övernaturliga saker, jag vet att det är många som tror det är inbillning och bara strunt prat, men eftersom jag sett detta själv med egna ögon och även hört så många andra som också ser saker så är jag mer säker på detta.

Det började när jag var ca 14,15 år som jag började se skepnader i mitt sovrum mitt i natten, jag brukar aldrig vakna om det är inte är något som man kan vakna av, tex något som rör mig eller säger något, så jag kan alltså vakna upp mitt i natten och se en svart skepnad som ser ut som en gubbe lite då och då i sovrummet eller utanför dörren, det är alltid en gubbe jag ser, och oftast har han en hatt, käpp och en svart lång rock, denna skepnaden (anden) har följt mig ändå tills nu, vart jag än är kan jag se den, om jag är utomlands, hemma hos mig, sover borta, ah ni fattar.

För några årsedan när jag bodde i mitt barndomshus så vaknade jag upp mitt i natten av att jag hörde fotsteg på våran altan som var precis vid mitt rum, så jag tassade upp och öppnade min dörr endast några cm för att kolla ut på altanen, och då ser jag en man/kille sitta i våran soffa där ute med ansiktet vänt in till vårat fönster. snacka om att jag blev rädd, så jag hoppade ner i sänegn och drog täcket över huvudet och låg och tänkte på vad det kunde vart, om det var någon komips som jävlades med mig, men klockan var liksom 03.30 på en lördag och knappt några bussar gick till frufällan då. Dessutom var jag SJÄLV hemma! panik, pappa var nog i utomlands då tror jag, så dagen därpå ringde jag runt alla jag kände och frågade om de kunde sova hos mig, och kom ihåg att inte en enda kunde, men sen på kvällen fick jag tag i en kompis som jag fick sova hos, som tur var.

Nästa dag kollade jag med några som jag trodde det kanske kunde vara, men det var ingen av de, så då var det verkligen en skepnad jag såg!

Sen en annan gång kunde jag vakna upp på natten av att jag såg massa spindlar i min säng och försökte borsta bort de med hjärtat i halsgropen. så sprang jag och tände och då var de borta :S

Men det som händer mest och som jag ser är ju skepnaderna jag ser av en man i sovrummet, han kan antingen stå mitt framför mig, eller komma ut från väggen jämte mitt huvud! (då blev jag rädd när jag såg det) men för det mesta blir jag inte rädd utan ligger bara och kollar och sedan somnar jag om. Ni tror säkert jag inbillar mig nu och hittar på men det gör jag inte! är liksom inte bra på hitta på saker och skriva en berättelse om det som jag gör nu.

Sedan kan jag känna kalla vindpustar i ansiktet när jag ligger och inte ha somnat som håller på ett tag och sedan slutar de, och även att jag känner mig iaktagen.
Nu har jag även märkt en annan sak i våran lägenhet som jag blivit lite "rädd" för, det är nämligen våran ram med ett kort på mig och isak i som crider sig åtvänster håll när jag alltid går och ställer tillbaka det rakt, så morgonen efter så står det snett igen. :S lite scary!

Jag skulle vilja veta vem det är är som hemsöker mig, det hade nog kankse känns skönare att veta vem det är, för mannen är ju inte hotfull eller något, han liksom bara visar sig för mig och vill väl att jag ska se honom. Jag skulle vilja gå till en taråkvinna eller vad det heter, som kan sånt, ska jag nog göra snart, så kankse hon ser att jag har de krafterna att kunna se och tala med andrar.

Jag fick bekräftat att detta låg i släkten också på min födelsedag, farmor och jag kom nämligen in på detta och då berättade hon att hon kunde se vad som kommer hända när hon var liten, det var så att farmors hade drömt om att hennes mamma satt och läste en saga för henne, och sedan tänkte hon att hon dog samma kväll, sedan på morgonen så hade farmor en klump i magen och kände på sig att något inte stod rätt till, då hittade hon sin mamma död vid sängkanten! helt frisk och allt, så hon hade alltså drömt om någon som hände samma natt!.

Även min pappa och farmors moster och morfar kunde med känna av detta. Så hon berättade lite historier om vad de sett och gjort. Läskigt att just jag fått ärva detta med.

Ville bara dela med mig av detta, ni behöver inte tro på det men jag lovar att jag inte inbillar mig!


Här är bilden på ramen som börjat flytta på sig åt vänster!

Såhär ser skepnaden ut fast gubben har en långrock och hatt ibland då

Matlagning på gång

Det är ju min vecka denna veckan att laga mat, så det håller jag på med just nu, idag blir det kyckling med röd curry och ris:) får se om jag lyckas idag med, med maten:) jag köpte faktiskt en färdig burk med röd curry sås så det är ju bara att blanda i kycklingen, svårt att göra fel;) hehe

Efter vi ätit så tänkte vi gå en långprommenad med Zeke, han har inte rört sig så mycket på 2 dagar nu, dessutom älskar han ju att gå ut och gå, så han kan sniffa överallt!


Zeke är rädd för ballonger sen han bet sönder en på min födelsedag haha och här ligger en i hans sovplats:)


YES YES YES!

Min chef ringde mig precis och sa att jag hade fått förlängt vikariat i 2 månader till på jobbet! känns as gött! Inte för att det är jättelänge men jag har ju haft detta vikariatet sedan i augusti förra året tills nu, så jag kan ju fortfarande behålla det längre om de fortfarande behöver personal på jobbet, som jag hoppas på, men självklart är det jättejobbigt att inte vara säkert på om man har jobb om 2 månader, man vill ju helst ha fast jobb, men det kommer så småningom, man får kämpa på och visa framfötterna så de vill ha kvar mig.

Så nu behöver jag inte oroa mig förrens om 2 månader igen haha:)







Tjenixen

Nu har jag städat och käkat frukost och plockat lite här hemma, sitter just nu och kollar på när & fjärran, just nu visar de kust till kust USA. Är faktiskt kul att se historia och olika resemål om man är intresserad av resor som mig:) Snart måste jag börja planera nästa resemål, tänkte åka när Isak får nya semesterdagar, alltså i April, då blir det kankse bli filipinerna eller kapstaden:) Vill så gärna åka på safari i Afrika, tänk vad coolt att se riktiga lejon och noshörningar bara någon meter ifrån en i en solnedegång som är helt orange.


Nu kom pappa förbi med zeke, han kom och hämtade han i går eftermiddag eftersom jag skulle jobba dag idag, men jag fick ju vara hemma  idag för ryggen men, inte så bra för min rygg att lyfta och sånt. men tänkte gå på träningen idag som är 1 timma bara, och känna mig lite för, är nog bra att röra sig lite. Men i morgon ska jag gå till jobbet, jobbar 15.30-22.00 då sedan fredag dag och sen är jag ledig i helgen:)

Badhuset

Nu ligger jag nerbäddad i sängen, kännde så ren och dräggen efter badhuset, har vart en supermysig dag, det var så härligt i badhuset, vi simmade 20 längder (inte så mkt men ändå) sedan bubblade vi, sen gick kin kall och ångbadet så skönt att vara sitta där. Man borde gå dit oftare. Ska vara hemma imorgon med för ryggen:-/ det är bättre men inte helt okej. Nu ska jag sova så bloggar mer i morgon Natti natti

Våran dag

Nu håller jag på att laga torsk med äggsås och potatis:D shit värsta kocken! det brukade alltid pappa göra när jag var lite, och det var så gott då tyckte jag, får vi se om jag lyckas bra med detta nu med då!

Sedan när Isak kommer hem ska vi åka till badhuset och mysa & slappa lite, är så skönt att simma några längder och sedan bubbla och sitta i kall & ångbadet,
Efter det ska vi hem och laga middag och tända massa goda doftljus och bara ta vara på dagen vi har idag med varandra!



2 år tillsammans

Idag firar jag och Isak 2 år tillsammans. och jag tänkte berätta för er hur vi träffades.

Det var Minelas förtjänst att vi träffades för hon visade mig en bild på honom på facebook där han inte hade någon tröja på sig och det gillade jag förståss, så jag började skriva till honom direkt när han accepterat vänförfrågan. Efter ett tag vi snackat så kom det fram att han spanat in mig ett bra tag i skolan, och han har gått in på min sida på facebook ett tag och kollat om jag hade pojkvän som jag då hade och sedan kollat tillbaka efter någon månad igen för att se om jag var singel men det var jag inte än på ett tag. Men tillslut blir jag det, (som tur var) och jag som aldrig hade märkt av eller sett Isak i skolan.

Vi skrev med varandra varje dag vi hade ledig tid, och ända in på natten, Så frågade han om jag tränade något och jag sa fotboll och ibland gym, då sa han att han tränade på Borås hälso studio och att han tyckte jag borde komma dit och träna, så nästa dag tog jag med mig Minela och Johanna dit, jag träffade jag honom redan i entré dörren (oj då, kom visst dit exakt samtidigt, undra hur det kom sig)  och min mage var helt konstig när jag såg han, jag blev så nervös, men han var så lätt att prata med från första stund så det gick bra. Jag bytte om och började träna, så kom han fram till mig och började prata och hjälpa mig med vikterna, då sa minela och johanna att det syntes att han var intresserad, men jag trodde absolut inte han ville han mig.

Så var det tillbaka till datorn och chatten igen på Msn, vi la ner oändligt många timmar vid datorn, men det var det värt,
Sen var det dags för mig att fylla 20, och han var såklart bjuden, jag var så nervös hela den dagen för jag visste att han skulle komma, timmarna gick in på kvällen och han kom inte, men sedan tillslut så sa någon att isak var här, då knöt de sig i magen igen och jag blev helt ifrån mig, så såg jag han hänga upp sin jacka och kom emot mig och gav mig en kram och sa grattis, ååå vad det pirrade då, efter någon timma så satte någon av mina kompisar på en lugn låt så det var meningen att vi skulle dans, så jag och Isak gick in ensamma på dansgolvet och började dansa, det var så mysigt. och kände direkt att han ville jag ha.

Nästa dag träffades vi också och sen dess har vi vart med varandra varje dag! jag flyttade hem till honom efter 5,6 månader och bodde där i nästan 8 månader innan vi fick våran lägenhet som vi bor i nu med våran älskade hund!


Hos Phouc  i April 2010


Svullen tjej check



















Älskar dig Isak Melin! <3<3



Min födelsedag i bilder

Hejsan allihopa!

Nu har jag vaknat upp och gått ut med Zeke ätigt frukost och lite smått sådär, har fortfarande ont i ryggen sen jag jobbade i lördags! hoppas det går över snart, jag och isak tänkte åka till badhuset idag, det ska vara bra för ryggen.

Nu tänkte jag lägga ut lite bilder sen igår.

Firade jag ju med släkten, och på lördag blir det fest med mina pinglor! :)

Farmors goda smårgåstårta:)

Som pappa gillade skarpt!

Kul att någon mer än farmor och isak är med på bilden, men vad glada de ser ut då haha

Älsklingen skär tårtorna som egentligen skulle tinat i 5 timmar innan, upps hehe

Jag vid tårtorna:D


Mammas vovve ludde var också på kalas haha,

Bra fotograf? haha ballong, kaffepåse och ett huvud ivägen haha

Haha kolla minen!

Broder och hans sambo som ska ha barn i maj!!<3

Jag vid mina presenter.

Älskade underbara doftljus! Blueberry muffin, Brownie delight och cream vanilia

Bästa presenten;)

Smala desserer, någon som vill jag ska gå ner ivikt? haha

Rose vin:)

Ansikts Masker och fotmask

Massa konstiga DVDer haha

Choklad!!

Massageolja

fick en av mina älsklingar!!

Massage!

Body lotion blueberry

Jag ville egentligen ha cocos men brorsan köpte fel:) men det gör inget!

Den här köpte jag själv

och denna

Tulpaner:)






Helt slut

Nu är allt över, alla har åkt hem och jag säckar snart ihop:) men det var det värt, mysigt när alla kom och massa fina presenter fick jag:)

Bloggar mer i morgon ska mysa lite nu och ta vara på de få timmarna som är kvar av min dag!

Färdigstädat

Äntligen är jag klar! gud vad jobbigt, särskillt när man har ont i ryggen med! det ser ut som värsta barnkalaset här ju hahah, ballonger och serpentiner:D:D men det är så det ska vara. Nu ska jag hoppa in i duschen för andra gången idag och fixa till mig med!

Bilder får ni ikväll:)

Fix å trix

Min rygg är lite bättre idag än igår faktiskt, men gör fortfarande ont:/ undra vad det kan vara. känns som världens träningsvärk plus någonting mer:S


Ne nu ska jag dra mig ner mot stan och sola lite :) Sedan när jag kommer hem måste jag börja med allt! laga mat ska jag med göra, puu.


My birthday today! :)

Gooood Morgon!!!

Idag är det min dag, fyller nämligen 22 år! Shit asså, snart pensionär om åren går såhär snabbt! Idag har jag fyllt upp, ska städa,sola,fixa mig,rasta zeke haha,duka,blåsa upp ballonger (jag vet att jag är töntigt, men jag vill ha så det så man ser att någon fyller år) hehe, ja sen är det säkert massa andra saker med som jag inte kommer på:)

Klockan 18.00 ikväll kommer lite av släkten mamma,pappa, brödrarna m sambo, isaks mamma och pappa och sedan min farmor!! ska bli mysigt att alla kommer hit hem till oss:)


Några biler från när jag fyllde 20! 2 årsedan ju:O

Jag och mina fina tjejer


Jag och min älskade Elin



Myskväll med Elin

Godkväll,

Nu har jag och Elin precis vart och köpt thaimat (idag igen)! Hehe och hyrt en svensk film som heter försvunnen, får hoppas den är bra då jag och Elin inte är så bra på välja filmer:-) så nu har vi tänt massa värme och doftljus och burrat ner oss i soffan. Lowa kom från jobbet vid 8 med så hon myste lite med oss också:D
Lägger inte in bilder i kväll när jag har datorn, går ju inte med min mobil.!:@

Byebye




Spännande film men väldigt dålig! haha









aj min rygg

Hejsan, Idag blev det inget jobb för mig, fick så otroligt ont i min rygg igår och värre blev det i natt, kom inte ur sängen:-( måste blivit sen jag jobbade igår, har inte gjort något annat jobbigt. Idag ska jag till min kära Elin, vi ska bara mysa och snacka skit:-) Ha en bra dag!

PW

Blev en liten powerwalk nu på kvällskvisten, var faktiskt jättegött att röra på dököttet:-) nu ska vi kolla ett avsnitt av greýs och sedan ska jag lägga mig ska ju upp vid 06.00 i morgon för 8 timmars jobb:-/ sen är jag äntligen ledig!:-) nästa vecka kommer bli en bra vecka, fotbollsträningarna,födelsedag,kalas,fest mm:-) Natti natti

Gladiatorerna


Nu har brorsan och Sara åkt hem, de hade fått med sig mammas hund på provning i en vecka, eftersom de kankse ska köpa en hund så sa mamma att de kan låna hennes hund innan de köper någon för att se hur det är. Nu ska jag och  älsklingen kolla gladiatorerna och käka godis, (eller jag då).





Besök ikväll! :)

Nu är jag hemma, eller har vart i 1 timma knappt, började med att tvätta när jag kom hem och städa, eftersom min bror å hans tjej kommer vid halv 6, och nu måste jag duscha känner mig så äcklig nu när man jobbat sen 7 i morse och städat här hemma:/ :)

Isak är och hämtar mat på Spice and rice åt mig! Yummie! är vrålhungrig nu igen!



Vi när vi var små

Studenten 2010


åå vad jag saknar skolan! Träffa Johanna Elin och Lowa varje dag! det blir ju inte så ofta nu man träffar de för man jobbar olika och sånt. Fast är ju jätteskönt att slippa allt plugg som skulle vara inne efter en viss tid och alla deadline! (som jag alltid lämnade in typ 2 veckor efter deadlinen:D) hehe.














Seriösa tjejer

Danslektioner på svenskalektionen

Johanna offrade mycket tid till att sova på lektionerna:D

Jag och fina elin


 

Har nog en miljard bilder sen skoltiden








Äntligen Mat!

Äntligen fått i mig mat, var så hungrig så det lät som en åska i magen nyss! :) Det blev Isaks goda bannpasta med kycklig i sås idag med:) nu är det bara 4 timmar kvar, och de kommer gå snabbt! :)



En bild på mig på Linns Halloween fest:)


Godmorgon!

Godmorgon alla pigga och glada, Mår bättre i magen idag fast inte helt 100 än, kniper lite än:-( är på jobbet nu och har nyss börjat, bara 7 timmar kvar!! Sen får jag besök av broderkakan och hans tjej i eftermiddag:-) Ne nu måste jag jobba vidare, Bye bye hörs vid lunch

sovdax

Nu var filmen slut, och den var väl rätt bra:-) magknipet har inte släppt än:-/ men ska försöka sova nu så kanske det är borta tills imorgon bitti, Sov gott!

kramp!

Godkväll! Gick hem från jobbet vid halv 10, för jag hade sån magknip, kunde inte stå,sitta eller ligga utan att det gjorde ont:-/ riktigt krampar i magen! Hoppas det blir bra tills imorgon så jag kan jobba. Nu har Isak gjort bandpasta med kyckling i någon god sås, hoppas det går ner utan att det gör ännu ondare sen. det blir film även ikväll, conan the barbarian:-) Byebye

Kroatien 2011

Här är lite bilder sen jag och pappa var i Kroatien i maj förra året:) var inte så varmt då, runt 20 grader, och jag frös typ hela tiden haha, men vi blev bruna ändå:)

Flygplanet ner































Nu börjar min jobbhelg !

Hejsan.

Jag vaknade för 2 timmar sedan av att isak kom tillbaka från jobbet för han mådde dåligt, så jag gick upp strax efter det, nu sitter jag här i soffan och taggar jobb, jobbar 15.30.22.00 idag sedan 7-16 i morgon och på söndag! men det kommer gå fort och snart är det över.

ska komma på något kul att blogga om ni, hmm, kommer i nästa inlägg om några minuter isf:D

Byebye

Filmdax

Nu blir det film med älsklingen:) Den nya med Jim carrey:D Ska lägga mig på spikmattan först en stund för jag har lite ont i ryggen!

Hörs i morgon ! byebye

Badat Zeke

Zeke gillar inte att bada, men han försöker inte heller smita, bara något steg någon gång när han tror jag inte ser, men då ställer jag tillbaka han längst in i duschen igen, sedan när han är klar och jag försökt torka han så gott jag kan och sedan släpper lös han så blir han helt tokig, springer runt i lägenheten i 120 km/h och upp i soffan ner igen, upp i sängen ner igen och så gnider han sig mot täcke och allt! Så rolig haha ni skulle sett, synd att jag inte filmade.




Början på duschningen



Kolla min arm här!! Läskigt haha

Tassarna

Åså schampo

När man vänder ryggen till så passar han på att ta min nya toffla och tugga på!

Mm gnaga gnaga innan matte tar den

Haha här vilade han, så tappade han tofflan på golvet


Tips:)

Här har ni en jättebra kräm för ansikte och kropp, men jag har den mest till ansiktet, huden blir så len av den här, smörjer in mig varje kväll med denna.

Finns på Hm för typ 35-40 kr

Inhandlat

Här är mina "kap" för idag! haha

Mascara

Bästa Schampo & Balsamet

Jättegoa tofflor, ja, jag vet att det är jultofflor, men de kostade bara 30 kr:D



Fullspäckad dag!

Puuu, äntligen kan jag slå mig ner i soffan, fullt upp idag fast jag är ledig och ska ta det lugnt,

Först så var jag ju ute med pappa och käka, det blev Golden elefant (Thai mat för de som inte vet)
Sedan när vi var proppmätta och belåtna gick vi runt lite snabbt i stan för att jag skulle köpa en mascara, fast det blev schampo och balsam och ett par goa tofflor med hehe, efter det så gick vi till guldfynd för att kolla värdet på mitt guldhalsband jag fick av av morfar i julklapp som var hans gammla, Vet inte om jag ska behålla de eller ta pengarna som de är värt för det.

Efter det åkte vi till JC i knalle för att hämta mina jeans och även sy upp de. Efter det åkte vi och solade i 25 min. Sedan åkte vi hem till mig och fikade, och sedan gick jag ut med Zeke i 1 h och 30 min i raskt tempo, när jag kom hem så slängde jag in honom i duschen och sendan även mig. OCH nu sitter jag i soffan och ska blogga! Känner att det blev mycket "sedan" i detta inlägget haha.









Pinnar Pinnar Pinnar

Zeke hittade ännu en pinne igår som han skulle ha med sig in, och det fick ha till slut med, men jag kastade ut den när han inte såg, (trodde jag) men då hann han se det och skulle hoppa 1 meter upp i luften för att fånga den. haha

Lite senare ikväll ska jag ta med Zeke på en lååångpromenad runt hässle,hulta och villastan, jag tänkte egentligen dra med Isak till gymmet med tycker Zeke ska få lite sällskap och motion idag med:)


HAHA söt han är då !





Äckliga regnet förstörde min skönhetssömn

God dag!

Gick upp för en stund sedan hehe, orkade inte blogga igår kväll när jag kom hem.

Inatt har jag sovit så dåligt, det äckliga regnet hindrade mig, sen vaknade jag 30 minuter innan Isaks klocka ringde, då var jag vaken tills han åkte, sen fick jag ryck på regnet eftersom jag inte kunde somna då var jag tvungen att göra något åt att de smattrade så mot fönsterbläcket, jag satte 3 handdukar på fönsterbläcket och lite av handdukarna var mellan fönstret och sen stängde jag det så handdukarna satt fast!  det hjälpte faktiskt lite, men tryckte in en öronpropp på det med, sedan sov jag tills min mobil ringde, det var det JC som ringde och sa att mina jeans var fixade så jag kunde komma in och hämta de när jag kan.

Nu har jag käkat lite yoghurt och cherious, får inte äta för mycket ju, jag och pappa ska nämligen ut och äta idag med, gör det typ 2 ggr i veckan:) hehe.  Idag måste det bli thai, är så sugen på det nu!



Såhär såg det ut i morse:D



seg och ont i fötterna

God kväll allihopa, Snart är jobbkvällen över, är seg i kroppen och ont i fötterna, ska bli så skönt att gå hem sen, och dessutom vara ledig i morgon, jag har fortfarande inte fått tag i chefen angående mitt vikariat, men i morgon ska jag ringa henne, eller ta med zeke och gå ner till jobbet, tar ju bara 3 minuter:-) Ne nu måste jag jobba vidare, hörs senare förmodligen, byebye

Boll

Zeke försöker få bort allt typ på bollen här haha



Och här åkte bollen i marken och Zeke orkade inte ta upp den så då ligger han och kollar på den och vill att jag ska ta upp den.

Orädd katt


Orädd katt, och en hund som inte bryr sig haha


Katten skulle strykas sig mig allt, mitt ben,linan till kopplet, marken haha

Snön borta

Då var snön borta. försökte få in en bild på hur det såg ut i går med, med det ville sig inte, ska försöka ikväll igen sen, Ska strax gå ut med Zeke igen innan jag går till jobbet.

I helgen ska mitt lag åka till Göteborg och ha teambuildning, som innebär träning,bo på hotell och utgång på kvällen, och jag missar det för jag jobbar hela helgen:(   Men men jag får pengar iaf!   



En bild från idag i köksfönstret





god morgon

God morgon, Vaknade med huvudvärk och en glad zeke som kom och hoppade på mig, nu ska vi gå ut och gå lite, sen kommer jag inte hinna så mycket innan jobbet, får se om jag slänger in något innan jag går, hoppas ni mår bra idag, Byebye

Trötter och hungrig

God kväll alla,
Nu sitter jag i soffan och kollar greýs såklart:) börjar bli hungrig med, får ta och kolla i kylen efter något ätbart:) Är så trött nu, konstigt brukar jag inte vara när jag är ledig eller har haft sovmorgon, är nog min stora insats idag på gymmet som har tröttat om min kropp haha. Imorgon ska jag jobba 14.00-22.00 sen på torsdag är jag ledig igen, då blir det nog gymmet igen, måste ju hålla igång när jag inte kan träna fotboll för jag jobbbar kväll. Ne nu orkar jag inte sitta id datorn mer, ska kolla något mer avsnitt av greýs och sen nana, hörs i morgon vid 11.30 tiden när jag vaknat ur min skönhetssömn:) Natti natti



En bild på mig när jag hade vart ute i snökaoset för någon dagsedan.













Gymmet

Nu har jag tränat och solat klart, men ska stanna kvar på gymmet för isak ska stänga vid 9, jag körde två varv på milton som cirkelprogrammet heter, varav ett varv är 17 minuter, det är armar,ben,rygg,bröst och kondition man tränar, väldigt bra om jag får säga, det är bara dock Borås hälsostudio som har det än så länge, det kommer från USA. Ni ska få bild på hur det ser ut sen när jag kommer hem:-) Bye




Såhär ser det ut,  alla stationer står runt i en cirkel med en vattenfyllt pelare, när vattnet i pelaren bubblar så ska man köra så många repitioner som man hinner innan bubblorna slutar, sen när man går på konditionsstationerna så gör man 100% i 4 minuter och då är det cykel och crosstrainern (vet ej hur det svavas) som gäller i konditionen. sen har man ett personligt kort som man stoppar i varje ny station så ställer den in mina vikter som man hade förra gången, och man kan lägga på mer tyngd eller ta bort också. Ett väldigt bra program att köra när man inte vet riktigt vilka övningar man ska köra när man kommer till gymmet.












En ledig tisdag

Nu kom jag precis hem, det blev kycklingsallad för mig, blev proppmätt efter knappt halva tallriken. Efter vi ätigt åkte vi och lämnade in mina jeans som gick sönder i morse, råkade dra lite hårt i dragkedjan:-D. Efter det åkte vi och kollade på hemmakväll i stan och i knalle efter nyckeln till frihet som pappa vart på jakt efter fanns, efter 20 minuters letande hittade vi den i knalleland, det skulle nämligen finnas 1 dvs kvar att köpa av den för 69 kr så det var ju bra! Efter det åkte vi och handlade mat, och sedan och kollade på lägenheten, men jag tyckte inte den var så fin, men man kan ju göra om den med lite nya tapeter och så:-) men pappa ska leta fler lägenheter som han kan ha som förslag. Nu ska jag kolla lite greýs innan vi ska till gymmet, bilder får ni senare ikväll när jag kommit hem för nu bloggar jag från mobilen och jag kan inte lägga in bilder från den, eller kan kan jag säkert men inte så att jag förstår. Byebye




Blev lite dåliga bilden med min mobil.

Maaaat

Ne nu kommer pappa om 10 minuter och Zeke har rastats precis! undra vad det blir för ställe idag vi ska äta på, jag vill Golden elefant, får hoppas pappa med är sugen på det! :)

Sedan ska vi ju kolla på en lägenhet till pappa, hoppas den är fin så han kan buda på den:) ikväll sen ska jag med Isak till gymmet och köra ett jättebra cirkelpass ! ni kanske undrar varför jag inte skrivit så mycket om träning än, men det är bara för vi har haft uppehåll nu under julen och nyår, men träningen börjar denna veckan, men jag jobbar kvällar då, så får se nästa vecka om jag kan byta isf.

jaja
Hörs när jag kommer hem sen puss!

Mina Parfymer

Här är mina godingar, fast saknar några som jag nog kommer inskaffa inom kort, jag älskar parfymer och doftljus!!


Favvoriten Nr 1 Lìmpèratrice 3 D&G

Den här fick jag av pappa i julklapp, Replay

Party Parfym Britney Spears Midnight Fantasy

Bruna Banani

JLo Sunkissed glow




Och dessam ska jag köpa! :)


Smuts Zeke :)

Så fort snön kommer så ser man att Zeke inte är så vit som det ser ut annars :D


Här är han påväg till en pinne!

Här går den stackars katten till bilen, fy skamm fy skamm haha, ne stackarn:(

Frulle

Nu är jag snart fördig med allt haha, ska bara platta håret och ta på mig något:)


Min frulle idag:) intressant va? haha, två rostade mackor med ost och paprika och sedan god morgon juice utan fruktkött, hatar med fruktkött










katt

God dag på er! Nu har jag precis ätigt upp frukosten och vart ute med zeke, han lekte som vanligt i snön och kissade 20,30 ggr haha han borde ha en blåsa lika stor som ett bowlingklot. Vi träffade en katt som bor här nedanför också span ville gosa massa, så blev kvar där i 15 min extra, tyckte synd om den, tror den ville komma in, så gav jag den lite lever godis som var zekes och det älskade den och mummsade i sig allt jag hade. Sen gick den och satte sig under en bil, kanske för det varmt var där under:-( Ne nu ska jag ta en dusch och fixa mig så jag ser lite männsklig ut iaf, ska ju ut och äta med pappa sen vid 2. Men skriver när jag fixat iordning mig sen:-) bye

En helt vanlig måndag

Hejsan, nu har jag kommit hem från jobbet för en stund sen sedan, var inte så jobbig dag idag, hade med zeke i 2 timmar också, det tyckte både han och tanterna om, de sa att jag gärna fick ta med honom fler gånger:-) nu håller jag och isak på att laga korvstroganoff, sedan blir det nog greýs kanske. Imorgon är jag ledig, då ska jag och pappa ut och äta och sedan kolla lägenhet till honom:-) Good bye

16.55

Fick precis ett samtal av en av samordnarna på jobbet att mitt schema börjar inte innan 16.55 så jag får ta ut det på flexen och jobba in en annan dag gratis istället, för jag har några till timmar som jag är skyldig att jobba eftersom jag bytt från dagtur till kvällstur. Så nu hinner jag vara hemma en stund till, kommer bli en väldigt kort kväll att jobba nu:) Sen är jag ledig i morgon med, skulle vilja gå på massage då men får nog vänta efter lönen:)

Haha Zeke

Haha Zeke är ju rolig, nu när vi var ute och promenad så hittade han en pinne som han bar med sig hela vägen, han fick absolut inte tappa den så han hade det stadigt i munnen, och han såg så stolt ut när han bar den, haha, sedan när vi kom till porten och skulle gå in så skulle jag ta pinnen för han får inte ha med den in och gnaga sönder den som jag vet att han kommer göra, då blev han arg på mig och skulle inte släppa pinnen, han ställde sig på bakbenen och tog tassarna runt pinnen och i munnen, men till slut så fick jag tag i den och kastade bort den haha.




Snart är det jobb och jag är seg


Ååå snart ska jag gå och jobba (om 2 h) Nu när man vart ledig i 2 dagar så blir det extra segt att gå till jobbet, men när man väl är där så är det bara kul och jag jobbar bara 6 timmar ikväll så det kommer gå fort som vanligt.
Idag ska jag fråga chefen om jag kommer få förlängt vikariat, eller om hon vet något än. Jag hoppas verkligen jag får det, orkar inte gå på timmar som jag gjorde från januari-juni förra året, man vet ju inte när man ska jobba eller någonting, och sedan kan man inte planera något heller eftersom de kan ringa in en under dagen, sen kan de ringa vid 06.30 på en lördagmorgon och säga att man ska jobba för man skrivit upp sig, inte kul!

Just nu sitter jag i soffan och ska nog slå på ett ansnitt av grey`s, låg till klockan 02.00 i natt och kollade, det var ju bara så spännande så kunde inte slita mig. Zeke ligger jämte mig och tuggar sönder en tennisboll, uttråkad kille?

Ha det så bra sålänge! :)

En bild sen förra hösten tror jag

Balen i 9:an och Gymnasiet


Här är ett balkort sedan jag gick ur 9:an och ett sedan jag gick ut gymnasiet, den blåa klänningen som jag hade på mig i gymnasiet hade jag designat själv och min moster sydde den. Den i från 9:an vet jag inte vad det var för någon trasa:D hehe hoppas inte hon jag lånade den läser min blogg.

Jag skulle vilja gå på bal igen och känna mig fin med håruppsättning och en ny fin klänning och alla som kollar på en. Om jag skulle få gå igen så skulle jag nog haft en korallfärgad klänning eller en vit:)



9:an VS Gymnasiet






vaknat ur koman

"Godmorgon" nu vaknade jag ur koman:-) ska ut på en promenix med zere nu innan frukosten, sedan är det jobb idag med, jobbar kväll idag. Om 1 vecka fyller jag 22 gaaah vill inte bli äldre nu, tiden går ju skitfort nu:-) blir lite kalas här hos oss då för släkten hade jag tänkt mig, om någon kan komma på en måndag vill säga:-) Tjingeling höra om en stund

Promenix

Nu har jag precis kommit in från en promenad runt villastade, hässleholmen och coop tog 1 h, zeke var lika pigg som vanligt fast han och pappa vart ute flera timmar i helgen, Nu ska jag nog sätta på grey`s eller Jägarna 1:) Ha en bra kväll






Jägarna

I går kollade vi på Jägarna 2, fast jag inte sett 1 :an men tänkte göra det nu ikväll, haha jag vet att jag är konstigt som ser 2:an först, men 1:an spelades nämligen in 1996 så pappa sa att man inte behövde se de i ordning. filmen var faktiskt rätt bra med:)





Hårfärger

Här är lite bilder på huir mitt hår har sett ut under ungefär 1 års tid. Blondt, olika blonda slingor,mörkbrunt/svart,brunt med ljusa slingor,orangeblondt,blont igen. När jag var som mörkast så trivdes jag inte så bra i det för jag såg så blek ut, då gjorde jag ljusare slingor i det, men då tyckte jag inte heller det blev så bra så jag bad en kompis slinga mitt hår för jag ville ha tillbaka mitt blonda hår, men då blev det orange, men köpte silvershampo efter det och använde det varje dag i typ 1 vecka, och sedan fick jag tillbaka mitt vanliga ljusa blonda igen:) Och nu efter 1 år funderar jag på göra något med håret igen, tror det blir lite olika bruna/mörkblonda slingor och fylla på mitt löshår:) med det får nog bli nästa månad kanske:)

Färgat ljusa slingor

Början på min förvandling

Lite mer bruna slingor

ska vara slingor här med ser bara brunt ut

Färgade över alla mina ljusbruna slingor, blev lite för mörkt, trivdes inte isåhär mörkt


Påväg till blondt men lite ljusare slingor i

När jag ville bli blond igen,


Såhär har jag det nu


Vilket tycker ni jag passar bäst i?

arg

Får spel snart, datorn funkar fortfarande inte, kommer inte ens in på den! Grrr så det får bli mobilupplägg sålänge, Vaknade förövrigt vid 1 idag utav att isak satte sig upp och sa att han var skithungrig haha han hade drömt om det också, idag kommer zeke hem också, han har vart hos pappa sen i fredags, isak orkade inte hämta han i går kväll för han ville se gladiatorerna, men ville såklart ha han. Hörs sedan,

cp

Det blir ingot inlägg idag, cp datorn cpar!!

Back

Detta kan jag publicera, så får ni bilder i morgon, Hejsan Nu är jag äntligen hemma, vi kom hem oskadda:) men det snöade inte alls lika mycket här i Borås ju. men det var bara bra. Jaja ska berätta om dagen idag, vi åkte ju till Linköping vid 9 tiden i morse och kom fram vid halv 12, nästan alla på isaks mammas sida var där och skulle fira hans mormor som har fyllt 80 år, det var väl 12 pers ungefär. Vi Fick mat,tårta och kakor så nu behöver man ju inte äta sött på ett tag iallafall.  Isak har två stycken kusin barn som är så otroligt söta, lilla Ava på 2,5 år och Silas på 5 år, de ville spela spel och flyga flygplan med mig hela tiden en stund innan vi skulle hem, iallafall Ava. jag ska adoptera den ungen! sååå otroligt söt är hon.











Snöstorm

Nu är vi påväg hemåt, är snöstorm ute nu, shit vad det snöar! Blir väl säkert värre och värre så närmare boråd vi kommer kan jag tänka mig. Hoppas vi kommer hem likadana som när vi åkte, är hemma om cirkus två timmar, hatar att åka bil så länge, särskillt när det snöar och mörk när man är rädd för att krocka eller åka i diket! Hörs sen.

Linköping

Är i Linköping nu ju, har precis fått min kära mobil att kunna blogga. På hitvägen sov jag nästan hela resan, var lite trångt för isak satt i mitten där bak, så fick inte så mycket kommer plats så att säga, blogga roch lägga in bilder när jag kommer hem lite senare,

Zeke

Haha zeke är rolig, när han hör någon kommer in i trappuppgången så rusar han till dörren och tror det är Husse eller matte, så står han kvar ett bra tag tills han verkligen fattar att det inte var någon som skulle in till oss, sedan efter någon timma kan han springa dit igen när portdörren öppnas ytterligare av någon granne. haha

Nu har Zeke åkt med pappa hem för vi ska ju till Linköping i morgon och han får inte plats i bilen tyvärr, sedan gillar han inte att åka bil så länge så det är bättre han är med pappa och går ut och går i skogen:)

Nu sitter jag ensam i lägenheten med yankee candle ljuset tänt och en filt omslingrad om mig, Isak åkte till sin pappa och slängde i en tvätt och lite så, men han och en kompis till han kommer sen och då blir det jag och grabbsen, film, mat och mys.





Kyrkogården

Jobbet idag gick snabbt fast jag var hur trött som helst efter att bara sovit 2 h i natt, har sovit dåligt nu i några nätter. Efter jobbet gick jag ner och soolade i 25 minuter, försöker sola 2 gånger i veckan så inte färgen ska försvinna. När jag kom hem så ringde pappa och frågade om jag skulle med till kyrkogården, och självklart hängde jag med. Vi åkte och hämtade zeke som var hemma med hussen och sedan åkte vi vidare till kyrkogården. Zeke älskar verkligen att vara där, han går och nosar överallt verkligen, och när han är vid en grav så biter han i marken och snuffar extra mycket där, tror han känner att det ligger människor där, lite läskigt.

Vi gick runt och tände ljus på släktningarnas gravar som vi gjorde förra fredagen, pappa har som regel att alltid gå dit på fredagar och tända ljus., har han gjort i några år nu. Jag frös som en liten blå när vi kom tillbaka till bilen fast jag hade mössa,vantar och vinterjacka med en stickad tröja under, Sedan åkte vi och handlade och sedan hem och fikade. Hoppas ni vart ute i det fina väderet idag.

Zeke har fått syn på något


Pappa ska fota den fina solnedgången


Fin soldedgång


Farfars grav<3



Rast

Just nu sitter jag och har rast, slutar om 1 h, är ju ett sånt underbart väder ute idag, så tror jag ska ut och fota zeke lite sedan:) Jag måste sola idag också, ska ringa och se om de har någon tid nu.

Skriver mer senare idag, nu måste jag packa maten som ska ut till de äldre:)


Vinns i DIV 4

Här är lite bilder sen vi vann DIV 4 förra året, vi har haft otur i 3 år i rad nu som vi kom 2:a och 3:a med något mål som skillde eller en match som vi förlorade för vi inte var tillräckligt taggade. Men förra året då gick det ann!  Här är lite bilder från sista seriematchen. Hoppas vi klarar att ligga kvar i 3 an nu i år:)


Här står vi uppradade fint



wiiiiii

Alla slänger sig på elli



Glada tjejer

Jag ligger bra i högen här

sköt lite raketer här sen med

Spruta skumpa på alla tyckte Ak var kul

Uppvärmning innan matchen

Här är Ak på Bolin

Uppvärmning, jag tredje från vänster, ser ut som en struts


Zeke

Nu kom jag på ett,

Tänkte berätta lite om våran hund Zeke.

Det började med att jag tyckte jag var ensam mycket på dagarna när jag jobbade kväll i början av året. Då sa jag till min sambo att "vi kanske skulle ta och skaffa en hund så jag slipper vara ensam så mycket" fast jag sa det mest för jag ville ha en hund, eftersom jag är uppväxt med hundar,katter hästar mm. Men isak gillade inte det i början men sedan efter ett tag med mitt tjat så gav han med sig och sa att vi skulle kolla runt lite på olika hundraser vilken som skulle passa oss, först ville vi ha en samojed men jag ville nog inte ha en vit hund för de skulle bli så smutsiga fort och svårt att hålla rena, sedan behöver den rasen så mycket motion och skulle nog inte trivas så bra i våran 2:a,  men efter ett tag hittade vi annonser om japanska spetsar, och det är en mindre variant av samojed, den anpassar sig till den motionen den får och är lättlärd,allergivänlig och en mycket trevlig hundras som man kan lämna bort utan problem om man behöver hundpassning, sedan stod det också att japanska spetsar är väldigt lätta att hålla rena, eftersom den rasen är allergivänliga så ramlar smutset av deras päls, när jag läste det så skulle jag kunna tänka mig en vit hund nu. :) för jag tycker ju de är otroligt fina.

Vi hittade annonser i borås tidning och på blocket om japansk spetsar. Och jag blev fäst med en gång vid det lilla djuret. Vi ringde på den annonsen som var i Borås tidning och hon frågade lite frågor om oss, hur vi bodde och om vi hade jobb mm. Sedan sa hon att vi gärna fick komma och kolla på hennes valpar när vi ville och vi bestämmde oss för veckan därpå.

Den 17/4-2011 när Zeke var 8 veckor exakt så åkte vi till Molla och kolla på honom, vi åkte direkt efter isak slutat jobba vid 16.00 och dagen innan hade vi redan vart och köpt koppel,leksak och vattenskål om vi skulle få köpa den direkt när vi hämtade han. När vi kom till Molla så kom en hel drös med hundar över oss, mamman tills valparna hennes mamma Zekes mormor) och Zekes mammas syster och de 3 små valparna, de var såå otroligt söta och jag ville bara ha med de allihopa, vi kollade på de 2 valparna som var kvar och hon frågade vilken av de vi skulle vilja ha, det var otroligt svårt att välja på de, men sedan kom en av de (Zeke) upp i min famn och började slicka mig i ansiktet då visste jag att det var han jag ville ha, jag sa det till isak och han kunde tänka sig han med, sedan var zeke lite finare också med större päls än sin bror, och uppfödaren sa att han nog skulle passa perfekt som utställningshund, och frågade om vi ville ha han och jag blev så glad för vi fick köpa han, det är liksom inte vem som helst som får köpa en hund om det är seriösa uppfödare, men vi sa givetvis ja och han fick det bli.

Vi satte oss ner vid köksbordet sedan och skrev på massa papper om SSK,stamtavla mm och sedan tog vi med våran nya familjemedlem hem:)

Här är lite bilder från första dagen när zeke kom till oss tills idag.















Rast

Hejsan

Nu sitter jag och har rast. Har inget direkt att skriva just nu, kanske kommer på något snart att skriva om.

Jag skrev ett inlägg innan idag med min dator ville inte spara det, så jag struntar i att publicera det. Det var bara att jag skulle laga mat och hade vart ute med zeke och sånt tråkigt:)

Måste verkligen ha fast bredband hemma OCH en ny dator!! får panik när det går så sakta hemma, här på jobbet går det ju skit fort. mycket roligare att blogga när det går fort!

Funderar på att gå på massage snart igen, har så ont i nacken för jag har massa knutor där, sedan är det ju såå skönt med helkroppsmassage, man kan verkligen ligga och tänka sig bort med deras lugna musik i bakgrunden i ett halvmörkt rum med tända ljus:) om ni är sugna på billig massage så gå till hon&han på kungsleden, det är en thailändsk kvinna som har öppnat det nydligen och är väldigt bra, det är en frisör salong där inne med så ni inte tror ni kommit fel men prova det;)

Har Ingen bra bild som passar med detta inlägget så det får bli utan :)


Grey`s anatomy

Nu har jag gjort mina morgonsysslor haha, gått ut med Zeke, ätigt frukost,sminkat mig och städat i köket, var sjukt mycket disk idag tur man har en diskmaskin sån. Nu innan jobbet ska jag kolla på ett avsnitt av grey`s anatomy är ju så spännande hela tiden. den serien tycker jag ni ska se om nu gillar sjukhus och operationer:)

Köpte de 6 första boxarna för ett tag sen, och jag är inne 3:e boxen än så länge:)


Hemma :)

Nu är jag hemma från jobbet, eller jag har vart det i 1 timma, men var tvungen att äta lite först och gosa med pojkvännen och hunden innan jag börja blogga:) bloggandet kan ju inte komma i första hand med en gång;)

Jobbkvällen gick mycket snabbt och lätt, i morgon blir det jobb igen fast 15.30-22.00 fredag likaså, i helgen är jag ledig. vårat lag ska spela cup  i Borgstena men då ska bara de nya spelarna vi fått få spela den cupen tydligen om jag hört rätt, så då har jag planerat att jag ska åka med Isak och hans familj till hans mormor i Linköping för hon har fyllt 80 år, så det blir väl lite kalas där, och så ska Zeke ska få träffa iskas kusins rottwailer som är typ 5 gånger så stor och väger 10 gånger så mer, undra om han är lika våghalsig då:D


Kesella

Här har ni ett nyttigt tips på en sak ni kan äta sent på kvällen som  även är gott:) min pojkvän brukar äta det på kvällarna, så nu ska jag med börja med det istället för mackor eller liknande.

Kesella 1% fett och Fun light!

Storm

Var det någon mer än mig som var vaken i natt för stormen eller? när ja var ute med zeke i morse så hittade vi detta trädet som hade blåst omkull. jag fick sova med öronproppar i natt bara för det blåste så inatt, hoppas denna natten blir lugnare.





Rast

Hej.

Nu har jag rast, åt min mat jag gjorde innan och den blev inte lika god som förra gången, men det gick att äta haha.

Jag har pratat med att om att åka utomlands nu igen:) och han var på, "kanske" men för hoppningsvis, så ska kolla runt efter något fint och bra land att åka till som är varmt nu på vintern. blir väl säkert thailand igen haha. förra året var ju ju där i 1 veckor bara. fast det kändes som 2 veckor, men var nog bara för vi bodde långt ifrån centrum, så fanns inte så mkt att göra mer än sola och bada. synd att inte min pojkvän kan ta semester nu med så han också kunde hänga med, fast det är ju inte säkert vi ska åka nu, men förhopppningsvis som sagt. Annars åker vi när han får nya semesterdagar i april!! :) eller då med;)


Kap verde, Visst ser det härligt ut?





Tråkiga väder

Blev klar med maten nu redan, så jag har lite till tid jag kan blogga, bra va? haha.

Just nu vill jag åka till ett varmt ställe med någon jag tycker om, Isak i dentta fallet då, och ett till par:) tråkig på detta borås väder, regn regn snö regn blåst. tänk att sitta på en varm strand nu med en pina colada i handen. Det får nog bli en resa snart igen:) pappa blir väl mitt offer då :)

Här är några bilder sen jag och pappa var i Thailand i mars 2010:)














Denna bildem får avsluta detta inlägg:) vi är påväg hem här

Jobb

Snart ska jag bege mig till jobbet, efter att ha vart ledig i två dagar. jobbar till 22.00 ikväll:/ alltid jobbigt att ta sig till jobbet efter att man vart ledig, men när man väl är där så går det så fort så är man hemma igen.

Just nu står jag och lagar biff potatis och sås, hoppas det blir gott denna gången med, jag och isak (min sambo) ska laga mat varannan vecka har vi bestämt, men jag har vart lite dålig på att laga mat tills isak kommer hem så det blir oftast senare på kvällen jag lagar den hehe:) men idag blir han nog glad när maten är fördig när han kommer hem.

Igår färgade jessica mitt håret förresten, blev som sagt lite silverblont, men blev rätt nöjd med resultatet. tack jessie:), glömmde att ta en före bild så ni får bara en efter bild när jag orkar sitta här och lägga in en bild, vårat internet är ju sååå segt. ne nu måste jag gå ut i köket och kolla maten, men kanske skriver ett inlägg ikväll när jag kommer hem, eller så skriver jag på jobbet när jag har rast.


Den här färgen blev det, fick ta kort med min mobil för jag får inte in bilderna från systemkameran till denna datorn.


Tjingeling!

Julafton 2011

Här är några bilder sen julafton när vi var hemma hos farmor föest och sedan isaks pappa.











Hos Jessica

Nu är jag hos underbara jessica:) sitter och tjötar skit och bloggar lite.





3/1

Idag när jag vaknade så hade jag fått ett sms från min kusin som bor i anderstorp, hon skrev att hon och hennes mamma (min moster) och hennes kille var påväg till borås och undrade om jag ville ta en fika med de, och självklart ville jag det. jag bjöd hem de till mig på fika. det var på studenten sist jag träffade de och det var förra sommaren. så alltid kul att träffa de när det inträffar.






Kyrkogården

I i förrgår var jag med pappa på kyrkogården och tände ljus för alla släktingar. här är en bild vid farfars grav. zeke ville inte sitta stilla men här fick jag ett kort,





2/1

Hejsan !

Äntligen kom jag in på internet! jag "bara" tagit 1 timma och 12 minuter! vi har turbo 3G men är ju hur segt som helst. skit tre, ska skaffa fast internet så fort vi blivit av med tre.

Idag har jag ju som sagt vart på massage vid 13.00-14.20 ochdet var jätteskönt, det var så avslappnande. jag ska börja gå minst 1 gång i månaden nu.
Efter jag hade fått massage gick jag och solade 25 minuter för att bättra på brännan, är ju så mycket snyggare att vara solbränd än blek som ett lik:) efter solningen gick jag och köpte hårfärg, blev en ask blond färg tror jag det är :) tar i den färgen i håret tills jag vet vad jag vill göra med mitt hår. Sedan gick jag till ica och handlade lite och tills slut till apoteket och köpte nässpray till isak.

När jag kom hem så tog jag zeke och gick ut och gick i 1 timma och 10 minuter runt hulta och hässleholmen, var helt slut efter den raska promenaden, zeke gillar raska promenader :) När vi kom hem så lagade jag korvstroganoff med ris och det blev sketa gott.

Nu tills slut så sitter jag i soffan och kollar tv och bloggar, får se hur långt jag hinner innan internet dör igen.






Massage!

God dag mina "enstaka" läsare!

Idag vaknade jag av klockan 11.30!! gick ut med vovven och sedan åt frukost och diverse. Nu ska jag gå ner till stan för att få helkroppsmassage i 1 timma, och sedan sola lite med tänkte jag. hörs efter det !


För 1 årsedan

Här är några bilder från förra årets nyår när vi var hemma hos Ellinor och Henke, på bilden är det min pojkvän jag och Minela. Jag hade brunt hår här som ni ser men trivdes inte så bra i det så färgade tillbaka det till blondt efter 6 månader, men nu funderar jag igen på att färga det, men kanske lite olika nyanser av mörkblond, är roligare att variera sitt hår tycker jag, får se om jag gör det till nästa lön.

Jag har tyvärr ingen bild för detta årets eftersom vi bara vara hemma, kändes lite löjligt att lägga upp en bild på en mjukisklädd tjej och kille bara för att ha en bild:)



Det är ett sugrör som Minela håller i på bilden, förstöra ett kort så där med ett penissugrör haha.

Isak, anour och Giang, "de tre vise männen"


jag och mitt <3











Madde och jag:)

Gott nytt år!!!

God morgon alla sömntutor som ligger och drar sig!
 (är inte alls avundsjuk) hoppas alla hade en bra nyår med god mat och dricka! :) Jag var ju som sagt bara  hemma med min pojkvän och lagade mat och kolla på apornas planet (den var rätt så bra enligt mig, men tyckte så synd om aporna så jag lipa en gång:D hehe) maten som vi åt igår bestod av, klyftpotatis med sourcream smak, fläskfilè och vitlöksdipp, det gick väl och äta haha. 

Just nu skulle jag bara vilja gå hem och lägga mig igen, men icke, ska jobba till 22.00! men har nästan 3  timmars rast från 13.00-16.00 så då ska jag gå hem och sova en stund och käka något. Sen är jag ledig måndag och tisdag, då ska jag på massage som jag fick i julklapp av pappa, och efter det blir det en solning, så underbart ska det bli!! :)
















RSS 2.0